Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 15.04.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.593
Cevap
128
Favori
370.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skadi

Hocam aralarında ses sistemi farkı dışında pek bir şey göremedim, aynı özelliklere ve görüntü işleme motoruna sahipler. Sizin bildiğiniz farklı bir özelliği var mı?
    Şunu da ekleyeyim. 8505 ses sistemi çok iyi. Soundbar a gerek yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Kendi oynatıcısı bazen çuvallıyor. Ama kodi vs ile sorun yok. Q70 de Q60 ın aynısıymış dediydi vatan daki eleman . Bizim gibi aynı donanıma fazla para vermeyin.

Alıntıları Göster
    Benim aklımda aslında yeni Sony XH90 serisi var fakat 10 bin fiyatı çok fazla. Lg panellerin çoğunda ışık sızması şikayeti var edge led olduğu için. Bir de renkleri bana çok soluk ve karanlık geliyor LG'nin o yüzden eledim. Samsung Q70 var işte paraya kıyılıp alınacak. Vatandaki arkadaş bilmiyormuş Q70T ile Q60T arasında dağlar kadar fark var. Fakat benim asıl derdim 1000 lira daha fazla verip Q70T almaya değer mi bu tv yerine?

• Skadi kullanıcısına yanıt
    İkisinide philips sitesinde karşılaştırınca 9435 ses gücüyle öne çıkıyor bir de görüntü de geniş renk gamı var pus8505 2100 ppı iken pus9435 2400 ppı görüntü farkı da var ikisini de mağazada izleyip karar verin isterseniz ama derseniz ki 3000 tl farka değmez 8 seriside gayet güzel bir tv ben 7 senedir çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

İkisinide philips sitesinde karşılaştırınca 9435 ses gücüyle öne çıkıyor bir de görüntü de geniş renk gamı var pus8505 2100 ppı iken pus9435 2400 ppı görüntü farkı da var ikisini de mağazada izleyip karar verin isterseniz ama derseniz ki 3000 tl farka değmez 8 seriside gayet güzel bir tv ben 7 senedir çok memnunum.
    Teşekkür ederim hocam. Bu hafta içinde MediaMarkt ve Vatan'a uğrayıp bakacağım. O aradaki para farkını üst model değil de, bu modelin 70 inç versiyonu için verebilirim eğer beğenirsem, ambilight ile birlikte harika olur. Aklımdaki diğer modeller ise Sony65XF9005 ve Samsung 55Q80T. Aralarındaki farklara bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Benim aklımda aslında yeni Sony XH90 serisi var fakat 10 bin fiyatı çok fazla. Lg panellerin çoğunda ışık sızması şikayeti var edge led olduğu için. Bir de renkleri bana çok soluk ve karanlık geliyor LG'nin o yüzden eledim. Samsung Q70 var işte paraya kıyılıp alınacak. Vatandaki arkadaş bilmiyormuş Q70T ile Q60T arasında dağlar kadar fark var. Fakat benim asıl derdim 1000 lira daha fazla verip Q70T almaya değer mi bu tv yerine?

Alıntıları Göster
    Q70T yerine Sony xf9005 alırdım.Samsungda Q80T altı almazdım 2020de kaliteyi düşürdü Samsung
    Q70T yerine Parlaklık sorun olmaz ise Q70R alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu televizyona iphone ve macbooktan ek bir cihaz kullanmadan wireless internet ya da bluetooth üzerinden ekran paylaşabilir miyiz? bir de şu anda almak için en uygun yer neresi sizce? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

Q70T yerine Sony xf9005 alırdım.Samsungda Q80T altı almazdım 2020de kaliteyi düşürdü Samsung
    Q70T yerine Parlaklık sorun olmaz ise Q70R alınır.

Alıntıları Göster
    Xf90 da Q70R de artık bulunmuyor pek maalesef.

