Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5900 TL verip akıcı bir uydu deneyimi yaşayamamak inanılır gibi değil çok üzgünüm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boranfirat kullanıcısına yanıt
    valla iyi fiyata almışsınız 6500₺ verdim ben. vatanda 7500 şuan. Sıkmayın canınızı hocam belki ilerde bi düzeltme yolu olur
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Umarım Android TV bu gelen güncelleme oraya olur gibime geliyor donanım gücüne geleceğini sanmıyorum Samsung un f serisi TV sini kullanmıştım bir zamanlar gelişim kiti ile geliyordu her sene kendini yeniliyordu maddi durumlardan satmam gerekti o dönem sağlık olsun yapacak bir şey yok iade ya da değişim için şansımı deneyeceğim.

• Dün vatan bilgisayar mağazasından 65pus8204 satın aldım. 7299 TL fiyatı.

öncesinde teknosada 55pus8804 bulmuştum. 6000 tl fiyatı vardı ve teşhirdi, ses sistemi çok hoşuma gitti, satıcı panelin 100hz olduğunu söyledi, araştırdığımda öyle olmadığını görünce vazgeçtim.

55" 100 hz ile 65" 50 hz arasında seçim yapmam gerekti bütçeden dolayı. 65pus8204 tercih ettim. umarım pişman olmam.

bir de bu ürün için soundbar tavsiyesi olan var mı ?
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman böyledir. Şimdi mesela gidip 70.000tl'lik tv'yi alın gene afallarsınız. Alan arkadaşlar akşamına yazmadan şöyle 1 hafta kullandıktan sonra yazsalar ne güzel olacak. Bilgi kirliliğinin önüne geçeriz.
  • Geçişlerde takılma veya alt yazıda takılma için hareket geçişini pürüzsüz veya kişiselden maximum yapın normalde standartta oluyor,en hareketli oyunlarda bile takılma görmedim

• Bu 65 Pus 8204/12 renk derinliği olarak kaç bit bilen var mı? Ne kadar araştırdıysam da kayda değer bişey bulamadım 8 bit mi 8 bit + frc mi merak ediyorum.
  • Arkadaşlar herkese selamlar, ben TV de trt4k ekleyemiyorum uydudan. Blraz araştırdım içindeki uydu alıcı 4k desteklemiyor vs gibi sonuçlar çıktı. Trt4k izleyen varmı acaba uydudan, varsa yardımcı olabilen memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • V

• Hareket tarzlarindaki natural motion netflixde youtube da hatta 480p videolarda bile acik veya kapali olmasi %100 farki hissetiriyorken digiturk yayinina gectigimde bu ozelligin acik ile kapali arasinda bir milim fark olmuyor arkadaslar bunun sebebi nedir kafayi yemek uzereyim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Hareket tarzlarindaki natural motion netflixde youtube da hatta 480p videolarda bile acik veya kapali olmasi %100 farki hissetiriyorken digiturk yayinina gectigimde bu ozelligin acik ile kapali arasinda bir milim fark olmuyor arkadaslar bunun sebebi nedir kafayi yemek uzereyim :(
    Hdmi ile alakalı olabilir belki veya hdmi ayarları

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Farklı HDMI denemiştim ama sonuç değişmemişti. Ayarlarla ilgili ne yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Farklı HDMI denemiştim ama sonuç değişmemişti. Ayarlarla ilgili ne yapılabilir
    Hdmi ayarları var menüde belki oynayınca düzelir ,cihaz 4k 60 hz yayına uygunda olmayabilir 1080p de 60 hz dir 4k 30 fps verebiliyordur bir ihtimal

• Mrburock06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, birşey danışmak istedim. Sony 55inç 2015 model televizyonumda hue ledstrip kullanıyorum 3 metre. İlaveten 2 ampul ve go vs var. Oldukça memnumum ancak bilgisayar harici ekranla uyumlu çalıştıramadığım için hem de tvyi 4k yapmak için 65pus7304 düşünüyorum.

Merak ettiğim şu, ben normalde akşam aydınlatma içinde hue ledstripleri kullanıyorum. 800 lümem civarı bir aydınlatması var baya güçlü. Bu amblight tvlerin arkadındaki ledlerin aydınlatma gücü lümen değeri nedir acaba? Hue ledstripr kıyasla daha güçsüz ya da az aydınlatıyor denebilir mi?

Selamlar.

• Sonunda aradığımı buldum,web video caster diye bir uygulama var onla 2160p video kaydını bile yansıtırken donmuyor,telefonla browserdan film açın, açtıktan sonra telefonu kapatın veya istediğiniz uygulamayı kullanmaya devam edin arka planda yansıtıyor,sanırım dlna oluyor bu.Yüksek kalitede içeriği cep telefonu ile açabiliyorsunuz

• Bende bugün 55PUS8204 alarak aranıza katıldım arkadaşlar, kargodan gelmesini bekliyorum.

Servis geldiğinde özellikle ölü pixel testini yapmak istiyorum. Ayrıca kurulum randevusu alırken nvm güncellemesi de yaptırmak istiyorum desem hazırlıklı gelirler mi? Nvm güncellemesi internetten yatağımız otomatik updateler içerisinde yükseltilemiyor mu? İlla servis mi yüklemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Bende bugün 55PUS8204 alarak aranıza katıldım arkadaşlar, kargodan gelmesini bekliyorum.

Servis geldiğinde özellikle ölü pixel testini yapmak istiyorum. Ayrıca kurulum randevusu alırken nvm güncellemesi de yaptırmak istiyorum desem hazırlıklı gelirler mi? Nvm güncellemesi internetten yatağımız otomatik updateler içerisinde yükseltilemiyor mu? İlla servis mi yüklemeli.
    Hayirli olsun. Kaça aldiniz.? Servis'ten birşey bekleme şans işi. Ben 7304 aldim servis 2019larda ölü piksel olmaz bakmaya gerek yok dedi😀 8 tane ölü piksel çikti. Rıca ettim servis menusunden calisma saatine bakar misin diye bilmiyorum ben dedi inan ki boyle sen onlar gelmeden herseyini hazirla test videosu vs şansa birakma

• goldkings G kullanıcısına yanıt
    Evet hepsini hazırlayacağım ama güncelleme işini onun yapması lazım sanırım. Dün trenyoldan 5.799 TL ye aldım, kupon vs vardı biraz daha aşağı geldi 5.750 TL gibi.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Kurulum oldu mu cihazda sorun var mi işik sizmasi vs?

• goldkings G kullanıcısına yanıt
    Dün aradım en erken pazartesi kuruluma gelebiliriz dedi servis. Bugün yoğun baskılarla yarın gelmeyi kabul ettiler. Kutusunda bekliyoruz servis gelsin :)

Ölü piksel testi ve panel kullanım süresine bakacağım ayrıca nvm güncellemesi yaptıracağım.

Işık sızması testi servis varken nasıl yaparım en kolay?

Yada servis geldiğinde yapmam gereken farklı kritik testler var mı?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.