Şimdi Ara

philips pta01 - Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
33.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu usb -wifi alınca ipad teki video ve fotograflari televizyona aktarabilecekmiyim ? My remote uygulamasi ile ?
    Bu usb adaptoru olmadan tv yi kablo ile , ipad i wireless la ayni network a baglasam gorur mu ipad i acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matt3627 -- 12 Nisan 2013; 21:05:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 8654 ile uyumu var mi?

Okuduğum hiç biryerde bununla ilgili bir bilgi yazmıyor.

Yerlerde kablo görmek istemediğin icin eternetle bağlanmıyorum :)

Bu cihaz baya işimi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir seçenek daha sunayım, UNIVERSAL REPEATER özellikli bir access point ya da router ile de (60-80tl civarı) dağıtımı yapabilrsiniz kablosuz hem de çekim gücü sorunu yaşamadan. Aldığınız aleti kablosuz modeminizi repeat etmesi için bağlıyorsunuz wifi ile ve repeaterıda tvnin hemen arkasına ya da yanına koyup ethernet ile tv ye bağlıyorsunuz kısa bir kablo ile. Kurulumu biraz uğraştırabilir ama modem ve repeaterın markaları aynı veya uyumlular ise daha kolay oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 4 Mayıs 2013; 14:19:08 >
  • selamun aleykum kardeşim birşey sorucam sana bende de phililps 7656k 3d televizyon var televizyonun kendi wi fisi yoktu bende senin gibi adaptörü aldım. internete filan bağlanabiliyorum adaptörden fakat laptoptaki ekranı televizyona aktarmayı başaramadım there is no capture device diye bir hata alıyorum tam laptoptan aktaracakken vatana gittim dediki aktarma özelliği diye birşey olmadığını söyledi bu aktarma özelliği bilgisayarın ekranını yansıtıp televizyon ekranını bilgisayar ekranı olarak kullanma değil mi yani bilgisayardaki oyunu televizyonun ekranını kullanarak oynayamazmıyım yoksa ben mi yanlış anladığım özelliği zahmet olmazsa anlatabilirmisin
  • blissfrkn kullanıcısına yanıt
    adaptör sadece baglantı için. tvyi wifi olan her alete baglar. cep telefonu tablet pc vs.
    geri kalan ozellikler tv ile alakalı. senin tv nin pc ekranını baglana bilme ozelligi varmı?
    adaptorun icinden cikan cdyi pcye kurmak baglana bilirim anlamına gelmez. tvde o ozellik olmalı. pc ye baglanır lakin ekranı gostermez. icindeki video resimleri kablosuz oynatırsın ama pc ekranını tvye vermek tv de olması gereken bir ozellik.
    o ozellik senin tvde var ise suan bu yazdıklarımı okudugun ekran gibi tv ekranı o hale geliyor. sen burda mauseyi oynatınca tv ekranıda oynuyor. sanki pc nin ekranı tv oluyor.
    adaptordeki cd yi kurduysan tv de o ozellik var ise gerisi kolay. pc yi evdeki modeme kablosuz goster. yani nete baglan. tv yide aynı modeme bagla. bu ikisi arasindaki boglantıyı modem yapıcak. ikiside mademe kablosuz baglanınca tv ozelliklerine yani menuye gir pc yazan isareti sec. pc ekranına bir isaret gelicek ok de baglanır.
    bunları yaptın baglanmıyormu ? ozaman modem sifresini degistir. en az 10 tane rakamdan olustur. misal : 1234567890
    10 tane rakam.
    yinemi baglanmıyor? o kısımdan sonrasını bende bilmiyorum :)
    bende ilk denemede baglanamadım sifresi oyle yapınca tek seferde baglandım.

