Bildirim
PHILIPS - Philips DVP3520 Usb ye Harici Disk bağalanır mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
300 gb harici bellek denedim (seagate free agent) Tanımadı.Bilgin olsun.
Ve şöyle bir sorunum bu modelle ilgili.Divx formatındaki filmlerin altyazılarının fontu çok şeffaf ve küçük görünüyor.Boyutuyla oynayamıyorum.Ama normal dvd altyazısı gayet net ve düzgün görnüyor.Buna çağre arıyorum umarım bulurum.Çünkü şu haliyle altyazı çok dandik görünmüyor nerdeyse.. -
Az önce ( bi iki saat önce ) philips dvp3520/58 aldım
Evde kurulumu yaptım arkasından 1.5 tb samsung story ile deneme yaptım
sonuç başarılı.
Sorunsuz bi şekilde şu an divx seyrediyorum hatta
dvdleri dosya olarak hdd ye atıp seyretmeyi planlıyorum.
3520 de tek konu güncelleme varmı altyazı ayarları ile ilgili
birde iso dosyası okuyan dvd player varmı :) -
ARKADAŞLAR DVD DEN MI KAYNAKLANIYOR ANLAMADIM AMA.. ARAKADAŞIMA DIVX İLM İNDİRTTİM 3-5 TANE SADECE 1 TANESİNİ ACMADI DAHA DOĞRUSU SES GELİYOR GÖRÜNTÜ YOK.. BELGESEL İNDİRMİŞTİM ONDADA BAŞIMA GELDİ CODEC SORUNU VERİYOR SES GELİYOR AMA... . CEVEPLARSANIZ SEVİNİRİM -
iyi günler arkadaslar,
bu üründen almak istiyorum ama kullanan arkadaslar bir kac soruya cevap verebilir mi acaba ?
- türkce altyazi destegi var mi ?
- normal CRT televizyonlarda altyazi gösteriminde sorun var mi ? ( font boyutlarinin ufak olmasi, yanlardan kesilmesi gibi )
- usb den hangi formatlari oynatiyor ? , avi, divx, xvid ?
- usb den oynatilan videolarda takilma oluyor mu ?
ben netten indirdigim dizi ve filmleri altyazili olarak CRT tv imde seyretmek istiyorum, su anda bende bulunan oynatici hem altyazilari cok kücük gösteriyor hem de bir kac format destekliyor, bu yüzden daha genis format destekli bir dvd/usb oynatici -scart cikisli-ariyorum,
bu aradigim özellikleri bu model saglar mi? eger saglamiyorsa, bunlara saglayan bir model önerebilirmisiniz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X