Şimdi Ara

Philips PUS7002 kullanıcıları . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
10
Favori
20.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıda link veriyorum, benim en uygun gördüğüm bu oldu...

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pus7002-android-tv.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neozine kullanıcısına yanıt
    hocam 3999 TL gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Dünden bugünü değişmiş, çok hızlı değişim oluyor baze model televizyonda nedense. Günlük takip beraberinde fiyat alarmı kurarsanız düşerse bilginiz olur

Hocam dün ne kadardı acaba fiyatı ? Teşekkrürler ilginize

https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-55pus7002-62-55-139-ekran-ambilight-4k-ultra-hd-smart-led-tv-330113035

Burada 3710tl ye geliyor şu an için ayrıca Bonus varsa 75tl puan ile 1635tl oluyor

Rica ederim. 3699tl idi ancak bugün için GG de Bonus kart ile daha uyguna geliyor. Forum dan çek bulursanız daha uyguna gelebilir

Hocam iyi günler . Bu cihazı aldım bende 3700 TL'ye lg 49sj800v ile bunun arasında kalıp bunu seçtim kararım doğru mu bilemedim :D yada yeni 7303 modellere mi yönelsem
    Merhaba, yeni 7303 serisinin detayına vâkıf değilim doğrusu ancak biraz daha pahallı olmasına karşın panel gerçek hızı 50hz olması önemli bir dezavantaj olarak görülebilir. Epey.com da doğrudan karşılaştırıldığında 7002 serisinin toplam puanı da daha yüksek. Iyice bilgilenerek almanızı tavsiye ederim. Esen kalın

• Arkadaşlar play store daki uygulama kısıtlamasını kaldırabilen oldu mu? Eski modellerde developer tools ile yapılıyormuş sanırım ama ben yüklediğimde show more apps seçeneği çıkmıyor.
  • hogokce kullanıcısına yanıt
    Bu hususu bende merak ediyorum doğrusu, nitelikli bilgi veren olursa seviniriz

• Arkadaşlar selam bende 49pus7002 aldım fakat TV de bulutlanma ve ışık sızması mevcut bu kadarı normalmidir gerimi göndersem kararsız kaldım

Philips PUS7002 kullanıcıları .

Philips PUS7002 kullanıcıları .

sağ üst köşe hariç diğer kısımlar açı değişince görünmeyebiliyor ama sağ üst köşedeki hep orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredvn -- 27 Nisan 2018; 6:32:19 >

• Bu zamanda 3000 TL verilir mi ? Android olması herhangi bir sorun çıkarır mı ? En önemlisi YouTube ve 4K film yayın performansı benim için. Yoksa 50MU7000 mi almalıyım ? Teşekkürler.

Maalesef olumlu bir bilgi yok şu an için yapabileceğimiz APK indirip kurmak.

• Arkadaslar uygulamadan youtube dan video izleyebiliyorum ancak bir siteden izleyemiyorum . Bunun cozumu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat_006

Bu zamanda 3000 TL verilir mi ? Android olması herhangi bir sorun çıkarır mı ? En önemlisi YouTube ve 4K film yayın performansı benim için. Yoksa 50MU7000 mi almalıyım ? Teşekkürler.
    Güncel.. bu mesaja ilave olarak, PUS7002 yerine 49PUS6262 alsam? android yok, dahili depolama yok ama enerji tüketimi 7002'den çok daha iyi. ne dersiniz? yoksa 50MU 7000 mi alsam?
  • Arkadaşlar dün TLC kayboldu diye uyduları bir yeniden aratıyım dedim. Bir iki kurcaladım derken bir baktım bu sefer daha da az kanal buluyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm sonra da TV yi yeniden kur dedim oynadım felan yok. Kanallar az çıkıyor FOX felan da gelmiyor. Nasıl çözeriz bu sorunu? Elinde kanal listesini buraya yükleyebilecek olan var mı? İmport edeyim bende onu.
  • Lg49Uj701v ile 49pus7002 arasında gidip geliyorum arkadaşlar, son 2 gündür fikrim Philips e kaydı gibi ama şimdi fiyatlar yükseldi malum, bu başlığı okurken bolca kupon mupon vs. indirimlerden bahsedildiğini gördüm nereden buluyoruz bu indirim zamazingolarını nasıl biraz daha indirim yakalayabilirim şu philips için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Güncel.. bu mesaja ilave olarak, PUS7002 yerine 49PUS6262 alsam? android yok, dahili depolama yok ama enerji tüketimi 7002'den çok daha iyi. ne dersiniz? yoksa 50MU 7000 mi alsam?

Alıntıları Göster
    Eğerki oyun konsolu bağlamayı düşünüyorsanız samsung u kesinlikle önermiyorum.sebebini az önce açtığım başlıkta bulabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-tv-black-screen-problemi--132744219#132744219

bu tv de ps4 pro kullanan varsa performans bilgilerini söyleyebilir mi? Bende bu tv den almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

Eğerki oyun konsolu bağlamayı düşünüyorsanız samsung u kesinlikle önermiyorum.sebebini az önce açtığım başlıkta bulabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-tv-black-screen-problemi--132744219#132744219

bu tv de ps4 pro kullanan varsa performans bilgilerini söyleyebilir mi? Bende bu tv den almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Oyun konsolu bağlamayacağım. Hafta sonu avmleri gezip canlı canlı tvlere bir bakayım. Ama sanki 50mu 7000den vazgeçecek gibiyim.

• Arkadaslar uygulamadan youtube dan video izleyebiliyorum ancak bir siteden izleyemiyorum . Bunun cozumu nedir ? videoyu oynatmıyor internet tarayıcısından girdiğimde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.