Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insancapekinsanca İ kullanıcısına yanıt
    Vatan internet sitesinde gece indirimleri oluyor.
    Bu indirimleri anladığım kadarıyla stok bitimine yakın yapıyorlar.
    Takip edip şansını deneyebilirsin.
    Bir de bu tv lerin hepsi 2019 model.
    Pandemiden dolayı 2020 modeller henüz gelmedi.
    2020 modeller gelince nasıl olur o da muamma.
    Fiyatta en önemli kriter usd.
    Usd düşmesi lazım düşer mi yakın tarihte olacak gibi değil.
    Acelen yoksa 2020 modelleri bekle. Philips in sitesinde bu 2020 ürünler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende sizin gibi 6149 a düşer diye 5-6 gün bekledim az daha güncel fiyat olan 6499 u kaçırıyordum. Sipariş verdiğim den 1 saat sonra 6749 oldu ve daha da düşmedi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet o risk de var. Ama şu anki fiyatı zaten çıktığı en yüksek fiyat. Ürün yabancı sitelerde çok övülmüş bizde çok gömülmüş nedense. yeni üründe belki sorun olmaz önemli olan eski Philips kullanıcılarının önerileri. Garanti bitince tv’lerin ne kadar sorunsuz devam ettiği. Bu paraları verice 3-5 yılda bir değiştirme şansı yok. Ekşiye Philips tv yazdım eyvah eyvah. Ama memnun olup da yazan oek olmuyor işte.
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu

• quote:

Orijinalden alıntı: mfo1905

Vatan 29 Mayıs'ta iadeyi onaylamıştı. O günden bu yana kargo firmasının gelip almasını bekliyorum. Bu süreçte 2 defa arayıp kayıt bıraktım hala ürün elimde. Her aradığımda 1 saat bekliyorum bağlanabilmek için. Bu süreçte 2 tane arkadaşımı vazgeçirdim bu tvyi almamaları konusunda ve de vatandan herhangi bir şekilde bir şey almamaları konusunda. Bugün bana, yarın onlara.

Ayrıca Philips marka televizyon almayı düşünen arkadaşlarla bu süreçte öğrendiğim bir başka bilgiyi daha paylaşayım. Diyelim ki televizyonunuzda bir parça bozuldu ve değişmesi gerekiyor "Philips televizyonlarda orijinal yedek parça diye bir şey yok, başka televizyonlardan sökülen parçaları yedek parça olarak kullanıyorlar."

Ben kaza bela iade onayı alabildim, (keşke bir de gelip alsalar), sizin başınız da yanmasın. 7 bin tl verecekseniz en azından bunları göz önünde bulundurun derim.
    bende değişim raporu vardı müş hizmetlerinden borusan lojistik alacak dendi 3 gün kimse gelmedi sonra bende vatanı arayarak ürünü en yakın vatan bilgisayar mahazasına götüreceğimi söyledim tamam dediler ben götürüne kadar iade onaylandı ve çek verdilrt ürünü iade ettim lg 65um7610 aldım aslında 70um7450 alacaktım ama tüm stokları tükenmişartık gelmicekmiş 2020 modeller gelecek dediler bende 65um7610 u aldım şimdi eve teslim etmelerini bekliyorum

• ubee U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam inşallah memnun kalırsınız.

Ben de götürüp kendim teslim ettim Vatan mağazasına, teslim ederken herşey yolundaydi ama teslim almak olunca konu gelemediler nedense.

Ben LG veya düşünmüyorum ama geldiğinde bir kıyaslama yaparsanız arkadaşları da bilgilendirmiş olursunuz

TV niz hayırlı olsun. Görüşlerinizi bekliyoruz.

• malum yeni konsollar çıkacak ps5 için yanlış tv mi aldık acaba arkadaşlar. 50 hz olması sıkıntı yaratır mı acaba
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Böyle düşününce tabii ki yanlış TV, hem 50hz hem hdmı 2.1 yok, ama dert etmeye de gerek yok bunların olduğu, ki hdmi2.1 çoğunda yok, 65 inç tvler 12-15 bin TL bandında.

O yüzden dert etmeyin

• Bugün vatana gittim,diğer tv lere de baktım kıyaslamak için 7304 de kenarlar aynı biraz boşluk var onda da,toz vs kaçmasına neden olacak birşey değilse önemli değil bence,55q60r a baktım onda da acayip yansıma var diğer tvlere göre yanlardan bakınca da soluktu parasının tv si değil bence,samsung un 7000 civarında 65 inc bir tv si vardı onu da beğenmedim renklerini ,lg nin benzer fiyat boyutta bir tv si vardı, o iyi gönüyordu bozulma da farketmedim philips e benzer bir görüntüsü vardı ips muhtemelen oda,lg c9 q90r a felan bakmak istiyordum ama göremedim asıl onla kıyaslamak istiyordum, genel olarak samsungları beğenmedim tabi düşük modellerini

