Şimdi Ara

PHILIPS PUS6412/12 Kullanıcı Yorumları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
13
Favori
43.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 55pus6412 tv aldım ps4 cihazı bağlıyorım ama istediğim görüntü kalitesini yakalayamadım tüm ayarları kurcaladım hdr flan hepsini denedim ama beğenmedim varmı bildiğiniz bi ayar yardımcı olurmusunuz zaten normal hd yayınlarda hiç hoş görüntü alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evde 49pus6501 var ve gayet memnunum, şimdi kendi evime bir küçüğü olan 43pus6501 almak istiyorum fakat 2016 üretim olduğu için bulamıyorum.

2017 seri pus6412 inceliyorum, philips'in kendi sitesinde kullanıcılar resetlenme, kanal geçişlerinde yavaşlıktan bahsetmiş. burada ise eğrilik gibi sıkıntılar geçiyor. yenisinin daha iyi olacağını düşünürken yorumları okurken şaşırdım açıkçası.

gerçekten kanal geçişleri bu kadar yavaş mı?
  • 55 pus 6412 var. almadan önce kararsızdım ama şimdi çok memnunum. hiç resetleme kararma piksel hatası vb hata vermedi. güncelleme gelince otomatik kuruyor. eve gelen herkes hayran kalıyor. bence de süper bi tv. kanal geçişi dahili uydu olduğu için 4 saniye civarı ama diğer tv ler de öyle geçiş yapıyor. 4 k izliyorum. smart tv si aşırı hızlı. youtube face vs telefonum ile etkileşimli çalışıyor. kumandasının altında klavyesi var. komşumuzdaki başka marka cihazın smart tv si aşırı yavaştı. telefondan komut verebiliyorum. fare klavye bağladık kablosuz çalışıyor uzaktan . kısacası bence fiyatına göre süper cihaz.
  • Beyler çok garip bir durumu tesadüfen farketmiş durumdayım. TV'den USB HATA AYIKLAMA modunu açarsanız TV'nin USB 2.0 portu devre dışı kalıyor ve hiçbir USB aygıtı görmüyor. Eski haline getirince düzeliyor. Bilginize.

• Az once buyuk bir guncelleme geldi, suan iniyor. Ne icin oldugunu bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

Az once buyuk bir guncelleme geldi, suan iniyor. Ne icin oldugunu bilen var mi?

Android 7 geldi ve birçok ıvır zıvır şey yazmışlar. Açıkçası bir beklentim yok benim artık hocam. Stabilite olsun yeter ama o da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cok mutluyum acikcasi tv ile. Hic bir sorun yasamiyorum, gayet de iyi calisiyor. Senin tv’de bir sorun var gibi. Ya ben sansli ciktim bu konusa ya da sen talihsizsin

• Beyler bazen Youtube'da videolar arasında gezinirken TV kendi kendine hooop diye Netfilix uygulamasına geçiyor kendi kendine :) Kumandadan tuşa basmadığıma eminim. Karşılaşan oldu mu?

• Merhaba,
    Ben de yaklaşık 3 gün önce Philips 43PUS6262/12 Tv vatabilgisayardan 2287 tl indirimli olarak aldım.
    Servis 03.03.2018 Saat:21.00 gibi ürünün kurulumunu yapıp gitti.
    Ben alışverişe çıktım ve 10 dk dahi tv izlemedim.
    Gece eve döndüğüm de tv çalışmıyordu.
    05.03.2018 servis ürünü aldı ve besleme kartı arızası olduğunu söyledi ürünü sıfır ile değişim mi yapayım yoksa para iadesi mi alayım çok kararsız kaldım.
    Bu kronik bir arıza olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimosman

Merhaba,
    Ben de yaklaşık 3 gün önce Philips 43PUS6262/12 Tv vatabilgisayardan 2287 tl indirimli olarak aldım.
    05.03.2018 servis ürünü aldı ve besleme kartı arızası olduğunu söyledi ürünü sıfır ile değişim mi yapayım yoksa para iadesi mi alayım çok kararsız kaldım.

