Bildirim
Philips Mms 460 YARDIM LÜTFEN...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkasında ayar düğmesi var ordan ayar yap... -
AYAR DÜĞMESİ ZATEN MİNUMUMA YAKIN DURUYOR, EĞER ONU ACARSAM DAHA DA FAZLA YAPIYOR. -
o zaman senin kullandığın programda hata var daha değişik mesela media player de kullanmayı dene -
bende de mms-460 var gayet memnunum senin kullandıgın programdan kaynaklanıyo olabilir yada ses kartının driverini yeniden yukle belki ondandır problem -
jet audio ilemi çalıyosun müzikleri -
kullandıın programın equalizer ayarlarından bassları kız..yanlış hatırlamıorsam 60 ve 170Hz'ydi (yanlışsam düzeltin) -
ilk aldığından berimi böyle acaba? eğer öyleyse bir walkmane falan takıp denemeni öneririm. sorun bilg.danmı yoksa hoparlördenmi anlaşılır o zaman -
sorunun driverdan olduğunu sanmam.Bende EQ dan kaynakladığını düşünüyorum -
Kesinlikle driver
Ben alsa kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten azımsanmıyacak sevide arttı
Linux rulez -
önceleri yapmıyordu son 15 gündür arttı.tv de dinleyince normal, özellikle bilgisayarda yapıyor.eko ayarları normal, güncel drivwer yüklü, bir türlü anlayamadım.... -
Diyorum ya kullandığın driverdan kaynaklanıyorquote:
Orjinalden alıntı: oguzozdere
önceleri yapmıyordu son 15 gündür arttı.tv de dinleyince normal, özellikle bilgisayarda yapıyor.eko ayarları normal, güncel drivwer yüklü, bir türlü anlayamadım....
-
orj. programı yüklüyse olamaz.bence garantisi varsa göster -
yeni driver yükledim ama yine sesi biraz acınca bogulma devam ediyor sub da....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X