Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz çok iyi fiyata almışsınız. Şu an sizin tv 7.999 tl ye satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Evet, çok iyi denk geldi. Evdeki 2012 model TV arızalanınca yeni bir şeyler bakınıyordum. Aslında niyetim LG 55SM8600PLA almaktı ama bu fiyattan görünce bunu aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

Bu tv de wifi direct var mı,varsa nasıl kullanıyoruz,telefonun ekranını yansıtınca çok yavaş ve kötü oluyor görüntü
    Philips remote uygulamasını indirdim biri 2.4 biri 5 ghz ye bağlıyken video oynatabildim 1080 p de sorun yaşamadım 4k 60 fps de arada donma oldu,wifi direct ile bağlanmış olabilir,benim modem çok uzakta yakında olsa birde iyi bir modem olsa muhtemelen cast çözümleri de sorunsuz olur,bu arada kablo ile telefonu bağlayarak 4k 60 fps yüksek kaliteli görüntü alınabilir, type c den hdmi dönüşümü sağlayan bazı kablolar bu değerleri karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 18 Haziran 2020; 10:16:7 >
  • Wifi direct ile bağlanmayı bulamadım yok galiba

• Takip eden arkadaşlar için 55PUS8804'ün fiyatı Amazon'da 5.993 TL'ye düşmüş. Ben de bu fiyattan almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRT55

Takip eden arkadaşlar için 55PUS8804'ün fiyatı Amazon'da 5.993 TL'ye düşmüş. Ben de bu fiyattan almıştım.
    Bakıyorum amazona böyle bir fiyat yok. Ben bu fiyat olursa alacağım

bostancı vatan bilgisayarda dün 5999'dan gördüm ama teşhir vs. olabilir detay sormadım
  • tv yi kumandadan kapattıktan sonra başka yerden kapatıyor musunuz? bugün aldığımdan bugüne ilk kez netflix uygulamasını açmadı tv. fişten çıkartıp tekrar takınca düzeldi.
  • 8204 modeli vatan'da ucuzlayacak gibi durmuyor.

bu nasıldır sizce bu fiyata?

Evet, şu anda yok. Tesadüfen "Epey" sitesinde gördüm ben de akşamüstü. Tükendi heralde.

• Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Dün Vatan Ankara Nata vega şubesinde mağaza fiyatı 7.299 TL idi. Philipsin firmaci satış danışmanı arkadaş fiyatların bundan sonra kolay kolay düşmeyeceğini yeni gelecek 8505 vs modellerin kampanyalı olabileceğini söyledi. Ve Tv yi yerinde incelediğimde burda bahsedildiği gibi panelin altında açıklık vs gibi yaptığım incelemelerde en ufak bir sıkıntı görmedim ve oradaki Oledlerden sonra en canlı ve net görüntüye sahipti. Birde 58pus7304 va panel olanda çok iyiydi...

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubum
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrburock06 -- 26 Haziran 2020; 1:36:43 >

• Mrburock06 M kullanıcısına yanıt
    6499'a 7304 aldım az önce umarım pişman olmayız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. 8204 ile bir ay geçti. Buraya birkaç yorum yazmıştım. Bende sadece alt çerçeveden birkaç yerden ışık sızdırma sorunu vardı. Yine buradaki bir arkadaşın uyarısıyla panelin çerçeve ile birleştiği bazı noktalara hafif baskı uygulandığında panelin geriye doğru esnediğini fark etmiştim. Bir mağazaya gittiğimde bunun bütün 7304 ve 8204'lerde olduğunu fark etmiştim. Philisp paneller böyle denmişti. Yine de panele baskı uygulayınca oluşan esnemenin ışık sızmasının olduğu bölgelere denk düşmesi içimde şüpheye yol açmıştı. Yine buradaki bir arkadaşın bir tavsiyesi ile Philips müşteri hizmetleri mail yazıp google üzerinden, dosya kaydı oluşturdum ama geri dönüş olmadı. Bugün servisi aradım sonunda. Önümüzdeki Salı gelip görecek. O da Philips panellerinin böyle olduğunu ama esnemenin hangi bölgede ne boyutta olduğunu görmesi gerektiğini söyledi. Tamirat önermem, o boyutta bir paneli açmak risk dedi. Ben teklif etmeden kendisi ben değişim raporu yazarım dedi ama karşı tarafın kabul etmesi gerekiyor dedi. Şimdi değişim raporu yazdırsam ve değişse yeni gelen üründe belki daha fazla sorun çıkacak ya da aynı problem yine olacak, ya da hiç olmayacak. Bilemeyeceğiz bunu. İade etsem, fiyatlar çok yükseldi. Misal, Philips 55PUS8804 fiyatı uygun olsa hemen iade raporu yazdırırım. En düşük fiyatı 7995 lira. Başka bir marka düşünmüyorum. Işık sızma problemi yaygın bir sorun. Sizce 8204 için değişim mi talep edeyim yoksa iade edip 8804'ü mü kovalayayım? Eşime göre alt çerçevedeki ışık sızması sorununu gereksiz takıyorum ve değişim talep edecek bir sebep yok.

• Özgür Balmumcu Ö kullanıcısına yanıt
    8804'ün bu ay içinde iki kez 5.993'e düştüğünü gördüm. O fiyattan aldım ben de. Az sayıda geliyor heralde, hemen tükeniyor. İsterseniz bir süre takip edin.

• 58pus7304 ile 55pus8204 arasındayım 58 yerine 55 almaya değer mi acaba arada ki kalite farkı ?

• CRT55 C kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede gördünüz acaba? . bugün Göztepe optimum Mediamarkt da teşhir için 7200 TL fiyat verdiler ürün oldukça temiz di iki üç gün önce teşhire konmuş yine de çok geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 26 Haziran 2020; 17:41:8 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    25 Haziran'da Amazon'da görmüştüm. Kendi satış ürünüydü. Aynı yer ve fiyattan da 8 Haziran'da ben aldım. Mayıs 2020 fabrika çıkışlıymış benimki. Teşhirde kalmışmıdır bilmiyorum. Kurulum için gelen servise sorduğumda "sıfır ürün" demişti.

• Logitech z506 5.1 ses sistemim var tv ye nasil bağlayabilirim yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Logitech z506 5.1 ses sistemim var tv ye nasil bağlayabilirim yardimci olabilecek var mi
    Arkada bir girişi var kablo için ayrıca bluetooth bağlantısı da var

• Daha önce Beko'dan Philips TV alan oldu mu? Montajı Beko yetkili servisi yapıyormuş ama garanti nasıl oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.