Şimdi Ara

philips mms 460 5+1 ses artıp azalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir buçuk yıldır philips mms 460 5+1 kullanıyorum ses kartım creative sound blaster audigy
    yaklasık 1 aydır ses kendı kendıie artıp azalıyor. winampten kaynaklanıyor sandım winampi yeniden yukledım yıne sorun devam ediyor.
    sanırım ses son seviyesinde de azalma var eskiden daha fazla ses cıkıyordu ( yada kulaklarım kötüleşiyor )
    sebebi ne olabilir sizce??

• güncel !!!
  • yok mu çözümü bilen biri
  • sorun halen devam etmekte yardım lütfen
  • garanti 2 sene olması lazım yanlış bilmiyorsam hiç uğraşma garantiye götür.
  • bu sorun sesi hoparlör üzerinden hızlı açıp kapamaktan kaynaklanan birşey. Servisine vermeniz gerekiyor ses açıp kapama işinide windowstan yapın hoparlör üzerndeki ayar kurcalanmaya pek gelmiyor...
  • teşekkürler arkadaşlar yardımlar için .
    ben sesi hep pc den acıp kapıyorum bazen böle alakasız bi şekılde cızırtı da yapıyor :((
    servis de pek aklıma yatmıyor çünkü her zaman değil arasıra yapıyor
    onlar baktıgında normal calısır bize gelınce yıne aynısı olur
  • Özel belirtin durumu üstüne üstüne basarak.... Elemanın sevdiği müzik türünü öğrenin cd ye çekin verin hatta
  • bazı ses kartlarında veya bazı sistemlerde otomatik ses seviyesi ayarlama yada gece modu vardır
    sende de öyle bir özellik varsa onu kontrol edebilirsin
    x-fi ses kartlarında SVM diye geçiyor
  • hocam tesadüf aynı ses sistemini ben de bir buçuk yıldır kullanıyodum geçen ay arızalandı garantiye yolladım 1 ay sonra yenisini gönderdiler. Philips bu konuda çok iyi bence sen de hiç bekleme gönder.
  • Bende mms460 kullanıcısıyım. Aldığıma pişman oldum diyebilirim. İlk önceleri benimde ses kendiliğinden azalıp artıyordu servise götürdüm yaptılar. 1-2 ay sonra ses tamamen kesildi. Servisine götürdüm yaptılar. 1 ay sonra ses cızırtı yapmaya başladı. Şarkı dinlenmiyordu bile. Servise tekrar götürdüm. Center daki ses butonunu değiştirdiler. Aldım geldim 1 hafta içinde yine yapmaya başladı. Servisteki adam her ne kadar arızalı olmadığını söyleyip servise almak istemesede yanımda denettirdim. Sesteki problemi gördü değişim kararı verdi. Bakalım yenisi ne zaman gelecek.
  • ben bu hoparlorlerin sorunlu olduğunu duymuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.