Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekrandaki siyah bar in simsiyah gözükmesi gündüz cekimi oldugundan mi yoksa isiksizmasi yok diye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfo1905

Hocam 58 pus yorumunuzu ve 65 ile kiyaslamanizi bekliyor olacağım.

Saygılar
    neden şimdiye kadar 58 i almadığıma pişman oldum. aslında ilk o modeli alacaktım sonra indirim denk gelince 65 i aldım .Siyahları tekrar siyah görmeyi özlemişim hiç ışık sızması yada ölü piksel göremedim maaşallah. Alacak arkadaşlara 58 tavsiye ederim.
  • ubee U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Peki görüntü kalitesi nasıldır diğeriyle karşılaştırdığınızda?

Bir de üstten baktığınızda ledler görünüyor mu? Herhangi bir açıklık var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    ben va ekran sevdiğim için bana çok daha güzel geldi özellikle kontras değerleri. ıps deki gereksiz canlı renkler yok . kasada hiç açıklık yok bnmkinde orda incelediğimde de yoktu birde ona 65 deki kumandadan alacağım benim için tek eksisi klavyesiz kumanda
  • TV niz hayırlı olsun memnun olmanıza sevindim.ben mağazada va ve IPS ekranlara yakından baktım. Ben IPS i daha çok beğendim o canlı renklerinden dolayı. Ama bu işleri yakından takip edenler ve teknoloji bilgisi daha fazla olanlar sanki daha çok va panel tercih ediyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ubee U kullanıcısına yanıt
    eğer gece karanlıkta bir şeyler izlemek istiyorsan kesinlikle va tercih etmelisin ben gündüz işte gece netflix karşısında olduğum için va tercihim. inan 4-5 günlük ips demememde ışık sızmalarını görmemek için ışığını sonunna kadar kısıyordum ama dolby visionlu bir şey açınca bütün ekran parlıyordu ve ışık sızmaları acayip belli oluyordu çok şükür ekranda panel arızası çıktı da iade ettim.. Bilmiyorum bütün ips lerde var mı bu ışık sızmaları bu arada.
  • LG smart tv'de mevcut uygulamalara yenisini ekleme şansımız oluyor mu? daha önce kullanmamıştım.
    Bir de 65" kullanıp ışık sızması olmuyor diyen var mıdır, ben henüz kurdurmadım 65" TV'mi ama bu genel bir sorun ise takmamaya çalışacağım.
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle VA panel olduğundan.IPS panellerde ışık sızması sorunları oluyor.
  • Merhaba
    Değişimden sıfır kapalı ürün geliyor.
    Oled tv alacağım için satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/sifikapali-kutu-2-yil-garantili-philips-55pus8204--144052127

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titreme sorununu kodi çalışırken gördüm,tabi hepsinde değil bir tane filmde dikkatimi çekti sunucu veya player yazılımı sebepli olabilir,diğer film dizi gibi içeriklerde görmedim,pc üzerinden 60 hz 2160p aktarımda hiç soruyaşamadım.Kodi üzerinden 2160 p görüntü kalitesi fena değil fakat torrent den indirilmiş film dizi ile arada fark var

• Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Forumu baştan sona tekrar gözden geçirdim ama sizin "iade edin veya değişim isteyin" haricinde televizyonunuz ile ilgili bir soruna rastlamadım.Gözden kaçırmışta olabilirim.Televizyonu neye istinaden değişim yaptılar?

• lastguardian09 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Çok dikkatlisiniz.
    Aynen dediğiniz gibi oldu.
    Ekran ile alt panel arasındaki boşluk olayı diğer konularda da fark ettim.
    Kendi tvimde de fark edince, yetkili servisle haftalarca süren kavgam başladı.
    Bana ısrarla bunun normal olduğunu ve diğer marka tv lerde de olduğunu belirttiler.
    En sonunda önce alalım tv yi boşlugu tamir edelim ve ek 6 ay garanti verelim teklifi geldi.
    Sonrasında tüketici heyetine başvurdum.
    Hala yetkili servis ile görüşme halindeydim.
    İstediğim karar sonunda çıktı, iade kararını verdiler.
    Çok uğraştım sonunda başarılı oldum.
    Benim gibi yetkili serviste bu sorundan dolayı iade kararı çıkartan bu konu başlığında yok sanırım.
    Anlaşılan herkes bu sorunu görmezden gelip kullanıyor. Keyfini kaçırmak istemiyor.
    Yeni kapalı kasa sıfır cihazı teslim alacağım.
    Sorun şu; aynı model ürün gelecek ve tüm tv lerde aynı sorun var. Mağazalardaki teşhir ürünlerini inceledim. Hepsinde boşluk var.
    Sıfır kapalı kasa satıp philips maceramı sonlandırmak istiyorum.
    Ps5 te 50 mhz bu tv ile olmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 17 Haziran 2020; 2:4:20 >

• Pus8804 tv si olan var mı? Konu başlığında ismi geçiyor ama hiç konusu olmadı...

• Selamlar, 8 Haziran'da Amazon'dan 55PUS8804/12 modelini 5.993 TL'ye aldım. 12 Haziran'da servis gelip kurdu. Polonya üretimi. Bu fiyata bulunca düşünmeden aldım. TV'nin kendi ses sistemini çok beğendim. 1 ölü piksel çıktı, başka da görebildiğim bir sorunu yok. Ona da nazarlık gözüyle baktım artık.

• CRT55 C kullanıcısına yanıt
    Ekran ile alt üst sol sağ kenarlar arasında boşluk var mı?

Hayır, öyle bir açıklık görmedim.

• CRT55 C kullanıcısına yanıt
    Peki ışık sızması bulutlanma gibi bir sorun var mı.
    Bahsetmediğinize göre yok sanırım

• Bu tv de wifi direct var mı,varsa nasıl kullanıyoruz,telefonun ekranını yansıtınca çok yavaş ve kötü oluyor görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 18 Haziran 2020; 0:34:13 >
    Işık sızması ve bulutlanma görmedim. Şansıma 1 ölü piksel harici (O da sağ alt köşede, dikkat çekmiyor) panel sorunsuz çıktı diyebilirim. TV fiyatları uçmuş, bu fiyata alınabilecek en iyi seçenekti diye düşünüyorum.

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Deneme amaçlı birkaç fotoğraf gönderdim, sorunsuz açtı. Modeme yakın olduğu için kablolu kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.