Şimdi Ara

⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
30
Favori
36.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi video çektim 8507 serisindeki kasma için. Sizin tv nizde böyle kasma varmı bi bakarmısınız?
    Murat Güleryoutube
    PHİLİPS 58PUS8507 KASMA SORUNU
    https://www.youtube.com/watch?v=WGc5HfpfRO4&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murat425 kullanıcısına yanıt

Hocam bu dediğin bende olmuyor ama ben ne kadar gereksiz uygulama varsa ya kaldırdım ya da devre dışı bıraktım. Belki arka planda açık olan uygulamalar kastırıyor olabilir.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bende gereksiz uygulamaları kaldırdım hocam. Az önce anten kablosunu çıkarttım sorun çözüldü tv ile smart arasında geçiş yapınca sorun yok tabi tv göstermiyor öyle ama büyük ihtimal tv arkaplanda kanallar açık kalıyor gücünü ona veriyor ondan kasma yapıyor. Tv kanallarının arka planda çalışmasını önlersem sorun çözülecek gibi ama onu nasıl yapacam bilmiyorum

• Merhabalar,

50PUS8507 modelini almak üzereyim lakin internetten okuduğum kadarıyla

Philips televizyonlarda genel bir yansıtma problemi bulunuyor. Wifisiz sadece yansıtma ile apple veya android telefonların ekranını tvye yansıtabiliyor muyuz?

Evet cevabı gelirse siparişi vereceğim araştırmaktan baya yoruldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safsiddet -- 29 Mayıs 2023; 16:52:12 >
  • Merhabalar. 65" versiyonu bugün sehpaya kurulumunu yaptım. İlerde duvara astırmayı düşünüyorum. Gelen servis arkadaş amblight için askı aparatına ekstra parça takıldığını söyledi. İlgili parçayı internetten bulamadım. Var mı önereceğiniz tv askısı ?

• Arkadaşlar yeni aldım bu televizyonu dizi izlerken sahneler çok hızlı gibi geliyo bana, neftlix te falan bu sorun yok ama normal bir tv kanalında dizi izlerken sahneler çok hızlı geliyor. Nedeni nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilardo -- 31 Mayıs 2023; 1:1:4 >
  • Arkadaşlar bugün sende bu ürünü aldım ama televizyon açıldığında renk dongusunde kalıyor, nette bunla ilgili birseyde bulamadım

• Yeşil mavi beyaz siyah renk döngüsünde kalıyor

• TV'nin garantisi bitti sürekli böyle oluyor açılınca ya da ses var görüntü yok. Sebebini bilen var mı.

⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐

• murat425 kullanıcısına yanıt

Hocam bana kuruluma gelen servisin dediği şuydu; atıyorum youtube veya farklı uygulamalara falan girdiğinde çıkarken direkt home tuşuna basma geri tuşuyla çık home tuşuna basarak çıktığın zaman arka planda çalışmaya devam eder o da kasma yapar tv de demişti. Ben bi uygulamaya girdiğimde kapatırken home tuşuna basmıyorum geri tuşuna basarak kapatıyorum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar bi de öyle deneyin isterseniz

• Arkadaşlar merhabalar, kumandanın yön ve onaylama tuşları çalışmamaya başladı, canı istediğinde kafasına göre çalışıyor; durduk yerde oldu veya farketmeden başka bir ayar yaptım, bu durumla karşılaşan oldu mu hiç? TV ilk açıldığında yön ve onaylama tuşları çalışmıyor, tekrarlı deneyip, pilleri çıkarıp takınca bazen çalışıyor. Diğer tüm tuşlarda ise bir sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, pilleri değiştirdikten sonra bu konu ile ilgili bir düzelme oldu mu?

• Beyler uydu kanallarında hareketli sahnelerde akıcılık nasıl sizde? Eski tv m 48 inç Samsung çok daha akıcıydı kamera hareketlerinde falan ama 58pus8507 yi bu konuda pek iyi değil gibi geldi bana.

• arkadaşlar, ben kalitesi iyi olmayan içerikleri ekran büyüdüğü için muhtemelen çok piksel piksel görüyorum. Bunları daha iyi gösterecek bir ayar var mıdır ?

Genel olarak en iyi ayarlar nasıl olmalı ? Ben canlı bir görüntü olmasını, karanlık sahnelerde kap karanlık olmamasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 6 Haziran 2023; 14:9:46 >
  • M3BKT kullanıcısına yanıt

Menüden tekrar eşleştirmeyi denediniz mi. Hatta kumanda üzerinde de var eşleştirme tuşu.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, BİM'den aldığım AAA pil ile değiştirince sorun çözüldü, tekrar eşlemeye gerek kalmadı. Sanırım üzerinde gelen piller oldukça kalitesiz. Aynı sorunu yaşayanlar pil değişimi yapmayı deneyebilirler.

• 50pus8507 televizyonumda şöyle bir sıkıntı var. Televizyon çalışırken arada bir çıt-çıt ses geliyor. Plastikle alakalı sanırım.

• Guncelleme geldi

• Blade51 B kullanıcısına yanıt

Yaptınmı hocam varmı bi sıkıntısı gğncellemnin acaba

• 28eylül2022 tarihinde çeyiz için 58pus8506 modelini almıştım. Bayide kalacaktı ben istediğimde eve kuruluma geleceklerdi garantisi bitmesin diye. 1 haziranda televizyonu istediğimde gelen modelin 8507 olduğunu gördüm. Servise sorduğumda daha üst modeli daha iyi falan dediler ben de ikna oldum. Ama internetten araştırdığımda 8506 modelinin daha özellikli olduğunu 07 lerin çok tutulmadığını gördüm. Sizin fikirleriniz nedir ne yapmalıyım sizce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.