Bizdeki kumanda aşağıdaki gibi. Sanırım sizinki farklı bir version. ![]() |
Philips Oled+ 907 (2022-2023) (7. sayfa)

-
-
-
-
907 kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,
907 kumandamı takılma ve donmalar sebebiyle servise verdim, bana yeni kumanda verdiler fakat bu sensörsüz bir model.
Müşteri hizmetleriniz aradığımda sensörlü kumanda ile ilgili hiç bir bilgileri yok ve "size gönderdiğimiz kumanda sizin kumandanın aynısı" diyorlar.
Bu iki kumandanın farklı olduğunu ispatlamam için bana video veya resim gönderirseniz ben de bu görüntüleri philipse mail olarak atacağım.
Telefonum 5557157178.
Tv nin ayarlar kısmında, kumanda bilgisi dediğim zaman bendeki sürüm bilgisi yazıyor, onu da bir kaç mesaj önce paylaşmıştım.
Arkadaşlar son olarak philips genel merkezinin bu kumandadan haberi yok, bu işi çözmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilen olursa görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kılavuzda görmüştüm sanırım İngiltere'de satılan tv'lerde sensör yok diye geçiyordu. Acaba onla mı alakalı ki...
-
-
Arkadaşlar ingilterede tv incelemeleri ile ünlü Paul a philips 907 serisini inceleyip incelemeyeceğini sordum, ve çok yakında olacağını söyledi.
-
bende ki içinden çıkan kumanda da ışıklı
-
Kumanda için bilgi paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Sizin kumanda ile bana gönderilen kumanda farklı maalesef.
Philips müşteri hizmetlerinden bir çözüm bekliyorum, bakalım ne olacak.
Aşağıya iki kumandanın model numaraları olan resimlerini ekliyorum. Üstteki benim kumandanın modeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Öncelikle herkese merhaba, ben de 65oled907 ile Philips ailesine dahil olmuş bulunmaktayım. Kurulumdan sonra grey uniformity test yaptığımda özellikle %5 ve %10 seviyelerinde birkaç noktadan aşağıya doğru inen vertical banding denilen gölgeler ve kenar çerçeve de bozuk alanlar olduğunu gördüm. Bazı videolarda bir süre kullanıp daha sonra pixel temizleme ile durumun düzeldiği söylenmiş. Aldığında bu testi yapan ve bir süredir kullanan arkadaş varsa tekrar kontrol etme şansı var mıdır?
Almadan önce yaptığım araştırmalarda oled ex panellerin uniformity konusunda çok başarılı olduğunu öğrenmiştim fakat ilk manzara çok iç açıcı değil. Düzelme olmaz ise iade etmeyi düşünüyorum ama karar vermek için deneyimlerinizden faydalanabilmeyi çok isterim, şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddicted -- 26 Ocak 2023; 8:34:13 > -
Selamlar öncelikle hayırlı olsun tv'niz. Açıkçası ben hem tv gelir gelmez hem de aklımda geldikçe ara ara uniformity'i kontrol ediyorum. %5 ve %10'da bile gördüğüm görüntü kusursuz oldu hep. Eğer youtube'daki test videolarından kontrol ediyorsanız farklı farklı testlere bakın. Bazı uniformity test diye konmuş videolar kendinden sorunlu. Belki böyle birşeye denk gelmişsinizdir. Ama böyle birşey değilse tv'nin servis menüsüne girerek kullanım süresini kontrol etmenizde fayda var. Teşhir ürünü vs bir ürün olmadığından emin olun. çünkü 907 uniformity konusunda gerçekten çok iyi bir tv.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 26 Ocak 2023; 13:56:46 > -
Teşekkürler. Aslında kontrol edecektim ama garanti uyarısı verdi ve bir şey olursa geçmişe dönük servis menüsüne girildi mi girilmedi mi görebiliyorlarsa sıkıntı olabilir diye girmedim. Renk testlerinde problem yok hiçbir iz dalgalanma vs ama uniformity test biraz keyfimi kaçırdı. Servis menüsü konusunda ne düşünüyorsunuz sıkıntı yaratır mı menüye girmek?
-
Benim bildiğim servis menüsüne girmek garantiyi bozmaz. Orada bir ayarı değiştirir ve bu nendenle tv'de bir sorun olursa sıkıntı olur ancak.
-
Benim bildiğim servis menüsüne girip bazı şeyleri "görmek" sorun değil. Ama "değişiklik yapmak" sorun. Buna yetkili servis dışında kimsenin müdahale etmemesi lazım.
Bazı insanlar servis menüsünde birşey değiştirip, TV'nin görüntü veya ses kalitesini bilmeden bozuyor, sonra servis bununla uğraşıyor. Bunun önüne geçmek için servis menüsüne girmek bile riskli bulunuyor.
Eğer kendinize güveniyor ve yanlış birşey yapmayacağınıza eminseniz servis menüsünü kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Ocak 2023; 14:6:27 > -
Merhaba arkadaşlar 3 gün oldu bu tv yi alalı çok memnunum her şeyinden ama bir sorum var Ps5 te de iyi baya ama hdmi 2.1 de bağlayıp çözünürlüğü 2160p seçmeme rağmen tv nin vrr özelliği olmasına rağmen Ps5 te aktif hale getirmeye çalıştığımda ps5te tv’niz vrr özelliğini desteklemiyor diye bir uyarı alıyorum bir şeyi mi kaçırıyorum olayı tam çözemedim Yardımcı olursanız sevinirim tek canımı sıkan nokta bu özellik olmasına rağmen kullanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgarkara12 -- 31 Ocak 2023; 23:20:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun oynarken ayarları açıp vrr aktif etmeniz lazım bende aynı sorunu yaşamıştım
dikkat ederseniz oyun oynamıyorken o ayarlara giremezsiniz gri renklidir. bu ayarı açınca oyunlarda yağ gibi akıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 1 Şubat 2023; 5:11:20 > -
-
Tamam buldum ya tv de genel ayarlardan HDMI ULTRA HD bölümünden optimum(otomatik oyun) modunu seçince düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X