Şimdi Ara

philips pta01 - Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
33.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Elinde driver olan bu mesajımı alıntılayabilir mi

googleye wi-fi_mediaconnect_setup_v1.06.43 yaz . karsina ilk cikani indir 17mb boyutunda.
  • selam arkadaşlar,
    pta01'i bağladım TV'ye, kablosuz ağıma bağlandım, nete giriyorum sorun yok.
    notebook pc'mde ise WI-Fi media connect yazılımını orjinal cd ile kurdum. Ancak programı başlattığımda sürekli "searching fot TV on the network" ibaresi var, "start projecting" alanına tıklanmıyor. Sorun ne olabilir acaba?
  • pc deki amblem aktif olmalı.
    saat ve tarih yazan kisimda WI-Fi media connect ekranı var. onun rengi beyaz ise tv yi gormuyor demektir. siyah ise goruyor demektir.
    pc ye programı kurduktan sonra rest atin. daha sonra tv den pc ye goz atin seceneginden talimatlara gore ilerleyin. pc deki ekranın katif hale geldigini goreceksiniz. ben pc ile tv yi acinca pcdeki o isaret direkt siyah oluyor. baglan deyince direk ekranimi pc ye veriyor.

hatta ek bilgi vermek gerekir ise andoid telefonum ile pc yi yonete biliyorum. tv nin karisina geciyorum pc ekrarnını tv ye veriyorum ve sanki pc basindaymis gibi yonetiyor istedigimi izliyor istedigim yere girip kurcaliyorum.

aktif :

philips pta01 - Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör

aktif degil :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 16 Haziran 2012; 16:08:44 >

• Teşekkürler cevabın için.
    TV menüsünde "PC'ye göz at" diye bir seçenek yok. "Ağa göz at" var, ordan PC'mde paylaşılan verilere erişiyorum. Ancak sağ alt köşedeki ikon bir türlü siyah olmuyor. Philips teknik forumlarında da araştırdım ama pek bir çözüm yolu görünmüyor.
  • Bu arada ben de iphone'a o programı yükledim ancak TV'yi o da görmüyor. TV'den ağa erişimde sıkıntı yok ama diğer cihazlardan tv'ye erişimde sıkıntı var, bulamadım bir türlü sebebini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

Teşekkürler cevabın için.
    TV menüsünde "PC'ye göz at" diye bir seçenek yok. "Ağa göz at" var, ordan PC'mde paylaşılan verilere erişiyorum. Ancak sağ alt köşedeki ikon bir türlü siyah olmuyor. Philips teknik forumlarında da araştırdım ama pek bir çözüm yolu görünmüyor.

ne demek yok? senin tv nin modeli nedir ?

o program dedigin hangisi ? team viwer mi yokasa myremotemi ? ikisi cok farki seyler . birisi tv yi kontrol eder diyeri pc yi.
  • modeli 42pfl3527
    program myremote
    bilgisayarımda paylaşılan medyalara "ağa göz at" seçeneğinden erişebiliyorum. ancak dediğim gibi "PC'ye göz at" diye bir seçenek yok".

Yazılım güncellemek mi gerekiyor diye düşündüm, güncelleme için en az 256 mb yeri olan bir usb bellek takın diyor, takıyorum, usb bellek yok diyor, orda da kaldım. ama "USB'ye göz at" seçeneğinden usb belleğe erişebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

modeli 42pfl3527
    program myremote
    bilgisayarımda paylaşılan medyalara "ağa göz at" seçeneğinden erişebiliyorum. ancak dediğim gibi "PC'ye göz at" diye bir seçenek yok".

Yazılım güncellemek mi gerekiyor diye düşündüm, güncelleme için en az 256 mb yeri olan bir usb bellek takın diyor, takıyorum, usb bellek yok diyor, orda da kaldım. ama "USB'ye göz at" seçeneğinden usb belleğe erişebiliyorum.

sanırım sizin tv bu ozelligi desteklemiyor. pc ekranını sadece kablo ile baglıya biliyorsunuz. az once ozelliklerine bir goz attim kablosuz goremedim. zaten o yuzdende pc ye goz at secenegi yok.
    myremote programi sadece tvyi kontor eder. yani ses ac kapa kanal degistir yada telefpndaki resimi tv ye gonder gibi. lakin benim bahsettigim program team viwer. bu program ile nerde olursanız olun pc yi yonete biliyorsunuz. televizyonuda kablosuz olarak pc ekranı yapınca hem tv yi hem pc yi istediigniz gibi kotrol edebiliyorsunuz. bu side kablısuz olmuyor. philips sitesine hagi kblolar ile baglıya bileceginiz yaziyor.

