Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Başlıktaki negatif yorumları görünce az daha almaktan vazgeçiyordum fakat pozitif yorumları görüp mağazada ürünü de inceledikten sonra 65pus8204 modelini aldım ve iyi ki de almışım. Ben Vatan Bilgisayar Batıkent Hiperstore' dan aldım.

Bir kere bu ışık sızması problemi çok büyütülüyor. Tüm LED TVlerde olan bir durum. Eğer aşırı bir bulutlanma ve sızma yoksa ki az da olsa hepsinde oluyormuş, ya bunu kabullenirsiniz ya da OLED veya QLED gibi üst bir teknolojiye geçersiniz. Kanal geçişleri çok yavaş diyenler oldu, hatta birisi 4 sn de kanal geçiyor demiş ki 2 sn yi geçmiyor. Android işletim sistemi oldukça stabil çalışıyor. Netflix ve youtube uygulamaları olduçka seri ve stabil çalışıyor. Ekranla çerçeve arasında boşluk var denilmiş, evet tabi ki var ama bu normal bir şey ve her bu fiyata alınan her tvde de olacaktır bu. Uygun fiyata yüksek özellikli TV almak isteyip de her yönüyle premium özellik istemek gerçekçi bir yaklaşım değil. Her yönüyle mükemmel TV istiyorsanız bütçenizi artırıp çok daha üst model TV lere bakınız. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi TV (Bana göre ve TV den anlayan birçok insana göre).

Ben TV'yi Ankara Batıkent Vatan Hiperstore dan kampanyalı fiyattan aldım. Mağaza çalışanları oldukça yardımcı oluyorlar ve sizi gerçekten avantajlı kampanyalara ve ürünlere yönlendiriyorlar. Özellikle Mağaza Müdürü Burak Bey ve TV standında görevli Kadir ve Tolga Beylere çok teşekkür ediyorum. Tam olarak kendilerinden kaynaklanmayan bir nedenle uğradığım büyük bir mağduriyeti gidermek için çok uğraş verip mağduriyetimi tam olarak giderdiler. Hem Vatan Batıkent hem de philips markası müşteri memnuniyetine önem veriyor. Mağazayı da ürünü de çok tavsiye ediyorum.

• guitarbros G kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak icin mi üye oldun diyecekdim saka amacli, lakin görüyorum ki bunu yazmak icin üye olmussun.

Bende buradan tüm vatanbilgisayar calisanlarina selam gönderiyorum.
    köydeki amcaoglu sizleride cok seviyoruz saglikla kalin.

7 bin tl ye yakın para verip , sorunları normal kabul etmenize hayran kaldım.
    Samsung 55 inç qled tv 6.200 tl
    Lg oled b9 8.000 tl civarında, c9 oled ise 9.000 civarlarında.
    2-3 binlik bir tv alsanız, olur bunlar derseniz normaldir.
    7 bin tl verdikten sonra oled ve qled alırsınız zaten.
    Kendimizi teselli etmek yerine objektif bir şekilde cihazların artı ve eksilerini belirtelim. Alacak arkadaşlara da klavuz olsun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Bende 55inç olanı kullanıyorum. Ne ekranda boşluk, ne bulutlanma ne de ölü pixel var. Üst tarafta çok az bi ışık sızması var o kadar. Android gayet stabil. Ama kanal geçişleri yavaş. 4sn sürüyor bazen. Gerçi bende fazla kanal izlemiyorum. Sıkıntı oluşturmuyor yani. Genelde gayet memnunum TV den.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şaka yapıyorsunuz di mi? 65" TV ile 55" TV yi karşılaştırıp, bir de 55" in daha düşük olan fiyatını belirtnişsiniz.

• Vatan 29 Mayıs'ta iadeyi onaylamıştı. O günden bu yana kargo firmasının gelip almasını bekliyorum. Bu süreçte 2 defa arayıp kayıt bıraktım hala ürün elimde. Her aradığımda 1 saat bekliyorum bağlanabilmek için. Bu süreçte 2 tane arkadaşımı vazgeçirdim bu tvyi almamaları konusunda ve de vatandan herhangi bir şekilde bir şey almamaları konusunda. Bugün bana, yarın onlara.

Ayrıca Philips marka televizyon almayı düşünen arkadaşlarla bu süreçte öğrendiğim bir başka bilgiyi daha paylaşayım. Diyelim ki televizyonunuzda bir parça bozuldu ve değişmesi gerekiyor "Philips televizyonlarda orijinal yedek parça diye bir şey yok, başka televizyonlardan sökülen parçaları yedek parça olarak kullanıyorlar."

Ben kaza bela iade onayı alabildim, (keşke bir de gelip alsalar), sizin başınız da yanmasın. 7 bin tl verecekseniz en azından bunları göz önünde bulundurun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfo1905

İade kararı ürünü teslim almadan arayıp sormuştum beğenmezsem alıyor musunuz diye ve evet demişlerdi buna istinaden çıktı. Israrla o konuşmanın dinlenmesini talep ettim. (Bu arada ölü piksel, açıklık vs farketmeden ürünün genel kalitesini beğenmediğim için, ki uzun yıllar dayanacak kalitede olduğunu sanmıyorum hala, iade talebi oluşturmuştum kurulum yapıldığı günün ertesinde) Daha önce de belirttiğim gibi o kadar hataya NORMAL dedi gelen servis elemanı ve değişim / iade raporu tutmadı. O şekilde iade edebilen var mı bilmiyorum.

