Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
128
Favori
370.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musuz

2. resmi anlamadım.
    yalnız bunların resmi sitesinde ve hatta klavuzunda 3g ram diye bir bilgi görmedim ben.
    o displayspec. sitesi 3 olduğunu iddia etmiş ama...
    İlk resim işlemci ikincisi grafik birimi. İkisi de bir önceki modelin. 7304 konusuna da sorayım aida 64 le baksınlar onlarda ne görünüyor acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün baya indirime girdi mediamarkt 6149 tlye kaptim hemen ben bitane baya araştırıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hayırlı olsun. Vatan'ın mağazasından mı aldınız?
    bence üzülmeyin 58 diye.. 65e çıkınca sorunlar artıyor. fiyat da çok yükseliyor.
    bir deneyip gözlemlerinizi aktarırsanız güzel olurdu.
    takılmadır titremedir renklerde yapmacıklık/ solukluk vs var mı?
    önceki TV'niz neydi? ondan buna geçince bir kalite artışı fark ettiniz mi? :)
    Bende de Hue 3lü sistem var. Bu yüzden Ambilight serilerine baktım ama sanırım başka bir TV ile senkron yapacağım. Çünkü bütçem 6K civarındaydı ve o arada 65 inç modelleri vardı bu fiyatlara. Şimdi ise hayal oldu. 65 inç sorun çıkarmayacak en makul marka/model nedir diye bakıyorum. Burayı okumaya başladığım günden beri aşırı mutsuzum. TV fiyatları zaten ev araba fiyatı oldu. Sonunda gidip Vestel alacağım sanırım. 8505 de baktım mağazada fena değil ama ambilight olmasa sanırım alınmaz. Görüntüsü pek etkileyici değil ve keskinlik zayıf. 7304 ile benzer gelmişti bana. Sanırım o yüzden farklı marka alıp ışıkları ona bağlayacağım.

Kısacası 65 inç için F/P öneriniz olursa sevinirim. Ana tavsiye başlığında kavga var çünkü :)

• FreeShah kullanıcısına yanıt
    tek tavsiyem vestel ve vestel tarafından üretilen hiçbir ürünü almamanız.
    hem ürün kalitesi hem servis olarak reziller.
    illa sözde "yerli üretim" veya ucuz olsun diyorsanız Arçelik bakın. O da çok iyi değil ama Vestelden 10 kat iyidir.
    Onun dışında F/P diye bir durum kalmadı.. şahlanan (kime ve neye şahlandığı tartışılır) ekonomimiz sayesinde.. fiyatlar uçmuş durumda. 5-6 ay önceye nazaran yüzde 50 zamlandı herşey..(pinpon topu yüzde 10 artmadığına göre sıkıntı yoktur ) ama yollarımız var köprülerimiz var ve Almanya bizi kıskanıyüüür :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 8 Eylül 2020; 16:28:9 >
  • quote:

tek tavsiyem vestel ve vestel tarafından üretilen hiçbir ürünü almamanız.
    hem ürün kalitesi hem servis olarak reziller.
    illa sözde "yerli üretim" veya ucuz olsun diyorsanız Arçelik bakın. O da çok iyi değil ama Vestelden 10 kat iyidir.
    Onun dışında F/P diye bir durum kalmadı.. şahlanan (kime ve neye şahlandığı tartışılır) ekonomimiz sayesinde.. fiyatlar uçmuş durumda. 5-6 ay önceye nazaran yüzde 50 zamlandı herşey..(pinpon topu yüzde 10 artmadığına göre sıkıntı yoktur ) ama yollarımız var köprülerimiz var ve Almanya bizi kıskanıyüüür :D
    Hocam valla bunlar yakın zamanda öyle kolay gitmez. Daha zaman var. O sebeple bişeyler almam lazım. Ocak ayında salak gibi para kalsın acele etmeyim dedim paranın değeri kalmadı. :) Neyse, mecburen alıcam ama Vestel'in de üretmediği marka kalmadı ki. Grundig dışındakilerin hepsi sanırım onların elinde. Grundig ise Arçelik'te sanırım. Valla napacam bilmiyorum cidden.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    50pus8505 modeli benim de listemdeydi ama böyle saçmalık varsa dünkü indirimde iyi ki almamışım. Biraz daha netleşsin konu. Umarım hile yoktur.