edit: benim tv nin modeli 42PFL7606K/02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 17 Haziran 2012; 11:22:12 >

• Ok çok teşekkürler bilgiler için :)
  • Arkadaşlar elimde phillips 3 d led tv var harici disk almak istiyorum yorumlarda bazilarinin sikinti cikardigini falan okudum ama sorunsuz hangileri calisiyor bulamadim elinde olupta kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende pihilps 7696 modeli ile lg lm620s modeli ARASINDA KALDIM. SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMEM DAHA MANTIKLI OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

arkadaşlar bende pihilps 7696 modeli ile lg lm620s modeli ARASINDA KALDIM. SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMEM DAHA MANTIKLI OLUR

Lg yi tavsiye etmem kanal geçişleri yavaş smart tv özelliği bazıları stabil bazıları aşırı kasıyor yazılımsal bir sorun büyük ihtimal. Lg yazılım konusunda pek güven vermemiştir.
  • Teşekkürler paylaşım için. Bu aygıt tv ve pc nin aynı odada olması durumunda mak 2 metre mesafede hdmi performansı verebilir mi ? diğer bir konu ben pc yi oyun konsolu gibi kullanıyorum genelde tvye bağlayarak oyun oynuyorum. oyunlarda sıkıntı yasatır mı ?
  • bana bir arkadasimizdan mail geldi. PTA01 hakkinda soru sordu bende cevapladim.
    yeni tespitlerim sayesinde yeni bilgileride yazmak icin o maili ve cevabi buraya ekliyorum.
    konu eski lakin PTA01 hakindaki tek konu ve bilgilerin artirilmasi lazim diye ekliyorum.
    PTA01 disinda soru sormayin lutfen. bu urunu arastiranlar bu urun hakkinda bilgi alsinlar mesaj kirliligi olmadan.

mail :

quote:

merhabalar joker kardeşim 7695 led tv var leptopla kablosuz olarak tv ye bağlanmak için philips servisinden pta01 wayfi modem aldım 104 tl.ürünle gelen sidiyi leptopta kurdum ama leptop ekranın sağ altta tv işareti beyaz oluyor bu durumda start yazısı aktif değil sizin bu konuda bilginiz var kullanmışsınız yazınızı okudum ben nerde hata yapıyorum veya ne gibi önerileriniz var yardımcı olurmusunuz servisten bilgi alamadım daha doğrusu oda bilmiyor hiç denememiş vestel marka leptop kullanıyorum modem markası tplink 54mbps hızında.modem hızıyla ilgisi varmı kaç mb olacak ne marka hızı ne olacak.gerakli olacak bilgileri verirmisiniz bu PTA01 MODEMLE leptopu kablosuz olarak tv ye nasıl bağlanırım.

cevabim :

merhabalar
    oncelikle sunu soyluyeyim ben masa ustu ile tv yi bagladim. leptopta farklimidir bilemiyorum.
    ayni sizin dediginiz gibi cd yi pc ye kurdum.
    daha sonra tv den pc ye goz at secenegi ile baglanmaya calistim. bu kisim onemli her tv de yok bu "pc ye goz at" secenegi.
    tv kumandasindaki menu tusuna bastiginizda pc ye goz at secenegi olmali. eger yoksa tvnin o ozelligi yok demektir.
    tv de pc araniyor bir kac saniye surebilir benzeri yazi cikiyor.
    bu yazi ciktiginda o bahsettiginiz beyaz tv isareti siyah oluyor ve start dugmesi aktif oluyor.
    starta tikladiginizda baglaniyor. baska hic bir sey yapmaniza gerek kalmiyor. artik pc nin ekrani kablosuz olararak tv oluyor.

ben bu urunu almadan once hizini sordum. 150mbps oldugunu ogrenince tp-link 150mbps hizinda modem aldim.
    bununla alakalimidir bilmem lakin sanmiyorum. bu tamami ile hiz meselesi. misal ben bu hizla 720p formatinda bir filmi rahat izliyorum
    lakin 1080p formatindaki bir filmi takila takila izliyorum. eger hizim 300mbps olsaydi onuda sorunsuz izledim lakin PTA01 150mbps olsunca mecbur kaldim.

tavsiyem.
    herseye rahmen bagliyamazsani cokta uzulmeyin. bu aglet sadece o ise yaramiyor. PTA01 sayesinde internete girebiliyorsunuz . tv nin kablosuz baglanti bolumunden modeminizi tanitirsaniz net tv yi sorunsuz kulanirsiniz. ayrica akilli telefonu baglayip ister telefonu kumanda olarak kulaniyor isterseniz telefondaki resim ve videolari ayni anda tvde izleye biliyorsunuz vs. vs. misal benim fotograf makinam wifi ozellikli. ondaki resim ve videolarida kablosuz tvde izliyorum PTA01 sayesinde. pc yi herseye ragmen bagliyamazsaniz nasilsa leptop bir ethernet kablo ile baglar film video vs. yine izlersiniz.