2 gündür bakıyorum ürünlere, LG ve Samsung almam sanırım, 65 inç sony fiyatları da son 2-3 ayda almış başını gitmiş 15 bin tl fiyatlar duyuyorum hep (LG ve Samsung da aynı) o yüzden ya bekleyeceğim uzun bir süre ya da bu cihazın yeni serisini bekleyeceğim.

65pus8204 modeline dün Vatan'da birmez daha bakma şansım oldu, ekran içine doğru esnemiyordu bana gelen kadar ve altta öyle bir boşluk yoktu. Bu serilerin Vatan'dan başka yerde satılmaması ve 65pus8204'ün 65pus7304'ten daha ucuza satılması da aklımı karıştırıyor.

Yoksa ben televizyonun görüntü performansından oldukça memnundum. Tabii ki kusurları var ama, bu kusurların olmayacağını düşündüğüm cihazlar da 10 bin tl üstünde.
    Hocam anladigim kadari ile, vatanbilgisayar TV yi iade aliyor. Servisten bu bahsettiginiz sorunlar icin hicbir sekilde yardimci olmadilar.

Vatanbilgisayar kurulumu yapilan ürünleri iade almisyor, sans eseri sizin iadeyi onaylamislar adiniza sevindim.
    Mh ile yapmis oldugunuz görüsmede MH size yanlis bilgi vermis deyip iade almiyoruz demediklerini cok sasirdim.
    Hayirlisi olsun, simdi hangi televizyonu düsünüyorsunuz?

quote:

Bana da servis bugün geldi. Işık sızması, bulutlanma, üstten bakıldığında alttaki ledlerin bariz bir şekilde görünmesi ve bariz açıklık, ekrana özellikle üstten dokunulduğunda (özellikle silerken) bariz bir şekilde içeri doğru hareket etmesi ve 5 taneye kadar ölü piksele NORMAL dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 6 Haziran 2020; 18:28:28 >

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Ben götürüp mağazaya bıraktım sonunda kartıma iade olduğunda yeni bir TV alacağım.

Şansıma evdeki küçük TV de bozuldu bugün. Aslında bir süre idare edip Sony 65 inç xf veya xg serileri yenileri çıktığında 10 bin TL civarına düştüğünde (ki xg düşse bir saniye bile düşünmem) alırım diyordum. Şimdi o TV de bozulduğu için beklemeyecek olursam sanırım 58pus modelini alırım.

Keşke bütün ürünlerin 65 inç olanlarının fiyatlarını karşılaştırsaymışsınız daha iyi olurdu.

• Oled tv lerin 65 inç fiyatları 17 binden başlıyor.
    Bende diyorum ki, 65 inç ips sorunlu bir tv ye 7 bin tl vereceğine 2019 model oled 55 inç Lg b9 modeline 8 bin tl ver.
    Yani sıfır D segmenti bir renault araba alacağına , c segmenti bmw mercedes al diyorum.
    Bakış açılarımız farklı. Orta yolu bulmaya çalışmayalım. Salın beni :)

Edit : 65 inç samsung qled q60 9 bin tl civarında. İlla 65 inç ise, philips yerine alınır ya da indirim beklenir. Akakçe verilerine göre en düşük 8.699 tl yi görmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 6 Haziran 2020; 23:49:31 >
    Bakın bir otorite gibi "şu alınmaz, bu alınır" şeklinde kurallar koymaya çalışmayın. Kendi fikriniz olabilir ve ben olsam öyle yaparım diyebilirsiniz. Sizin önceliğiniz büyük ekran değil daha kaliteli bir ekran, sıfır ışık sızması olabilir. O zaman aynı fiyata daha küçük bir ekranlı Samsung qled ya da lg oled alabilirsiniz. Fakat bu TV nin(philips 65pus8204) muadilleri diğer markalardaki led 8 serileridir. Oled 9 ya da qled ler değil. Karşılaştırma muadil modellerle yapılır. Seriyi geçtim siz boyutu, hatta teknolojisi bile farklı modellerle kıyas yapmışsınız. Lg 65sm8000 ile kıyaslayıp 1500 tl civarı fazla verip onu tercih ederim derseniz mantıklı olur mesela.

Benim önceliğim büyük ekran olduğu için ve bu TV yi de incelediğimde fiyat, ekran büyüklüğü, özellikleri ve görüntü kalitesi arasında optimum bir denge olduğuna karar verdim ve memnunum. TV nin alt sol tarafında bazen belli olan bir ışık sızması var mesela ama bu sorun bu fiyat aralığındaki Samsung ve lgde de vardı ve benim bütçem 6550 idi. 17000 değildi, 10000 de değildi hatta 8000 de değildi ☺ o yüzden oled ve qled bakmadım.

