Şimdi Ara

Philips Mms 460 YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MMS 460 SES SİSTEMİM VAR, ANCAK SUBWOOFER DAN AŞIRI BOGUK SES GELİYOR, SESİ BİRAZ FAZLA ACINCA SANKİ PATLAKMIŞ GİBİ SES VERİYOR, PATLATACAK HERHANGİ BİRŞEY OLMADI, DEĞİŞİK MÜZİK KALİTELERİNDE DENİYORUM YİNE AYNI.ACABA NEDEN KAYNAKLANABİLİR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

• arkasında ayar düğmesi var ordan ayar yap...
  • AYAR DÜĞMESİ ZATEN MİNUMUMA YAKIN DURUYOR, EĞER ONU ACARSAM DAHA DA FAZLA YAPIYOR.
  • o zaman senin kullandığın programda hata var daha değişik mesela media player de kullanmayı dene
  • bende de mms-460 var gayet memnunum senin kullandıgın programdan kaynaklanıyo olabilir yada ses kartının driverini yeniden yukle belki ondandır problem
  • jet audio ilemi çalıyosun müzikleri
  • kullandıın programın equalizer ayarlarından bassları kız..yanlış hatırlamıorsam 60 ve 170Hz'ydi (yanlışsam düzeltin)
  • ilk aldığından berimi böyle acaba? eğer öyleyse bir walkmane falan takıp denemeni öneririm. sorun bilg.danmı yoksa hoparlördenmi anlaşılır o zaman
  • sorunun driverdan olduğunu sanmam.Bende EQ dan kaynakladığını düşünüyorum
  • Kesinlikle driver
    Ben alsa kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten azımsanmıyacak sevide arttı

Linux rulez
  • önceleri yapmıyordu son 15 gündür arttı.tv de dinleyince normal, özellikle bilgisayarda yapıyor.eko ayarları normal, güncel drivwer yüklü, bir türlü anlayamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzozdere

önceleri yapmıyordu son 15 gündür arttı.tv de dinleyince normal, özellikle bilgisayarda yapıyor.eko ayarları normal, güncel drivwer yüklü, bir türlü anlayamadım....
    Diyorum ya kullandığın driverdan kaynaklanıyor
  • orj. programı yüklüyse olamaz.bence garantisi varsa göster
  • yeni driver yükledim ama yine sesi biraz acınca bogulma devam ediyor sub da....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.