umarım yardimci olabilmisimdir.

saygilar.

yakirdaki yeni bilgileri ilk mesaja da ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

Philips 42PFL7606k televizyon aldim.
    koblosuz baglanmak icin usb adaptor arayisina girdim. deneyimlerimi paylasmak istedim cunki ben nette cok aradim ama bu urun hakkinda nerdeyse hic kulanici bilgisi yok. sadece philips in kendi sitesinde yazanlar var.

Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör kulanmak istiyenler bilmemilerki bu urun disinda hic bir marka modeli desteklemiyor.
    sahsen 2 farkli USB denedim ''desteklenmeyen'' uyarisi aldim tv den.

once servisi arardim 100 tl dediler. tv yi aldigim yere gittim 99tl dediler. teknosaya gittim 89tl dediler.
    zaten baska yerde de bulamazsiniz. bende teknosadan satin aldım.

ben bu urunu almadan once kablolu modem kulanıyordum. donanımhaber modem bolumune konu actim. bu urunu alacagimi ve kablosuz bir modeme ihtiyacim odlugunu soyledim. ordaki arkadas philips pta01 nın 150mbps oldugunu modeminde oyle olmasi gerektigini soyledi bir modem onerdi bende oyle yaptim ve memnunum.

modemimi sorunsuz gordu fakat baglanamadim. bende philips destek hattını aradim. bana modem sifremin 10 rakamdan ve sadece rakamlardan olusmasi gerektigini soylediler. once sasırdım sacma buldum. denedim oldu. almak isteyenler bunu unutmasinlar.

daha sonra urunle gelen CD yi pc ye kurdum. bu kurulumun amaci pc ekrarını tv de gormek. pc de calistirdiginiz herhangi birseyi kablosuz izleye bilmek. sorunsuz bir sekilde onuda hallettim. lakin goruntu kalitesi cok cok bozuldu. resimler yine idare eder ama videolar izlenmeyecek gibiydi.

artık 150mbps oldugundanmıdır yoksa tv ile pc arasindaki mesafenin 6 metre ve 2 duvar oldugundan mıdır bilmem kaliteli videoları takila takila gosteriyor. ufak boyutlu dusuk kaliteli videolari sorunsuz gosteriyor. zaten goruntu bozuk oldugundan bu cokta onemli birsye degil. interneti gayet hizli. donanım haberi ordan takip ediyorum :)

urunun kutusundan ufak bir ara kablosu cikiyor. televizyonun yanindaki usb girisi ile usb adaptor arasina bir kablo. basta ne ise ayradigini anlıyamadim. direkt takınca zaten calisiyor ne geregi var dedim. yandaki led isiklari engellemesin diye koymuslar cokta iyi yapmislar. onu takinca tv nin arkasinda kaliyor.

simdilik aklima gelen bunlar. almak isteyen arkadaslar olursa yada almış olan arkadaslar sormak istedikleri yada kendileride birseyler ekmek istedikleri birseyler olursa bu konu altinda paylasalim..

üründen memnunmuyum ?

evet memnunum. tv nin yaninda kablo gormek istemedigim icin , ki zaten bunun icin dahili uydu alıcı aldım , ve tv nin butun ozellklerini sorunsuz kulanmak icin guzel bir urun.

lakin eger ethernet kablosu ile baglana bilme imkanınız var ise hic yaklasmayin derim. hem ahali hemde sadece internete baglanma dışınndaki ozellikleri cok gerekli degil.

bu kisimdan sonrasini 07 aralik 2012 de ekliyorum.

en sonra yazdigim satirdaki kelimelerimi geri aliyorum. PTA01 aldigimda akilli telefonum ve wifi ozellikle fotograf makinem yoktu.
    o yuzden sadece o ise yariyor saniyordum ve ethernet kablo ile bagliya biliyorsaniz uzak durun dedim. simdi geri aliyorum. PTA01 sayesinde akilli telefon ile baglana biliyorsunuz. telefonu kumanda olarak kullanabiliyor yada telefondaki vedeo ve resimleri tvye kablosuz olarak gondeirp izleyebiliyorsunuz.
    benim fotoraf makinem wifi ozellikli. PTA01 sayesinde ondaki video ve resimleride tvye kablosuz gondeiryorum. eve gelen misafirlerin tabletleri akilli telefonlar wifi ozelligi olan herhangi birseyi tvye bagliya biliyorum. kisacasi PTA01 sadece pc ye baglanmak icin degil. wifi olan herseye baglaniyor ve bu sayede aldigi pataya degiyor.

