Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
128
Favori
370.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bu sebepten dolayı hala beklemedeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    "tv has 2gb free of 3gb ram, but its not visible in the aida app, because its reserved/locked, same is with 16gb drive, free memory varies from 5 to 12gb. Its much better than on samsung tizen tv, where u only have 0,5gb free drive memory."

TV, 2 gb'ı serbest toplam 3 gb Ram'e sahip ancak aida applikasyonunda gözükmüyor. Çünkü rezerve ya da kilitli. Aynı durum 16gb sürücü ( hard diski kast ediyor olmalı) için de geçerli. Serbest hafıza 5-12 gb arasında. Sadece 0,5 gb serbest sürücü hafızası olan samsung tizen'dan çok daha iyi. demiş
  • Az evvel 19 GB lık 4K HDR spider Man filmini izledim. Kendi oynatıcısı çakıldı. VLC player yükledim. Onda çok az da olsa yine takılma vardı. Hayal kırıklığı oldu benim için. Perfect engine falan hikaye. Welcome to Real world :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Az evvel 19 GB lık 4K HDR spider Man filmini izledim. Kendi oynatıcısı çakıldı. VLC player yükledim. Onda çok az da olsa yine takılma vardı. Hayal kırıklığı oldu benim için. Perfect engine falan hikaye. Welcome to Real world :)
    biz hangi televizyonu alacağız o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertobravo

biz hangi televizyonu alacağız o zaman?

Alıntıları Göster
    Android takıntınız yoksa LG , Samsung veya Sony den VA panelli direct led bir ürün alın gitsin .
    Bu ürünü iade edersem 2500 liralık hi level alacağım . Hiç olmazsa bu paraya bu kadar derim .

Halbuki çok ümitliydim philips ten. Bunu almaya odaklanmıştım son olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Halbuki çok ümitliydim philips ten. Bunu almaya odaklanmıştım son olarak.
    Bölümdeki bütün modellere bakın. En sorunsuz hangisiyse alın.
    şahsi tavsiyem va direct LED panel alın.

49-50 inç modellerde seçeneğim çok az maalesef. Sony 48a9 oled tv çıkmış, m.mark ta 19 bin tl, 49xh8596 modeli ile 55xh9077 modeli aynı fiyat (10 bin tl) burada.
    Philips 50pus8505 en ideali gibi görünüyordu, fiyatı 5 bin altına inerse almayı düşünüyordum.
    Aslında Sony 49xh8596 modeli 7 binlere inse alabilirdim.
    Android tv tercih ediyorum.

Kodi ile denediniz mi hocam? O da başarılı bir oynatıcı. Daha önce yazmıştım, kendi playerı oynatamıyor. Ben Kodi ile sorunsuz izlemiştim. Üstelik 54Gb boyutunda ve ortalama 46.8Mb/s bitrateli 4K Dolby Vision&Atmos bir filmi. Usb belleğinizin okuma hızı ve kaliteside önemli bu noktada.

Ben TV yi iade ettim bu arada 3 tane ölü piksel yüzünden. Şu an beklemedeyim. Fiyatta 6992TL den 6649TL e düşmüş. Dolar yükseliyor ama bu Tv nin fiyatının daha da düşeceğine inanıyorum. 6000 e indiği gibi tekrar alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 24 Eylül 2020; 0:17:11 >
    Eleman şöyle demiş:
    quote:

I tested it with 3dmark and aida, (sling shot extreme overall score 449). tv has 2gb free of 3gb ram, but its not visible in the aida app, because its reserved/locked, same is with 16gb drive, free memory varies from 5 to 12gb. Its much better than on samsung tizen tv, where u only have 0,5gb free drive memory.

Speclerde geçen 3 GB RAM'in 2 GB'ı boş (kullanıcıya açık anlamında dediğini varsayıyorum). AIDA'da 3 GB değil de 2 GB gözükmesinin sebebi de 1 GBlık alanın REZERVE ya da SİSTEM TARAFINDAN KİLİTLİ olması, demiş.
    16 GB hafıza için de aynı yorumu yapmış, (sanırım kurulu uygulamalara bağlı olarak) 5-12 GB arasunda değişebilir demiş.

Son olarak da TIZEN'lerdeki 0.5 GB lık boş alanla kıyaslandığında çok daha iyi demiş.

İyi forumlar.
  • @tgezer hocam senin eski postlardan birindeki SS'i youtube'da commente koydum. Elemana ısrar edelim de baksın AIDA ile, gerçekten donanım farkı varsa, ayı model numarası ile TR de satış yapmaları yasak/suç olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xao

Eleman şöyle demiş:
    quote:

I tested it with 3dmark and aida, (sling shot extreme overall score 449). tv has 2gb free of 3gb ram, but its not visible in the aida app, because its reserved/locked, same is with 16gb drive, free memory varies from 5 to 12gb. Its much better than on samsung tizen tv, where u only have 0,5gb free drive memory.

