Şimdi Ara

Philips Oneblade Hibrit Düzeltici - Tıraş Makinesi - 133 TL | MİGROS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
9.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips Oneblade Qp2510/11 Hibrit Düzeltici - Tıraş Makinesi - 133 lira.

www.sanalmarket.com.tr
    Philips Oneblade Hibrit Tıraş Makinesi Qp2510/11 - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/philips-oneblade-qp251011-hibrit-duzeltici-tiras-makinesi-p-2547855

Philips Oneblade Hibrit Düzeltici - Tıraş Makinesi - 133 TL | MİGROS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanan var mı jilet gibi sıfır alıyor mu ? Kullanışlı mı vs yorum bekliyorum.

• Geribildirim bulabilen var mı? Aklımda olan bir ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada videosu var hem bunun hem rakibinin karşılastırması
    theMediaMartyoutube
    Philips Norelco One Blade vs DURABLADE by Remington | an average guy's review
    https://www.youtube.com/watch?v=MHJkkOoGgn4

• Bende pro olan model var jilet gibi sıfır kesmiyor ama ona çok yakın. Bunun pili 8 saatte dolup 30 dk çalışıyor pro olan 1 saatte dolup 45 dk çalışıyor pil teknoloji farkı var. Ben çok beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 23 Aralık 2018; 21:2:5 >
  • Qp2520/30 modeli var 2 güne bir traş oluyorum tam sıfır kesmiyor ama ona yakın oluyor ben memnunum tavsiye ederim 2 dakikada hızlıca tıraş olabiliyorsunuz. Tek bir şarj ile 1 aya yakın yetiyor.Tek sıkıntısı yedek başlığı yok bunda 4 5 ay sonra başlık değiştirmek zorunda kalabilirsiniz

• Anketten promosyon olarak kazanmıştım. Bir süre kullandım. Gayet kullanışlı. Tam sıfır olmasa da sıfıra yakın kesiyor. Zaman aldığı için Jilet kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jilet gibi almıyor.
  • çöp.. parayı çöpe atmak için ideal..

dandik makinayı al 140tl sonra jiletine para yetiştirmeye çalış.

tam para tuzağı.

boş bol reklamla insan kandırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pille çalışan bir makineye bu para bile fazla. İlk çıktığında 200+ liraydı giderek düştü fiyatı. 80-90 lira civarına düşer yakında
  • bu tarz makineler cacık oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mag13

pille çalışan bir makineye bu para bile fazla. İlk çıktığında 200+ liraydı giderek düştü fiyatı. 80-90 lira civarına düşer yakında
    Bu ürünün bir sürü modeli var, 200 liraydı dediğiniz ürün hala aynı fiyatta. bahsettiğiniz 200 liralık qp2530 modeliyle bu linkteki ürünü kıyaslıyorsanız yanılıyorsunuz, bu ürünün pili ve bıçak genişliği zayıf, 10 saatte tam kapasite şarj dolumu oluyor, 200 lira dediğiniz qp2530'da 4 saatte doluyor, bıçak genişliği var, kesme ölçüleri daha fazla

qp2530 Bu ürünü 2 senedir kullanıyorum, bana mısın demedi.

Ha bu migrosun ürününü önerir misiniz derseniz kullanmadığım için bir şey söyleyemem ancak uzun süreli sakal traşı için makina aranıyorsa qp2530 modelini herkese öneririm.

Pragmatyczny Przemekyoutube
    OneBlade Philips golę czteromiesięczną brodę - zapis transmisji live.
    https://youtu.be/uEqzRvWGEGo?t=320

• Oneblade pro ürün deneyimcisiyim. Yüz kısmını neredeyse jilete yakın bir incelikte alırken çene altı, boyun ya da keskin bir bölgede kıl bırakabiliyor. Ayrıca başlıklarını 4 ayda bir yenilenmesi gerek. Başlıklar 100 liranın üzerinde satılıyor. Başlığı değişmeyen sağlam bir makine almak daha mantıklı olur.
  • Pro modelini amazondan almıştım arkadaşlarında dediği gibi tam almıyor ama sıfıra yakın alıyor şarjı bana göre çok iyi gidiyor aldığından beri bıçağını değiştirmedim gayet iyi durumda.

• Ben Carrefour’dan 2520 modelini aldım.
    Bence başarılı bir ürün.
    Sakal traşı konusunda iyi bir ürün .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu ürünün Pro modeli hangisi? lityum pil kullanan led göstergesi olan modeli mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

bu ürünün Pro modeli hangisi? lityum pil kullanan led göstergesi olan modeli mi var
    Teknosadan indirim çeki bulursan çok uygun fiyata gelir. Pro modeli;

www.teknosa.com
    Philips QP6505/20 OneBlade Pro Sakal Kesme Makinesi Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/philips-qp650520-oneblade-pro-sakal-kesme-makinesi-p-120240919

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En büyük sıcak fırsat, geleneksel ıslak traşı öğrenmektir.

http://geltir.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Bu mesaj silindi.
    Sizin linkini verdiğiniz cihaz teknosadaki cihazın bir üst modeli galiba. Dijital led göstergesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 26 Aralık 2018; 12:39:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.