sürçü lisan ettiysem affola.

hocam yanı wireles özelliği için sadece bu alet mi var piyasadaki wifi adaptörler olmuyor mu acaba

• quote:

Philips 42PFL7606k televizyon aldim.
    koblosuz baglanmak icin usb adaptor arayisina girdim. deneyimlerimi paylasmak istedim cunki ben nette cok aradim ama bu urun hakkinda nerdeyse hic kulanici bilgisi yok. sadece philips in kendi sitesinde yazanlar var.

Philips TV'ler için kablosuz USB Adaptör kulanmak istiyenler bilmemilerki bu urun disinda hic bir marka modeli desteklemiyor.
    sahsen 2 farkli USB denedim ''desteklenmeyen'' uyarisi aldim tv den.

once servisi arardim 100 tl dediler. tv yi aldigim yere gittim 99tl dediler. teknosaya gittim 89tl dediler.
    zaten baska yerde de bulamazsiniz. bende teknosadan satin aldım.

ben bu urunu almadan once kablolu modem kulanıyordum. donanımhaber modem bolumune konu actim. bu urunu alacagimi ve kablosuz bir modeme ihtiyacim odlugunu soyledim. ordaki arkadas philips pta01 nın 150mbps oldugunu modeminde oyle olmasi gerektigini soyledi bir modem onerdi bende oyle yaptim ve memnunum.

modemimi sorunsuz gordu fakat baglanamadim. bende philips destek hattını aradim. bana modem sifremin 10 rakamdan ve sadece rakamlardan olusmasi gerektigini soylediler. once sasırdım sacma buldum. denedim oldu. almak isteyenler bunu unutmasinlar.

daha sonra urunle gelen CD yi pc ye kurdum. bu kurulumun amaci pc ekrarını tv de gormek. pc de calistirdiginiz herhangi birseyi kablosuz izleye bilmek. sorunsuz bir sekilde onuda hallettim. lakin goruntu kalitesi cok cok bozuldu. resimler yine idare eder ama videolar izlenmeyecek gibiydi.

artık 150mbps oldugundanmıdır yoksa tv ile pc arasindaki mesafenin 6 metre ve 2 duvar oldugundan mıdır bilmem kaliteli videoları takila takila gosteriyor. ufak boyutlu dusuk kaliteli videolari sorunsuz gosteriyor. zaten goruntu bozuk oldugundan bu cokta onemli birsye degil. interneti gayet hizli. donanım haberi ordan takip ediyorum :)

urunun kutusundan ufak bir ara kablosu cikiyor. televizyonun yanindaki usb girisi ile usb adaptor arasina bir kablo. basta ne ise ayradigini anlıyamadim. direkt takınca zaten calisiyor ne geregi var dedim. yandaki led isiklari engellemesin diye koymuslar cokta iyi yapmislar. onu takinca tv nin arkasinda kaliyor.

simdilik aklima gelen bunlar. almak isteyen arkadaslar olursa yada almış olan arkadaslar sormak istedikleri yada kendileride birseyler ekmek istedikleri birseyler olursa bu konu altinda paylasalim..

üründen memnunmuyum ?

evet memnunum. tv nin yaninda kablo gormek istemedigim icin , ki zaten bunun icin dahili uydu alıcı aldım , ve tv nin butun ozellklerini sorunsuz kulanmak icin guzel bir urun.

lakin eger ethernet kablosu ile baglana bilme imkanınız var ise hic yaklasmayin derim. hem ahali hemde sadece internete baglanma dışınndaki ozellikleri cok gerekli degil.

bu kisimdan sonrasini 07 aralik 2012 de ekliyorum.

en sonra yazdigim satirdaki kelimelerimi geri aliyorum. PTA01 aldigimda akilli telefonum ve wifi ozellikle fotograf makinem yoktu.
    o yuzden sadece o ise yariyor saniyordum ve ethernet kablo ile bagliya biliyorsaniz uzak durun dedim. simdi geri aliyorum. PTA01 sayesinde akilli telefon ile baglana biliyorsunuz. telefonu kumanda olarak kullanabiliyor yada telefondaki vedeo ve resimleri tvye kablosuz olarak gondeirp izleyebiliyorsunuz.
    benim fotoraf makinem wifi ozellikli. PTA01 sayesinde ondaki video ve resimleride tvye kablosuz gondeiryorum. eve gelen misafirlerin tabletleri akilli telefonlar wifi ozelligi olan herhangi birseyi tvye bagliya biliyorum. kisacasi PTA01 sadece pc ye baglanmak icin degil. wifi olan herseye baglaniyor ve bu sayede aldigi pataya degiyor.