Speclerde geçen 3 GB RAM'in 2 GB'ı boş (kullanıcıya açık anlamında dediğini varsayıyorum). AIDA'da 3 GB değil de 2 GB gözükmesinin sebebi de 1 GBlık alanın REZERVE ya da SİSTEM TARAFINDAN KİLİTLİ olması, demiş.
    16 GB hafıza için de aynı yorumu yapmış, (sanırım kurulu uygulamalara bağlı olarak) 5-12 GB arasunda değişebilir demiş.

Son olarak da TIZEN'lerdeki 0.5 GB lık boş alanla kıyaslandığında çok daha iyi demiş.

İyi forumlar.
    Eyvallah kardeşim.
    Ya yüksek fiyatlı cihazlarda ram ne kadar fark eder ki . Koy 6 8 GB ne kadar farkedecek. Bi sonraki modele saklıyorlar desem onu da yapmamışlar. Aynı donanım devam

• 2 adet tv lazım. maç yayınlarında top gölgelenmesin, hareketli sahnelerde titremesin. digiturk de akıcı oynatsın, smartı olsun beklentilerimdi.

bu beklentiler içinde, "phlips pus 8505" 58 inç olması, yazılımının, donanımının yeni olması, fiyatının makul olması, VA panel & direct led olması yüzünden aklımdaki tv idi. bir gece vakti MMark'da 6.150 lira olduğunda yanlışlık yada başka bir şey vardır, yeni tv nin fiyatı nasıl böyle çakılır? hele du bakalım, ne olcek! diye düşünüp, almamıştım.

şimdi sizin belirttiğiniz sorunlar yüzünden, fiyatının tekrar o seviyeye geleceği beklentisi yüzünden kalakaldık.

şuanda amazon'da amazon'un kendisi lg 55 sm8600 ü aynı paraya veriyor. bu modeli mi almalı, yoksa philips'i mi almalı bilemiyorum.

• Yabancı bir kaynakta şöyle bir tablo buldum. Eğer doğruysa donanımlar aynı demek oluyor.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
    https://forum.setcombg.com/ linki tam olarak paylaşamıyorum çünkü rus lafabesi var sanırım içinde.
    Teşekkürler

• Yabancı kaynak linkini atıyorum. Buradan yorumları okuyabilirsiniz. Aida sonuçlarını paylaşanlar var.
    https://www.avforums.com/threads/any-news-about-pus8505.2290249/
  • Philips 50PUS8505 arkadaşlar bu tv 60 hz mi ?

Bende lg tv vardı, yandı onda şöyle yazıyo
    Voltaj, Hz. 100V ~ 240V, 50/60Hz

Bu philips geçmeye değermi? Philips değerleri şöyle

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
  • Hocam 20.sayfaya kadar geldim sondan başlayarak aida ile paylaşılan bir sonuç görmedim. Kaçıncı sayfada gördünüz acaba?

Gördüm 3.sayfada sanırım 7304le aynı herşey sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkride -- 24 Eylül 2020; 22:57:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

Yabancı kaynak linkini atıyorum. Buradan yorumları okuyabilirsiniz. Aida sonuçlarını paylaşanlar var.
    https://www.avforums.com/threads/any-news-about-pus8505.2290249/
    Sonuna kadar göz gezdirdim. Bizim konu ile alakalı paylaşım yok. Ağırlıklı 50 60 Hz olayı ve Netflix le alakalı olabilecek titremeden bahsedilmiş. Android donanımını pek takan yok heralde konuda.
    Bir de display specification sitesine çok güvenme demişler.
    Bu arada TV nin donanımını birçok programla denedim. Kodi vs. Hepsinde aynı özellikler çıktı. Yani 7304 ün donanımının aynısı.
    Adamları suçlayamazsın bir de . Ben hiçbir yerde şu donanımı koyuyorum yazmadım dese hak iddia edemezsin. MVA panel de aynı şekilde. Tutunacağımız tek dal broşürde ve sitede 16 GB depolama yazması. O da yeter mi bilmem. THH de tanıdık bulsak da sorsak.

Evet, 16Gb yazıyor onu bile not düşmüşler farklılık olabilir diye. Bir şey çıkmaz yani oradan. Ayrıca yabancıların donanım yüksek bizim düşük olsa bile hak iddaa edilebileceğini sanmıyorum. Bildiğiniz gibi onlarda PUS8505/12 bizdeki PUS8505/62 aynı model değil deyip işin içinden kolayca çıkabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 25 Eylül 2020; 2:2:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.