Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben her türlü sorunda TV yi kabul ederim zaten demiyorum. Benimkisi sol alt köşeye yakın görmem neredeyse imkansız. Dibine kadar girip bakmam gerekir, normal deme hakkıda şöyle inanın bana göre normal. Daha öncede söyledim sizin için yada başkası için anormal olması son derece normal iade istemekte sonuna kadar hakkınız ben kendim için diyorum yoksa herkes böyle kabullenmesi gerekiyor demiyorum ben bu durumu normalleştirmek adına çaba sarf etmiyorum. Kendimce kafamdaki düşünce şu, benim bu fiyat skalasından alabileceğim fiyat performans ürünü bu şimdi değişim talep etsem gelen üründe ışık sızması yada 3-4 tane ölü piksel olmayacağının garantisi yok. E bunu iade edip 15k lık TV de alırım diyemiyorum. O yüzden gözüme hiç takılmayan 1 ölü piksel ile TV den memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

Apk yükleniyor,google playdeki dosya yöneticisi ile

Alıntıları Göster
    Dostum selam, nasıl yapacağız apk yüklemeyi, you tube da aradım video bulamadım, yardımcı olursanız memnun olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinata75

Dostum selam, nasıl yapacağız apk yüklemeyi, you tube da aradım video bulamadım, yardımcı olursanız memnun olurum...

Alıntıları Göster
    En başta çıkan dosya yöneticisini yükledim,usb den flash disk taktım,chrome yükledim
    Telefonda nasılsa öyle,televizyon rootsuz

• bu gün servis değişim raporu verdi ve bende onu vatan mağazasına götürdüm orada ürünün teşhiri vardı bendeki kasa açıklıkları ve onda yoktu benimkinde çok rahat bozuk para girer ama yine de kasa açıklığı var ve 7304 modelide vardı sözde bu ürün 8000 serisi ama inanınki 7304 ün yanından geçemez bütün modellerini inceledim 7304 lerde hiç kasa açıklığı yok zaten ekranla kasa arasında siyah bant var ve onun kasası gerçek alüminyum insan hayret ediyor.Para iadesi de yapmıyor onun yerine kupon verecekler heralde lg 65um7610 alacağım. Orada ki görevli çocuk çoğu philips ürünler iadeye geliyor bu sene dedi insanlar ışıkları için alıyor ama iade ediyorlar dedi bilmem ne kadar doğru.
  • 55pus8804 modeli tekrar stoklara gelmiş görünüyor bu model nasıl ses kalitesi bir yana görüntü indeksi 2100 sizce 7200 tl gibi bir fiyata satılan bu model parasının hakkını verirmi amblight olmasa qledlere bakacam ama ips olmasına rağmen görüntü indeksinden dolayı bu modele göz kırpıyorum
  • adanus1 A kullanıcısına yanıt
    Bence değmez hocam. Mediamarkt'ta gördüm ürünü, malzeme kalitesi olarak evet bu 8204 modelinin falan üstünde ama panel ve görüntü özellikleri hemen hemen hepsinde aynı. Onun pahalı olmasının sebebi ses sistemi. 7 bin liralara 55 inç daha kaliteli televizyonlar alırdım, ambilight çok önemliyse de 58pus olanı alır geçerdim 5 bin civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfo1905 -- 4 Haziran 2020; 0:17:36 >
  • Tv de ki ışık sızmalarını kabullendim.Fakat içim tv yi elden çıkarana kadar rahat etmeyecek.Ürünün parasını hak etmediği Evkur gibi bir ceyiz mağazasının 55 inc icin bas bas reklam vermesinden belliydi.Vatan bil. İle çok ucuza kapatmışlar.
    İade edebilecek farklı bir durum olsaydı kesinlikle iade edip başka bir tv.ye bakardım.Tavsiye etmiyorum.