sürçü lisan ettiysem affola.

hocam sadece bu mu var başka adaptörler olmuyo mu

• philips tv ler icin sadece PTA01 oluyor. baska bir adaptoru tanımıyor.
    misal ben WD live icin bir tane tplink adaptor aldim deneme icin tvye takti tanımadi.
    tp linkin adaptoru 20tl ye PTA01 i 99tl ye aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 9 Aralık 2012; 9:23:15 >
  • quote:

philips tv ler icin sadece PTA01 oluyor. baska bir adaptoru tanımıyor.
    misal ben WD live icin bir tane tplink adaptor aldim deneme icin tvye takti tanımadi.

Öncelikle incelemen ve yorumların için çok tşk ederim arkadaşım. Konu ile alakalı sormak istediğim bir soru var.

Tv'den Bilgisayar'a bağlandığın zaman, bilgisayardaki görüntüyü Tv'de görebiliyormusun ? (Örnek pc masaüstü ve pc'de oynayan film vs gibi) Eğer Pc'deki görüntüyü alabiliyorsam digitürk play üyeliğimdeki görüntüyüde alabilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Öncelikle incelemen ve yorumların için çok tşk ederim arkadaşım. Konu ile alakalı sormak istediğim bir soru var.

Tv'den Bilgisayar'a bağlandığın zaman, bilgisayardaki görüntüyü Tv'de görebiliyormusun ? (Örnek pc masaüstü ve pc'de oynayan film vs gibi) Eğer Pc'deki görüntüyü alabiliyorsam digitürk play üyeliğimdeki görüntüyüde alabilirim diye düşünüyorum.

evet gorebiliyorsunuz.
    hatta eger akıllı telefonunuz var ise ve teamviver denen programdan haberiniz var ise oturdugunuz yerden cep telefonu ile pc ye baglanıyorsunuz. kumandadan tv denpc ye baglan diyorsunuz ve cep telefonu ilede pc deki programi aktif ediyorsunuz hepsi bu kadar. artik uzaktaki pc yi cep telefonu ile yonetip ekran olarakta tvyi kulana bilirsiniz. parmaginiz pcdeki mause oluyor. parmak nereye mause imlec oraya.
    misal ben bu sekilde misafirlere pcdeki resimleri aciyorum kafayi yiyorlar nasil yapıyorsun diye. oturdugun yerden pcyi tv ye baglayip resimleri acabiliyorsun diye. bilen icin basit ama bilmeyen icin cok acayip bisi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

evet gorebiliyorsunuz.
    hatta eger akıllı telefonunuz var ise ve teamviver denen programdan haberiniz var ise oturdugunuz yerden cep telefonu ile pc ye baglanıyorsunuz. kumandadan tv denpc ye baglan diyorsunuz ve cep telefonu ilede pc deki programi aktif ediyorsunuz hepsi bu kadar. artik uzaktaki pc yi cep telefonu ile yonetip ekran olarakta tvyi kulana bilirsiniz. parmaginiz pcdeki mause oluyor. parmak nereye mause imlec oraya.
    misal ben bu sekilde misafirlere pcdeki resimleri aciyorum kafayi yiyorlar nasil yapıyorsun diye. oturdugun yerden pcyi tv ye baglayip resimleri acabiliyorsun diye. bilen icin basit ama bilmeyen icin cok acayip bisi :)

Cvp için tşk arkadaşım. Sanırım Hd bir görüntüde sıkıntı olabilir.

Eğer Hd görüntüde sıkıntı olacaksa bunun mantıklı bir çözümü var mı ?

Son olarak benim Tv şuhttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=42PFL7665H/12&hlt=Link_Software&mid=Link_Software&scy=TR&slg=TUR

Acaba bahsettiğimiz şeyleri yapabilirmiyim ?

Buda modem sorusu :)

( Modemim ben bu urunu almadan once kablolu modem kulanıyordum. donanımhaber modem bolumune konu actim. bu urunu alacagimi ve kablosuz bir modeme ihtiyacim odlugunu soyledim. ordaki arkadas philips pta01 nın 150mbps oldugunu modeminde oyle olmasi gerektigini soyledi bir modem onerdi bende oyle yaptim ve memnunum. )

Diye yazmışsın, benim modemim Air6372SO kaç mbps olduğunu bilmiyorum. Acaba sıkıntı yaşarmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Aralık 2012; 18:10:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.