< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐ (10. sayfa)

-
-
8506 vs 8507 kıyaslama
Bu siteye göre bariz özellik farkları var hocam Ve fiyatlara bakılıncada fark ortaya çıkıyor 8506 daha düşük model olmasına rağmen daha da pahalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o siteye göre ne farkı var bilemiyorum ancak şu kadarını söyleyeyim ki anakartları aynı. Philips yıllardır bu şekilde yapıyor ve 07-06, 05-04, 03-02 serileri anakart platformu olarak aynıdır. xx08 ile yeni platform gelecek. 8507 ile 8506'nın da anakartı aynı.
Fiyata gelince 8x06 serisinde 100hz panelli bir üst model yoktu, 9206 olarak adlanmıştı. Bu sene ise 100hz 8807 isminde 8 serisinde konumlandırıldı ve fiyatı da ona göre ayarlandı, 8507 nispeten 8506dan daha uygun fiyatlarla piyasada bulundu.
Ayrıca Adem Helvacı'nın kanalında yaptığı incelemede 8507'de iki ayrı panel tedarikçisi olduğu da görülmüş, ben açıkçası bana gelen hangi paneldir bilmiyorum ancak görüntüde mağazada izlediğim 8506'dan daha iyi olduğu kanaatindeyim. Tabi şunu unutmamak lazım, Philips ürünleri avrupa pazarı, türkiye ve rusya için ayrı fabrikalarda montajlanıyor ve sanırım farklı paneller de kullanılıyor. Yurtdışı incelemelerde gördüğüm şeylerle de fikir elde edemiyorum.
-
-
Uydurma bir açıklama olmuş hocam, panel hariç tüm özellikleri aynı bu cihazların, yazanlara takılmayın.
Doğrudur hocam başka sitelerden kıyaslamaya bakınca da 8507nin daha özellikli olduğu yazıyor ama YouTube videolarından bakınca da ayarlar kısmında çoğu sekmenin kapalı olduğunu görüyorum örnek verecek olursam tkgs yok yani uydu kanallarını sıralayamıyorum
Yok kardesim hatta bana gore netflixdeki kasmalar gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karşılaştırmaya buradan bakın. Onlar ağır saçmalamış. Kavisli ekran nedir?
-
Link açılmıyor hocam. Sizin bizzat karşılaştırma şansınız oldu mu siz ne diyorsunuz?
Bende güncelleme gözükmüyor hocam ilginç. Sen eski güncellemeyi mi yaptın acaba. Güncelleme sürümüne bakabilirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz önerdiğiniz bir ayar var mı
Merhabalar. Pc tarayıcısında video izlerken chromecast ikonu çıkıyor, tıklıyorum fakat tv bir türlü bağlanmıyor. İnternette araştırdım kronik bir sorunmuş lakin çözümünü bulamadım. Çözümü hakkında yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim
selamlar. aranıza 65pus8507 ile katılıyorum. TV henüz teslim edilmedi bekliyorum. tavsiyeleri okuyunca duvara bağlantı yapmak daha iyi gibi görünüyor. hangi duvar bağlantı aparatını almam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
-
Herkese merhaba 8507 sahibiyim sinirimi çokça bozan bir problemim var bunun çözümünü bilen var mi?
Youtube veya baska bir platformda 1.25x &1.50x vs hizda bir sey seyrettigimde ekran hizlanmiyor kare atliyor yani bilgisayar ve telefondaki gibi değil bu sebeple her şeyi 1x de izlemem gerekiyor bunun çözümü var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8807 kullanıyorum siz soyleyince denedim. Aynısı bende de oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. 8507 ile 8807, hatta 8887 modelleri arasında kaldım. 65" almayı düşünüyorum. 60Hz 120 Hz olması oyun oynamayan birisi için önemli mi?
8887 özelliklerini konudaki sitelerden bulamadım o yüzden buradan da sormak istedim. 8887 panel daha mı iyi acaba?
Tv'ye BBO briç oyunu apk sı kurup oynamak istiyorum; bu benim için büyük öncelik. Bir de Firefox kuracağım.
8887'nin arkası klavyeli kumandası var; o kumandadan kullanan arkadaş varsa önerilerini duymak iyi olurdu. Briç oynamak ve Firefox ile nette dolaşmak için o kumandayı mı tercih etmeliyim yoksa harici bir klavye-mouse almak daha mı mantıklı?
Bir de, model numarasının sonundaki 12 ya da 62 olması arasında ne fark var bilen var mı? Teşekkür ederim.
trendyol.com
Philips 65pus8887/12 Android 65" 164 Ekran 4k Ultra Hd Led Televizyon Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/philips/65pus8887-12-android-65-164-ekran-4k-ultra-hd-led-televizyon-p-687836512?boutiqueId=61&merchantId=292668&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.73
-
120 hz oyunlarda öne çıkar normal yayında çok farkedeceğini sanmıyorum. pus8887; pus8807 nin 2023 versiyonu özellikleri aynı gibi görünüyor.
Model numarası sonu 12 ile bitenler yurtdışı, 62 ile bitenler yerli üretim.
-
Ara model almayın bence
Bunun çözümünü nasil bulacagiz acaba baska forumlarda da göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X