• talbotlago kullanıcısına yanıt
    açıkçası Philips'le ilgili yorumlar biraz iyi olsa alabilirdim bu TV'^yi.. ama çok fazla şikayet var hemen her modeliyle alakalı. o yüzden cesaret edip alamıyorum. ve sanırım almayacağım da
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Ben alabilirim ama hile yoksa

• talbotlago kullanıcısına yanıt
    nasıl bir iş ise.. philips bütün TV'lerin içine zamanla ki cok da uzun zaman değil, toz kaçıyormuş vew bu nedenle panel arızaları ve görüntüde bozulmalar ( tozlar belli oluyor) oluyormuş..
    Almadan düşünün derim.
    Hocam şimdi benim anladığım sen 7304 almıştın sonra onu iade edip 8505 modelini aldın. Ve donanımsal özellikleri 7304 ile aynı çıktı...
    Sipariş verecektim valla şuan tedirgin oldum çok. :(
  • philips te kalite standarti yok, tamamen şans. lg samsunga göz atmak daha mantikli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraiser

Hocam şimdi benim anladığım sen 7304 almıştın sonra onu iade edip 8505 modelini aldın. Ve donanımsal özellikleri 7304 ile aynı çıktı...
    Sipariş verecektim valla şuan tedirgin oldum çok. :(
    Aynen onu piksel hatasından iade etmiştim. Bunda hem panel hem işlemci hem ram daha güncel diye aldık ama sonuç ortada. Displayspec sitesi yanılıyor olablir mi acaba. Yurtdışı inceleme vdeosunda da 3 GB ram 16 GB depolama diye söylüyorlar. Belki de 12 modeli öyle. Buradaki 62 modeli bir önceki modelin donanımı.Burada montajlanan ürünlere eski anakartları takıyor olabilirler. Panelin MVA olduğunu nasıl anlarız acaba. Onda da bi bomba olabilir. Eski VA panelleri çakmış olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

philips te kalite standarti yok, tamamen şans. lg samsunga göz atmak daha mantikli.
    Onlar da aynı donanımı sürdüler dedi vatandaki eleman. Sadece gsync gelmiş yazılımla. Doğru yanlış bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 9 Eylül 2020; 3:28:50 >
    Hocam işlemci sekmesinin de görselini paylaşabilir misin? Bende özellikle yeni seriyi 3 GB ram diye okuduğum için almak istemiştim. 7304 serisini almak mantıklı galiba, hoş o da kura yenik düştü 5k'ya çıktı fiyatı. :/
    evet konuyu açarken sorduğum soru buydu.
    burası Türkiye...
    herşey mümkün..
    ne yapacaksınız şimdi? philips servisiyle görüştünüz mü? yaklaşımları nasıl? bir şey biliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 9 Eylül 2020; 11:10:59 >
  • konuyu açan kişi olarak, okuduklarım, binlerce şikayet bulunması nedeniyle ve mağazada 8505'in ürün performansını da canlı olarak görüp beğenmeyerek gittim Sony aldım...(yüzde 50 daha fazla ödeyerek..)

umarım utandırmaz.

TV arayışında olan herkese sabır dilerim. Cidden zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraiser

Hocam işlemci sekmesinin de görselini paylaşabilir misin? Bende özellikle yeni seriyi 3 GB ram diye okuduğum için almak istemiştim. 7304 serisini almak mantıklı galiba, hoş o da kura yenik düştü 5k'ya çıktı fiyatı. :/
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

işlemci sekmesini neden çekmemişim bilmiyorum . akşama bakarım ancak ona . Neticede 7304 le birebir aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 9 Eylül 2020; 11:34:26 >

• quote:

konuyu açan kişi olarak, okuduklarım, binlerce şikayet bulunması nedeniyle ve mağazada 8505'in ürün performansını da canlı olarak görüp beğenmeyerek gittim Sony aldım...(yüzde 50 daha fazla ödeyerek..)

umarım utandırmaz.

TV arayışında olan herkese sabır dilerim. Cidden zor
    Hayırlı olsun . İnşallah mutlu eder . Genelde akşam izlediğimden ışık sızmaları ve bulutlanma deli ederdi beni LG de . PHILIPS in veya genelleme olarak VA panelin en güzel yanı 0 ışık sızması ve bulutlanma . Sony IPS mi aldınız siz ?

yok VA panel Sony.
    zaten mevcut ekonomik durumda herhalde bunlar satın aldığımız son doğru düzgün beyaz eşyalar olacak. almışken bari iyisi olsun dedim.
  • quote:

yok VA panel Sony.
    zaten mevcut ekonomik durumda herhalde bunlar satın aldığımız son doğru düzgün beyaz eşyalar olacak. almışken bari iyisi olsun dedim.
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Hangi modeli aldınız bende samsung mu baksam diyordum, ekran silinmiyomuş :)))

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.