Benim şu an kafamı kurcalayan Philips 8505'in üstüne 1000 lira koyup Q70T alınır mı? Ne kazanacağım? Veya bunun muadili LG önerilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 28 Eylül 2020; 0:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakin1907

Merhaba bu televizyona iphone ve macbooktan ek bir cihaz kullanmadan wireless internet ya da bluetooth üzerinden ekran paylaşabilir miyiz? bir de şu anda almak için en uygun yer neresi sizce? Teşekkürler.
    Deneme amaçlı bir programla ekranı yansıtmıştım bir kere. iPhone x telefonu. Programsız da oluyordur belki ama bulamadım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeklikYasin

Merhaba arkadaşlar, kendi cihazım 50PUS8505 modelini 1 ay önce media markt'tan almıştım, buyurun kendi çektiğim AIDA64 detayları
    https://www.youtube.com/watch?v=Xzs1MhBrI5s
    Hocam hayırlı olsun öncelikle. bende UN8100 almıştım ama cuma günü görüntü pek hoşuma gitmedi mağazada. memnun musunuz film,spor ve oyun konusunda.
  • Bu televizyonu alıyorum artık 1 haftaya 58 ekran 7000 fiyatı var. İyi bir f/p ürünü. Daha üstün bir cihaz için de 10.000 liraya çıkmak gerekiyor. Başım ağrımaz değil mi yani şundan şundan ötürü alma diyen var mı özellikleri çok iyi duruyor çünkü kağıt üzerinde görüntüsü de iyi geldi bana
  • YusufTimur kullanıcısına yanıt
    Panel açıklığı var ve ekranda toz problemi var diyorlar. Onu iyi kontrol edin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1 tane 58pus8505 iade ettim sebebi cerceve cizik geldi ve biraz panel açıklığı vardı sizin surec nasıl işledi ikinci tv yi aldınız mi bende para geldikten sonra gene ayni tv yi farkli firmadan almayi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fk399

Hocam bende 1 tane 58pus8505 iade ettim sebebi cerceve cizik geldi ve biraz panel açıklığı vardı sizin surec nasıl işledi ikinci tv yi aldınız mi bende para geldikten sonra gene ayni tv yi farkli firmadan almayi düşünüyorum
    hangi firmadan aldınız? iade işlemi kolay oldu mu? şimdi nereden almayı planlıyorsunuz?
  • robertobravo kullanıcısına yanıt
    Hb den 6999 a aldım suan amz de 6649 hb daha parayi yatırmadı ama iadeden kacamazlar ürün kusurlu olduğunu söylüyorum tutanak olmasa camura yatacaklar cok cirkefler amz den ilk alisverisim olacak ama kafam karışti sonye yonelebilirim

• Panel açıklığı olmayan tv bulmak zor. Fazla değilse açıklık dert değil. Bende XF80 var Sony onda da var. Toz olayını bilemiyorum görmek lazım.

Bu iki sorundan başka bir sıkıntı var mıdır acaba ?
    Sony kd-55xh8096 7.500 e alınırmı özellik olarak hemen hemen aynı philipsle ama bilmiyorum ya keşke bu kadar araştırmasaydım diyorum bazen

• fk399 F kullanıcısına yanıt
    O modeli bilmiyorum bende eskisi var galiba XF80 serisi. Gayet iyi televizyon benimkisi. Sony tv işinde çok üstün zaten ama fiyatları tuzlu.

Bu arada hepsibırada da indirime girmiş Pus8505 ne diyorsunuz?
    Sanırsam bidaha hb den almayacağım ürünün iade formu kutu içinde olmasına rağmen bana e postadan pdf dayatması yapıyorlar her türlü çamura yatma var ama kaçacak yerleri yok onuda yapacağım yarın. Tv ye gelince sanırsam yine aynı tv yi alacağım yok abi hem amblight hemde diger özellikleri 50 hz olması dışında baska tv lerde yok android olmasıda tercih sebebi

• fk399 F kullanıcısına yanıt
    8505 güzel bir televizyon özellikleri çok iyi kağıt üstünde ama bilindik bir arıza vs durumu var mı sıkıntısı var mı onu bilmiyorum. Görüntüsünü de izledim gayet iyi
  • alacaksanız amazondan alın arkadaşlar. HB dan falan aldıysanız vay halinize. benim bir akıllı saat iade edemedim o kadar zorluk çıkardılar ki 5 kere servise gittim defalarca mail atmalar, saatler telefon görüşmeleri mi dersiniz. :) kafayı yedim. Amazon'dan pahalı bile olsa alın gitsin. Tv güzel idare eder. Kumandası aşırı uzun saçma tuşları bozulacak yakında. Onun dışında gözüme çarpan olumsuz bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.