Sorun yaşayan arkadaşlar memnuniyetsizliklerini belirtmişler. Bence çok değerli yorumlar onlar. Ben de memnuniyetimi belirttim. Çünkü sadece memnuniyetsizliğimizi belirtirsek olmaz, memnunsak bunu da belirtip tavsiye etmeliyiz ki araştıran arkadaşlar yorumlara bakarak karar versinler.

Umarım anlatabilmişimdir. Saygılar.

Kural koyduğum falan yok.
    Kim neyi istyorsa alsın. Herkesin kendi tercihi.
    Konuyu uzatmayalım. Sal beni:)

Edit: Konu gereksiz uzamasın diye yazdıklarımı sildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 7 Haziran 2020; 3:49:15 >
  • Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu ,

55,58,65 alacak arkadaşlara fikir versin. Yalnız 58 ve ve 65 soldaki 55 e göre sanırım bi 50 cm önde duruyor.

• Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu
    Birde bunları gördüm fiyatlarını bilmiyorum ama.

• Piaget18 P kullanıcısına yanıt
    Pus8204 modeline bakar mısın
    Alt panelde boşluk var mı.

• Baktım yoktu, benim TV de pus8204 bendede yok

• Merhabalar
    Bugün vatan bilgisayar'da 6.749TL'ye bu televizyonu alacaktım. Stokta bitmek üzere olduğu söylendi.
    ancak siteyi okuyunca sizlere sormak istedim. destek olursanız çok sevinirim uzun yıllar kullanacağım ama bütçemi de zorlayacak bir ürün alıyorum fikir almadan acele etmek istemedim:

1-Işık sızmasını tüm markalar için okudum, IPS ekranlarda genelde oluyor, normalin üstünde sorun yaşayanlara da değişim tamirat tarzı yardımcı olunmuş sanırım. Benim için Amblight çok önemli bir özellik evde de Philips Hue lamba kullanıyorum çünkü.Yine de bu konu aman ha uzak dur şu markanın aynı fiyattaki ve ekrandaki şu televizyonunda böyle bir sorun yok diyen var mı bilmiyorum

2- Philips tv daha önce kullananlar sık arızalanma gibi şeyler yaşadı mı, örneğin kuzenim 2015'te o zamanın en iyi tv'lerinden aldı ama çok sorun yaşadı, en son servis cihaza fan taktı, sanırım işlemci çok ısınıyor android olduğu için öyle yorumladık

3- Philips cihazlarına yazılım desteğini kısa tutuyordu, bu genel olarak böyle mi?

4- Son ve en önemlisi daha 15-20 gün önce bu sitede 6.150 TL'Ye 6.499 TL'ye alanlar yazmış. Bu fiyatlara tekrar düşer mi? Alacağım fiyatta ne bir kart puan kampanyası var, ne babalar günü vb bir indirim var ortalıkta. Biraz bekleyebilirim ama ürün dedikleri gibi stokta biterse üzücü olur. Özetle amblight ve 65" istediğimden bu televizyonu almak istiyorum ancak yazılım desteği kesilir android çöp olur diye ve de fiyatı tekrar 600-700 lira birden düşer diye kaygılıyım. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancapekinsanca -- 7 Haziran 2020; 20:40:51 >

• insancapekinsanca İ kullanıcısına yanıt
    Işık sızmasını bir sorun olarak görmüyor servis.
    55 inçte yorumlara göre ışık sızması yok 65 te var.
    Eğer ürününüzde sorun çıkarsa servis ile uğraşırsınız. Philips müşteri memnuniyeti diye birşey yok. Tüketici mahkemesine gidersiniz.
    58 pus7304 ips değil va panel. Forumlarına baktım. Herkes memnun.
    Nadir sorun yaşanan bir philips modeli anlaşılan.
    Aynı modelin 55 inç inde ise bir dünya sorun memnuniyetsizlik var. İps ekran bu arada bu ürün.
    Herkes bu tv leri amblight tan dolayı alıyor. Bu su götürmez bir gerçek.
    7 bin tl verip 50 mhz tv ler alıyoruz.
    Sorunsuz bir tv olsun amblight tan vazgeçerim diyorsan bütçeni zorlayıp ya da 65 yerine 55 tercih edip qled ve oled tercih etmeni tavsiye ederim.
    65 pus 8204 alıp sorun yaşamazsan zaten süper olur ama tombala resmen..

hızlı cevap için çok teşekkürler hocam. TV olayında şunu gördüm ki tüm özellikler gelip geçse de ekran büyüklüğü baki kalıyor. salonum oldukça büyük ve 65" istiyorum. Kabul edilebilir ışık sızmalarını çok takacağımı sanmıyorum amblight benim için bunu kompanse eder. bu ürünü LG 65UM7610PLB incelemeye gittiğimde gördüm aslında. biraz fazla verip amblight almak istedim. diğerlerinde ışık sızması hiç olmasa bundan vazgeçeceğim ama onun da garantisi yok. sanırım kafamdaki en büyük sorun acaba tekrar fiyat 6.100 TL gibi düşer mi.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.