Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    25 haziranda amazonda bu fiyatta yoktu. Epey sitesinde gözükür ancak siteye girdiğinizde olmadığını görürsünüz. Bazen böyle hatalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 26 Haziran 2020; 20:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, iddaa etmem. Gördüğümü yazdım sadece, almak için bekleyen varsa diye.

• pashamurat kullanıcısına yanıt
    Uzun uğraşlarım sonucu ücret iadem bügün kredi kartıma yapıldı. 2 ay beni uğraştıran Vatan Bilgisayar’dan bir daha mutfak robotu bile almam. Philips servisinin iade onayını vermesi 1 hafta, Vatandan iade neredeyse 2 ay sürdü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    58PUS7304 Va panel
    55PUS8204 ips panel

7304 serisi 1700 PPI
    8204 serisi 1900 PPI

PPI Nedir?
    “Pixel-per-inch (İnç başına düşen piksel, piksel hassasiyeti, piksel yoğunluğu)“in kısaltılmışıdır. Akıllı telefon ve tabletlerin ekranlarında daha sık kullanılan bir terimdir. PPI değeri ne kadar yüksek olursa, o kadar iyi ve keskin görüntü oluşur.

Va panel kontrast oranı yüksek siyahlar daha siyah
    İps panel daha parlak canlı renkler
    Deniliyor ama 58pus7304 yakından inceledim ne yandan görüntü kaybı vardı ne de ips panele göre ton farkı. Bu durum kişiden kişiye göre algıda değişiyor sanırım. İmkanınız varsa mağazada bizzat gidip bakın. 58pus7304 Va paneli beğendim 65pus8204 arsında kaldım bende... Birde tabi kullanacağınız zaman ve ortamda önemli akşam karanlıkta kullanacaksanız va panel deniliyor, aydınlık ortamda ips.

Detaylı karşıla?tırma için...

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6415e6ee4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrburock06 -- 28 Haziran 2020; 17:40:45 >

• Mrburock06 M kullanıcısına yanıt
    8204 şuan bütçemi aşıyor maalesef 58pus7304 ün 5300e inmesini bekleyeceğim sanırım 2 hafta önce 5900 e çıktı fiyat birden daha da inmedi

• ya nasıl kaçırdım bu ürünü amazondan anlamadım. keşke bir daha düşse 1 ay içerisinde acil televizyon almam lazım.
  • Guncelleme geldi yazılıma

• DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim ama herhangi bir değişiklik var mı göremedim. Var mı bildiğiniz bir yenilik...
  • Arkadaşlar selam, bu türkvod bende düzgün çalışmıyor. Eskiden maçları vs izlerdim şimdi yok. Alternatif uygulama varmı acaba, bilgisi olan varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Piaget18

Arkadaşlar selam, bu türkvod bende düzgün çalışmıyor. Eskiden maçları vs izlerdim şimdi yok. Alternatif uygulama varmı acaba, bilgisi olan varsa sevinirim
    Diziler çalışıyor

• Mrburock06 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Orada bahsedilen PPI Picture Performance Index dir.Yazılımsal olarak 7304 için 1700 hz 8204 için de 1900 hz dir.(Gerçekte her iki tv de 50Hz dir)
    Sizin bahsettiğiniz Pixel Per Inch değerleri 7304 için 77 ppi - 8204 için 81 ppi dır.(Inch başına düşen pixel sayısı)
    55 PUS 8204 gözle görülemeyecek bir farkla da olsa daha fazla pixel e sahip.Hareket enterpolasyonunda da 7304 den biraz daha iyi.
  • river68 R kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın yeni gördüm, benim dikkatimi çeken ses ayarlarında bir yenilik var insan sesini daha yüksek çıkmasını sağlıyor biraz kurcalayın isterseniz, bir de hareket tarzları kısmında bir yenilik yapmışlar ama ben o özellikleri kapalıda kullanıyorum. Ses özelliği güzel olmuş.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bende Digiturk 4k plus cihaz var önceden kullandığım sunny 4k cihazda 2160 50p net alıyordum ne alt yazı ne de hareketli anlarda ya da şu anda 4k maç izlerken takılma vardı bu cihazda 30p görüntü alıyorum yaşadığım hayal kırıklığını kelimelerle ifade edemem adamlar slow motion gibi koşuyorlar

• boranfirat kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan HDMi ayarları gibi bir yer olması lazım. Oradan HMDi “optimum” olarak seçmeyi deneyin.

Denedim maalesef değişen bir şey yok

HDMi kablonuz 2.1 destekli mi? Piyasadaki neredeyse tüm kablolar 1.4

Kablo yeni almadım zaten son olarak onu deneyeceğim alarak umarım param boşa gitmez epey.com da çözünürlük uydu için 30p yazıyordu beynimden kurşun yemiş gibi oldum inşallah değişir akıcılık sağlar yani inan peder gelse yanıma maçı açsam oğlum görüntü akmıyor der .

Hocam bir sorun olmalı. Digitürk’ün decoderindeki ayarlara da bakın. 1080i falan seçin. Hiç Digitürk kullanmadım. Bilmiyorum.

TV de Info nerede bulamadım?
    Info olsa 2160p kaç Hz olduğu yazar görüntüyü YouTube da 4k 60p alıyorum harici de açtığım film de de sıkıntı yok lakin aynı kutu aynı kablolar eski tvm de 2160 50p alıyordum bakalım kablo da alıcam bir de öyle deneyeceğim.

Tv yi ilk aldığımda maç yayınları ile alakalı bu konuda çok yakındım, gözüm alışana kadar 15 gün falan geçti ağır çekim gibi görüntü geliyor. hocam anlıyorum seni. özellikle 60fps oyun oynayan biri olarak inanılmaz zorlanmıştım. bir önceki tv'im boyut olarak daha küçük ama tazeleme hızı daha fazlaydı. hızlı akıyordu görüntü malesef bu tvde yayın akmıyor özellikle futbol maçlarında çok net anlaşılıyor. bu bir gerçek, bende aldıktan sonra farkettim eğer gidip mağazadan alsaydım karasal yayını test etmeden almazdım internetten almanın dezavantajını yaşadım malesef ayıplı ürün olmadığı için de (ne ışık sızması ne ölü piksel olmadığı için) iade etmedim. tv yi alalı 2 ay oldu ve gözüm alıştı artık yayın akıyor gibi geliyor. hatta twitterda 60 fps maç videosu gördüm afalladım aşırı hızlı geldi.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.