• selam arkadaşlar benim tv nin modeli 42pfl7696 PTA01 usb apartı taktım tv algıladı Sony xperia T model aklıll telefonuma gerekli yazılımı kurdum tv ye resimleri sorunsuz aktarıyorum ama videolar açılmıyor siyah ekran oluyor bir kaç saniye sonra tv nin görüntü formatını desteklemediği mesajı alıyorum xperia telefonum videoları hd olara mp4 formatında kaydediyor kullandığım wifi modem ise 54mbps eskibir adsl modem acaba sorun bumu 54mbps olmasımı tv neden formatı desteklemediğini söylüyor onu çözemedim bana mantık olarak 150mbps olmadığı için görüntünün donması gerek destekelemiyor mesajı vermemesi gerek
    şayet mp4 desteklenmiyorsa philips için bu bir fiyasko bana göre yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal4545

JOKER-38modem şifresini sadece rakamlardan 10 haneli yaptım sonuç olumsuz birtek modem hızı kalıyor benim modem 100bg kaplosuz 54 mg te düşüyor 300 mg modem le denesem sonuç alabilirmiyim tv nin yazılımı 2012 08 yazılımı en son yazılım pc ye gözat a tıklıyorum ama leotoptaki tv ikonu siyah olmuyor olmayınca start yazısı aktif olmuyor.

daha önce vestel leptop kullanıyordum bir türü leptoptan görüntüyü phlips tv ye görüntü aktaramıştık.ve şimdi mükemmel bir şekilde görüntü biribir leptopun görüntüsü kablosuz bir şekilde bağlanabiliyorum şimdi yenialdığım leptop asus k55v serisi i5 hiçbir sorun yok. oysa vestel leptopla çok uğraşmama rağmen bağlanamıyordum.
  • quote:

quote:

JOKER-38modem şifresini sadece rakamlardan 10 haneli yaptım sonuç olumsuz birtek modem hızı kalıyor benim modem 100bg kaplosuz 54 mg te düşüyor 300 mg modem le denesem sonuç alabilirmiyim tv nin yazılımı 2012 08 yazılımı en son yazılım pc ye gözat a tıklıyorum ama leotoptaki tv ikonu siyah olmuyor olmayınca start yazısı aktif olmuyor.

daha önce vestel leptop kullanıyordum bir türü leptoptan görüntüyü phlips tv ye görüntü aktaramıştık.ve şimdi mükemmel bir şekilde görüntü biribir leptopun görüntüsü kablosuz bir şekilde bağlanabiliyorum şimdi yenialdığım leptop asus k55v serisi i5 hiçbir sorun yok. oysa vestel leptopla çok uğraşmama rağmen bağlanamıyordum.

Selam, sadece masaüstünde mi iyi performans veriyor yoksa laptopda mkv vs izlerken de sorunsuz aktarım oluyor mu?

• mkv vs izlerken de sorunsuz aktarım oluyor. promlem yok hatta pc'yi diğer odaya götürüyorum aktarımda sorun olmuyor tv 'de görüntü çok net kopmadan izleniyor.sadece pc'den tv ikonuna tıklamak yeterli oluyor görüntü tv'ye gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal4545 -- 5 Mart 2014; 20:02:27 >
  • quote:

mkv vs izlerken de sorunsuz aktarım oluyor. promlem yok hatta pc'yi diğer odaya götürüyorum aktarımda sorun olmuyor tv 'de görüntü çok net kopmadan izleniyor.sadece pc'den tv ikonuna tıklamak yeterli oluyor görüntü tv'ye gidiyor

Bilgilendirme için teşekkur ederim

• e2pac kullanıcısına yanıt
    ürün hala duruyor mu? duruyor ise fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınxx

wifi sıfır kutusunda tvme uygun olmadığından satıyorum sadece 75 lira sıfır hiç kullanılmamış...memurdan :)))

philips pta01 - Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör

phılıps pta01/00 bu ürünü olan arkadaş bana satabilirmi tel 535 736 34 44
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2pac

Bende 3 tane var bunlardan hiç kullanmadım da açılmamış duruyor öyle ilgilenen olursa yazabilir :)

phılıps pta01/00 bu üründen varsa alabilirim 535 736 34 44
  • philips 42pfl4007k/12 tv var ondada çalışırmı bu adaptör bileniniz varmı
  • weneorn kullanıcısına yanıt

çok mantıklı 12 sene önce aldığım TV ye wifi dongle aramaktansa bunu yapayım, bu arada zort, pardon hort :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.