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

malum yeni konsollar çıkacak ps5 için yanlış tv mi aldık acaba arkadaşlar. 50 hz olması sıkıntı yaratır mı acaba
    Ps5 muhtemelen 4k 60 fps destekleyecek bir kayıp olmaz öyle bir durumda yalnız xbox 2k 120 hz diye yazıyordu haberde öyle bir durumda tabiki güzel olmaz 2k da 60 hz kullanmak

• merhaba bu model ve LG arasında kalmıştım:

Philips 65pus8204
    evde hue lambalarım olduğu için amblight çok önemli bir artıydı ama Philips kullanan arkadaşların bir kaç yıllık cihazdaki performans sorunları, servisten şikayetleri artı bu sayfadaki özellikle son sayfalardaki yoğunlaşan iade muhabbeti yüzünden çok üzülerek vazgeçtim. Açıkçası android telefonda yaşadığım sıkıntılar da biraz beni androidden uzaklaştırıyor.

Diğer baktığım model LG 70UM7100PLA mükemmel bir televizyon canlı gördüm inceledim bu ebat bu fiyatlara artık kolay kolay alınamayacak. VA panel düşündüğümden çok daha kaliteli görüntü veriyordu ama çok dar açıya gerek yok biraz bile yan dönünce bariz fark var, zevk meselesi ben buna takılacağımı düşündüm.

Ancak ben çok aklımda olmayan LG65UM7610PLB aldım. bayi de bir miktar indirim yapınca internetten de ucuza geldi. Çerçevesiz tasarım renkler panel kalitesi ve sihirli kumanda etkili oldu.

Ben tv servis işi yapan kişilere de sordum Philips'in eski modelleri çok sabıkalı olsa da bu modeli önerdiler ama ışık sızması konusunun çok geldiğini söylediler. Bence alanlar da çok güzel bir televizyon aldı bence philips'in en iyi televizyonu bu fiyatlarda. herkes güle güle kullansın. fikir verenlere teşekkürler.

• bende 65us8204 ü iade edip um7610 almıştım sonra hakkında çok fazla bir şey bulamayınca tv yi iptal edip 58pus aldım bu gün kuruldu şimdilik bir şeyi yok akşam karanlıkta inceleyip fikirlerimi paylaşırım. paranın üstüyle de 24 inç samsung monitör ve hue bloom alım ama hue yi de iade edeceğim çünkü bridgesiz çalışmıyormuş bridge zaten 500 tl yazık.
    hocam hepimiz yorum yok diye iade edersek yorumu kim yazacak :)
    hue lambalar yaşayacağınız en iyi deneyim olur. bridge bir kere alıyorsunuz ondan sonra 50 taneye kadar paranız oldukça canınız istedikçe eklemeler yaparsınız. bende üç ampul bir led şerit var kesinlikle tavsiye ederim. bridge ikinci el bulursunuz belki korkmadan alın. neyse bunu ayrı mesajda konuşmak lazım.
  • evet ama ekranla ilgili de pek bir şey bulamayınca birde önceki tv de ips den ağızım yanınca yine çok sevdiğim va ya geçtim. yoksa bende 70um7450 alacaktım onlar da tükenmiş.
    Hocam 58 pus yorumunuzu ve 65 ile kiyaslamanizi bekliyor olacağım.

Saygılar

• akşam işten çıkınca karşılaştırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinata75

Herkese selamlar, geçen hafta vatandan aldığım 65pus8204 modeli kısaca özetlemek istiyorum, buradan okuduğum olumsuz durumlara rağmen sipariş verdim,7500 tlye bir cep telefonu parasına bu güzel tv yi aldığım için pişman olmayacağım sanırım,öncelikle tvde alt tarafda çok az ışık süsmezi var inanın rahatsız etmiyor,ölü piksel yok, görüntü ve ses gerçekten mükemmel, netfikde 4k,atmos ve vison filmleri ve dizleri izlemek ambilight ile muhteşem oluyor,sesi 35 den yukarı alamıyorum inanılmaz bir show oluyor komşular kesin rahatsız olur, görüntü,ses ben çok beğendim, uydusu gerçekten çok yavaş ,kumandası güzel arkasında klavyesi var,sesli komut ile you tube keyifli oluyor, andorid özelliğinde apk yükleyemiyorsunuz philips tv yi yavaşlattığı için sistemlerinden kaldırmış,her yolu denedim olmuyor bu büyük bir kayıp ama 4k hdmi kablosu aldım ve kullandığım andorid4k cihazım ile indiremediğim apkleri tvde izliyorum, sonuç olarak FP bir cihaz ışık süzmesi vb şeylere kafayı takmayacak biriyseniz benim gibi, görüntüsü,sesi ve ambilight için bu tv alınır
    Ekranı silerken çerçeve ile arasında boşluk oluyor mu ? bende yeni fark ettim bu sorunu ekranı silerken hafif baskı uyguladığınızda boşluk oluşuyor çerçeve ile

örnek
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 9 Haziran 2020; 17:4:23 >

• Adamın biri 50 PUS 8204 ile Amazon Dual Echo kurup bağlamış.
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis bu boşluktan 1 tl geçiyorsa bizim içinde problemdir demektedir.
    İade sürecini başlatın bence.
    O boşluktan herşey girer.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.