merhaba arkadaşlar, bir buçuk yıldır philips mms 460 5+1 kullanıyorum ses kartım creative sound blaster audigy yaklasık 1 aydır ses kendı kendıie artıp azalıyor. winampten kaynaklanıyor sandım winampi yeniden yukledım yıne sorun devam ediyor. sanırım ses son seviyesinde de azalma var eskiden daha fazla ses cıkıyordu ( yada kulaklarım kötüleşiyor ) sebebi ne olabilir sizce??
güncel !!!
yok mu çözümü bilen biri
sorun halen devam etmekte yardım lütfen
garanti 2 sene olması lazım yanlış bilmiyorsam hiç uğraşma garantiye götür.
bu sorun sesi hoparlör üzerinden hızlı açıp kapamaktan kaynaklanan birşey. Servisine vermeniz gerekiyor ses açıp kapama işinide windowstan yapın hoparlör üzerndeki ayar kurcalanmaya pek gelmiyor...
teşekkürler arkadaşlar yardımlar için . ben sesi hep pc den acıp kapıyorum bazen böle alakasız bi şekılde cızırtı da yapıyor :(( servis de pek aklıma yatmıyor çünkü her zaman değil arasıra yapıyor onlar baktıgında normal calısır bize gelınce yıne aynısı olur
Özel belirtin durumu üstüne üstüne basarak.... Elemanın sevdiği müzik türünü öğrenin cd ye çekin verin hatta
bazı ses kartlarında veya bazı sistemlerde otomatik ses seviyesi ayarlama yada gece modu vardır sende de öyle bir özellik varsa onu kontrol edebilirsin x-fi ses kartlarında SVM diye geçiyor
hocam tesadüf aynı ses sistemini ben de bir buçuk yıldır kullanıyodum geçen ay arızalandı garantiye yolladım 1 ay sonra yenisini gönderdiler. Philips bu konuda çok iyi bence sen de hiç bekleme gönder.
Bende mms460 kullanıcısıyım. Aldığıma pişman oldum diyebilirim. İlk önceleri benimde ses kendiliğinden azalıp artıyordu servise götürdüm yaptılar. 1-2 ay sonra ses tamamen kesildi. Servisine götürdüm yaptılar. 1 ay sonra ses cızırtı yapmaya başladı. Şarkı dinlenmiyordu bile. Servise tekrar götürdüm. Center daki ses butonunu değiştirdiler. Aldım geldim 1 hafta içinde yine yapmaya başladı. Servisteki adam her ne kadar arızalı olmadığını söyleyip servise almak istemesede yanımda denettirdim. Sesteki problemi gördü değişim kararı verdi. Bakalım yenisi ne zaman gelecek.
ben bu hoparlorlerin sorunlu olduğunu duymuştum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme