Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
128
Favori
370.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musuz

dostum bu sorun olursa bir android box vs alınabilir sanki.
    veya eski kullanılmayan bir pc bağlanabilir TV'ye.
    görüntüden kullanımdan memnunsanız keyfinizi hiç kaçırmayın bence.

Alıntıları Göster
    Evet öyle yapacağım sanırım.
    Görüntü ayarları şu an tatmin edici. Kablo TV kanalları süper
    . Kanal geçişleri her zamanki gibi ağır. Box var evde zaten. Çift kumanda priz kablo vs uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen seneki 58 modeli 4200 liraya kadar satildi, ne oldu da ayni tv yi tekrardan uretip 7000 liraya satiyorlar? el insaf yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

geçen seneki 58 modeli 4200 liraya kadar satildi, ne oldu da ayni tv yi tekrardan uretip 7000 liraya satiyorlar? el insaf yani
    O kadar inmese de 5 civarına iner birkaç ay sonra

• Son 10 gündür sürekli LG ve Samsung arasında gidip gelirken en sonunda 50PUS8505'de karar kılmıştım ama forumda da
    o kadar olumsuz yorum okudum ki yine kafam karıştı.LG 50UN7400 ile bunun arasında kaldım.Ne dersiniz?Çoğunlukla maç izlenecek ve ambilight
    çok çekici geliyor bu durumda..
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Hocam Philips tr resmi sitesinde 16 GB disk alanı diyor. Ama ram için bir spec vermemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı cevap için teşekkürler.
    Zaten bu başlıktaki tüm mesajlarınız oldukça aydınlatıcı oldu.

2 konu kaldı, 1. Si 2gb ram olayı. Philips hiç 3gb ram var dememiş. Ayrıca rakipleri Sony ve Xiaomi de 2gb ram sunuyor (8 GB disk ile).

2. Konu ise fiyat gerçekten düşer mi. Şu anda 7000tl. Indirip olacağını beklemeli miyiz? Bu piyasada zor sanki ama emin de olamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Son 10 gündür sürekli LG ve Samsung arasında gidip gelirken en sonunda 50PUS8505'de karar kılmıştım ama forumda da
    o kadar olumsuz yorum okudum ki yine kafam karıştı.LG 50UN7400 ile bunun arasında kaldım.Ne dersiniz?Çoğunlukla maç izlenecek ve ambilight
    çok çekici geliyor bu durumda..
    Ambilight takıntınız varsa Philips tabii ki. Çok sorun değilse LG nin VA panelli TV lerine bakın. IPS panelle maç izlenmez kardeşim. 7 yıl çektim o gölgeleri ışık sızmalarını

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

Hocam detaylı cevap için teşekkürler.
    Zaten bu başlıktaki tüm mesajlarınız oldukça aydınlatıcı oldu.

2 konu kaldı, 1. Si 2gb ram olayı. Philips hiç 3gb ram var dememiş. Ayrıca rakipleri Sony ve Xiaomi de 2gb ram sunuyor (8 GB disk ile).

2. Konu ise fiyat gerçekten düşer mi. Şu anda 7000tl. Indirip olacağını beklemeli miyiz? Bu piyasada zor sanki ama emin de olamıyoruz
    İlk çıkış fiyatının üstüne çıkacağını sanmam . Yüksek ihtimal zamanla düşer. En kötü ihtimal bu seviyede kalır. Vaktiniz varsa inmesini bekleyin. Vatan KDV indirimi yapar belki . Media Markt da gece kuşu yapıyor. Bir arkadaş 6 ya aldım dedi kaçtı konuda ama bilmiyorum.

• @tgezer

Teşekkürler cevap için..Tecrübe her zaman önemlidir. :)
    Philips 50pu8505 'in maç performansı nasıldır onu merak ediyorum.Ama bu olmazsa
    zaten LG de alsam kesinlikle VA panel alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 13 Eylül 2020; 9:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

@tgezer

Teşekkürler cevap için..Tecrübe her zaman önemlidir. :)
    Philips 50pu8505 'in maç performansı nasıldır onu merak ediyorum.Ama bu olmazsa
    zaten LG de alsam kesinlikle VA panel alacağım.
    2 gündür izliyorum bein connect den full HD olmasa da gayet güzel .
    Bir tavsiye daha. 5 m den uzakta seyredecekler imkan varsa 65 70 lere yönelsin.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Az önce avm deydim. Teknosada baktım, 50pus8505 philips yine hoşuma gitti, fiyatı hariç tabi.
    LG lere baktım, 55 ekran fald 9 serisi bile, VA olan LG den (8100 mü neydi adı) koyu görüntülerde daha az detay gösteriyordu. Pek hoşuma gitmedi. İps panellerde keskinlik biraz daha iyi olsa da karanlık görüntüleri sevemedim.

Samsunglar genel olarak fena değildi ama tek bir model hoşuma gitti, o da 55Q95T, fiyatı 12 bin tl.
    Odaya biraz büyük kaldığından ve işletim sistemini pek sevmediğimden, bir de bu paraya oled tv bulunabileceğinden, haliyle üzerindae durmuyorum. 49 inç modeli olsa düşünürdüm.

En sonunda Sony 49xh8596 modelini canlı görebildim. 10 bin tl den fazla fiyatı var, fiyat uçuk, özelliklerine göre. Tamam 100hz, renkler canlı sayılır, görüntü güzel. Ancak sony bayisindeki yetkili 85 serisinin de ips olduğunu söyledi. Görüntü LG kadar karanlık olmasa da, yine de VA panel sonylerden daha koyu görünüyordu, sanırım ips panel olayı doğru.
    Fiyatı makul olsaydı alabilirdim, ancak bu fiyatla mantıklı görünmedi bana.

Sonuç olarak Philips 50pus8505 modeli tekrar öne çıktı. Umarım, görüntüde titreme, android arayüzünde takılma veya sıkıntı, ölü piksel vs gibi sorunlar çıkmaz alırsam tabi. Yine de açı ayarlı, hareketli bir askı aparatı parası ödemem gerekecek, şu an ki vesa 20x20 cm, philips teki ise 30x20 cm.

• Arkadaşlar selamlar, tüm sayfaları okudum ama farklı bir konuyu sormak istiyorum. Uzun yıllardır 55PFS8109 modelini kullanıyorum. Hem 4K'ya geçmek hem de döner stant sebebiyle bu modele bakıyorum ama kafama takılan bir şey var. Özellikle salonda yemek yerden biraz yandan izlemek gerekiyor bazen. Şu anki TV IPS panel, bu VA panel yandan çok mu bozar? Acaba sahip bir arkadaş önden izlerken yana doğru giderek açı değiştikçe görüntünün farklılığını gösterebilir mi? YouTube'da da bulamadım böyle bir içerik. Çok faydalı olur. Acaba az bir fark oluyor da abartılıyor mu yoksa cidden yan açıya geçtikçe bozuyor mu çözemedim. Teşekkürler.
  • iogurer İ kullanıcısına yanıt
    Keyfin bozulur bence .

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Keyfin bozulur bence .

çok teşekkürler, bana kesinlikle uygun değilmiş. IPS olan bir boyuna bakayım ben. salonumun yapısı sebebiyle sürekli böyle tam karşıdan izleyemiyor herkes. IPS'te hiçbir sorun yaşamadım bu açıdan. VA bana göre değilmiş :)

• Merhaba arkadaşlar bende bu hafta sonu tv alma sevdasına girdim önceki tv im 49pus7909 du 2014 yılında almıştım ve ilk aylarda tv yi kıracak kadar sinirlendirip sonradan yazılım güncellemesi ile sorunları yavaş yavas duzeltmislerdi. Tabi android 4.2.2 den yukarı hiç çıkmadı ve hali ile uygulama falan kullanamz olup mibox ile telafi etmiştim.

Hafta sonu 58pus8505 almakta çok kararlıydım ama mağazada inceleyince özellikle çerçeve kalitesi vasattı. Çerçeveler eski tv ler gibi kalındı ki benim eski philips çok inceydi ve kaliteliydi çerçeve konusunda. Sonra aklımda olan samsung q60t ve q70t serilerine baktım philipsten çok daha iyi görüntü sunuyorlardi ve kalitesi daha güzeldi. Şimdi burada yazılanları okuyunca kafam karıştı ki philips almaktan vazgeçmiştim q60 ile q70 arasındaki farklara takılıp kalmıştım 58'' lik 60t mi 55'' lik 70t mi diye. 70t icin 1500 luk nit değeri ve 100hz olması artısı ama 3'' küçük olması eksi yönü idi.

Burada bu tvler den çok bahsedilmemis ama neden bunları düşünmüyorsunuz samsung kampanyası ile 58 60t 7500 e 55 70t ise 7700 geliyor philips ise 7000 hani benimde kararı mı etkikeyecek farklar var ise bahsedebilir misiniz? Teşekkürler.

• stagemasterone kullanıcısına yanıt
    hocam 1500niti kim kaybetti q70t buldu :) aralarındaki tek fark 50-100 hz farkı ama almışken q70t alın q60t motion performansı pek iç açıcı değil parlaklık olarakta aradaki fark çok çok az..
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    ha bu arada 8505 modeli bana göre q70t yanında tv bile değil..parlaklık ve renk performansı vasat resim işlemede aynı şekilde..ışıkları hariç vestel tv lerden pek farkı yok..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Aslında kağıt üzerinde yazmiyor ama youtube da 60t ile 70t farkına ait samsung Türkiye nin paylaştığı video var. Bende oradan gördüm.

https://www.youtube.com/watch?v=luzQJN5xJt4&feature=youtu.be

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Cok sağolun 70t almak için terazide + ariyordum :)))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.