Bence yol yakınken iade alın. Ama mucize olmazsa reddeceklerine eminim. Başka sorunları da var bu modelin. Yine de aynı modeli kullanan diğer arkadaşların görüşlerini dikkate alıp öyle karar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Mart 2018; 19:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: alimosman

Merhaba,

Bence yol yakınken iade alın. Ama mucize olmazsa reddeceklerine eminim. Başka sorunları da var bu modelin. Yine de aynı modeli kullanan diğer arkadaşların görüşlerini dikkate alıp öyle karar verebilirsiniz.

Vatanın internet sitesinden aldığım için aide etme hakkım var zaten bana da yok falan denmedi ama işte kararsız kaldım o fiyata başka bir şey bulamıyorum bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selam, Tv yi alalı 4 ay oldu gayet memnunum tv den fakat 100 hz 10 bit panel tv almak istiyorum gene philips 7502 modeli dusunuyorum ambilight ve android mutlaka olmalı. Tv yi satın almayı düşünen olursa uygun fiyata veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bersance

Selam, Tv yi alalı 4 ay oldu gayet memnunum tv den fakat 100 hz 10 bit panel tv almak istiyorum gene philips 7502 modeli dusunuyorum ambilight ve android mutlaka olmalı. Tv yi satın almayı düşünen olursa uygun fiyata veririm.

merhabalar. öncelikle size ve diğer pus6412 kullanıcılarına veya philips android tv kullanıcılarına dormak sitiyorum:) googplay dışında apk yüklenebiliyormu philips smart özelliğinde. mesela terrarium vb. apkları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

quote:

Orijinalden alıntı: Bersance

Selam, Tv yi alalı 4 ay oldu gayet memnunum tv den fakat 100 hz 10 bit panel tv almak istiyorum gene philips 7502 modeli dusunuyorum ambilight ve android mutlaka olmalı. Tv yi satın almayı düşünen olursa uygun fiyata veririm.

merhabalar. öncelikle size ve diğer pus6412 kullanıcılarına veya philips android tv kullanıcılarına dormak sitiyorum:) googplay dışında apk yüklenebiliyormu philips smart özelliğinde. mesela terrarium vb. apkları?

Apk yükleniyor sorunsuz evet. Ama tüm Apk'ler Android TV ile uyumlu değil. Özellikle arayüz açısından. Bilinmeyen kaynakları açın yeter.

• 49pus6412 modelini dün mediamarkttan 3200tlye aldım.
    bugün servis kurulumu yapacak
    3 sorum var
    1-yorumlardan anladığım kadarıyla usb yada hddden 4k filmleri oynatmada problem yaşandığını anlıyorum. bu duruma bir çözüm bulan var mı?
    2-tavsiye edeceğiniz 4k60p hdmi kablosu var mı?
    3-servise banding ışık sızması vb testleri yaptırabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafermahmut86

49pus6412 modelini dün mediamarkttan 3200tlye aldım.
    bugün servis kurulumu yapacak
    3 sorum var
    1-yorumlardan anladığım kadarıyla usb yada hddden 4k filmleri oynatmada problem yaşandığını anlıyorum. bu duruma bir çözüm bulan var mı?
    2-tavsiye edeceğiniz 4k60p hdmi kablosu var mı?
    3-servise banding ışık sızması vb testleri yaptırabiliyor muyuz?
    Üzerinden vakit geçmiş hocam. Nasıl memnun musunuz TV den. Ben pişmanım malesef. Sürekli hantal kalıyor ve restart atıyor kafasına göre. Banding zaten maçlarda ve belgesellerdeki gökyüzü çekimlerinde belli oluyor.

Kablo konusunda tam bilgim yok ama HDMI 2.0 kablosu lazım size sanırım.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    bende hantallığından şikayetçiyim.
  • Bu tv ye uyan bluetooth transmitter & reciever var mı kullanan ?
    SHC5200 aldık bakalım ikiside philips.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagul -- 6 Mayıs 2018; 17:17:14 >
  • Merhabalar,

Philips 49PUS6412/12 TV modeli son güncellemeden sonra, internetten film vs. açmıyor. Telefondan ekran yayınlama yaparak açmayı denedim onda da olmadı. Bir önceki sürüme nasıl dönebilirim ? Ya da bu sadece bende mi oldu ?
    Bu sorunla karşılaşan yada bir çözüm bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.