• Mağazada 7304 ürünlerinin malzeme kalitesini gördükten sonra 8204 ün kalitesi a101 de satılan hi leveller gibi aynı. Yazık ona verdiğimiz paralara gece olunca film izlemek iğrenç bir şeye dönüşüyor ekranın altından ve sağ taraftan komple ışık sızması var sızmaların arasından azda olsa film izleniyor. Çok kötü bir durum yazık va ekranlı vesteli elimden çıkarttığım için.
  • yeni alacak olan arkadaşlara tavsiyem ambilight'a aldanmayın illa alacaksanız bari 7304 serisine bakın en azından biraz daha kaliteli alüminyum çerçeve.
  • 7304 de sorunlu bir model.
    7304 de sadece 58 inç alanlar memnun. VA panel olmasından kaynaklı sanırım ve sorunları yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 4 Haziran 2020; 17:3:22 >
  • 8204 te 55 inç kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
    Alt panel ve ekran boşluğu tüm tv lerde var gözüküyor.
    Bu sorun haricinde sorunu olan var mı. Işık sızması , ölü piksel , bulutlanma vs...
  • lastguardian09 L kullanıcısına yanıt
    55 inch modelini kullanıyorum ne ölü pixel nede ışık sızması problemi var. 8204 görüntü kalitesi olarak 7304den çok daha iyi diyebilirim. Bu fiyata yine tercihim bu ürün olurdu.

• ubee U kullanıcısına yanıt
    7304 daha sorunlu bir model(4500 TL'ye satın alanlar için fp ürünü) , görüntü kalitesi olarak yerinde incelemiş biri olarak diyebilirim ki kesinlikle 8204...

• quote:

Orijinalden alıntı: amon35

55 inch modelini kullanıyorum ne ölü pixel nede ışık sızması problemi var. 8204 görüntü kalitesi olarak 7304den çok daha iyi diyebilirim. Bu fiyata yine tercihim bu ürün olurdu.
    Bende de 65Pus8204 var.Malesef sorunlu bir model olduğu konusunda burada ki çoğu kullanıcı hemfikir.

• Standart üstü telefonların bile 6000.7000 ve üstü olduğu bir ülkede yaşıyoruz, ışık sızması vs çok kafaya takılacak durum değil led tv olan diğer markalarda var, bu fiyata ambilight ve ses kalitesi ile gerçekten çok iyi,ben memnunum akşam olup eve gelip keyifle tv izliyorum👍👍👍

• 58pus7304 alma arefesindeyim 8204 ü canlı görme şansım hiç olmadı görüntü kalitesi olarak cok daha iyi mi 500tl daha vermeye değermi acaba ?
  • Ersinata75 E kullanıcısına yanıt
    Genelde sıkıntılı TV sahipleri doğal olarak serzenişte bulunuyorlar. Tam ekran izlerken sıkıntılı bir durum yok. Bende Netflix te tam ekran olmayan filmlerde hafif bulutlanma çıkıyor, ama kafaya takmayın çünkü kafaya takarsanız filmi bırakır orayı izlersiniz sürekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Şahsen değer derim.
    İki panel farklı biri Va diğeri ips, 55pus7304 mü 55pus8204 diye sorsaydınız kesinlikle 8204 derdim.

58pus7304 va olduğu için karar karar sizin, siyahlar va panelde biraz daha derin ama izleme açısı attıkça görüntü kalitesinde bozulma meydana geliyor. Bu bütün Va panellerde olan bir sorun. İps panellerde böyle bir problem yok fakat ips teknolojisinde de siyahlar Va panel gibi değil.

• amon35 kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla karşı koltukta izleyeceğim , karanlıkta ışık sızması ve parlayan siyahlar istemiyorum ama oled alacak bütçe de yok tabi
    ama görüntü kalitesi çok mu düşük acaba 8204e göre emin olamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 5 Haziran 2020; 0:57:35 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    55'' modelinde henüz ışık sızması problemi yaşayan olmadı. LG C9 indirimini kaçırdıktan sonra 58pus7304 modelini fiyat performans (4700-5000) diye almaya karar verdim. Bulutlanma mevcut diye yorumlar mevcuttu, bu sorun bütün Va panellerde olabiliyor. Arkadaşın kullandığı Samsung Ru7400 (Va panel) modelinde de mevcut. Zifiri karanlık ortamda izliyorsanız va paneli tercih edebilirsiniz. 4500-5000 TL bandında rakibi yok diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 5 Haziran 2020; 3:0:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.