Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
128
Favori
370.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, 55" karışıklığı için kusura bakmayın. Eğer beğendiyseniz, 50" olanı fiyattan dolayı almaktan vazgeçmeyin derim. Her akşam saat 22:00 dan sonra mediamarkt.com.tr kontrol edin denk gelirseniz gece kuşu indirimiyle yaklaşık 400-500 TL indirim oluyor bu tvlerde.

Ben de bu bütçelerde TV bakıyorum, ama ben de bulamadım. Şimdilik TCL'yi bekliyorum gelmesini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcanka M kullanıcısına yanıt
    Bende neredeyse 2 aydır tv araştırıyorum. Aslında daha bekleyebilirdim ama doların ne olacağı belli değil. Bu ay Türkiye'nin borç ödemeleri varmış, dolar yükselir diye tahminler var. YTD :D yazalım nolur nolmaz. İşte dolar sabitken bile 200TL zam yaptılar. Amazondan ben sipariş geçtim, gelmesini bekliyorum.

Doları kontrol edeyim dedim: 7,35 den 7,41 olmuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 3 Eylül 2020; 11:18:17 >
  • Hayırlısı olsun, güzel günlerde kullanın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50" dün gece media markt da 5099 liraydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Kargo "Kolay gelsin" ile geliyor.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama indirim bittikten sonra yazmanın bir faydası olmaz. İndirimi yakaladığınız gibi yazarsanız indirim kovalayan arkadaşlar için daha faydalı olur. Ben artık aldım, bir sorun çıkmazsa iade ile uğraşmak istemiyorum. Amazon tercih sebebimde buydu yoksa 200TL daha ucuza piyasada vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 3 Eylül 2020; 20:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

Hocam yanlış anlamayın ama indirim bittikten sonra yazmanın bir faydası olmaz. İndirimi yakaladığınız gibi yazarsanız indirim kovalayan arkadaşlar için daha faydalı olur. Ben artık aldım, bir sorun çıkmazsa iade ile uğraşmak istemiyorum. Amazon tercih sebebimde buydu yoksa 200TL daha ucuza piyasada vardı.
    Haklısın.

• sorunsuz gelir umarım.
    maalesef amazon'un başı ve ayakları farklı oynamaya başladı gibi son zamanda :)
    bir kaç ufak sorun yaşadım kendileriyle.
    gitgide hepsiburada'ya benzer hal alıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musuz

sorunsuz gelir umarım.
    maalesef amazon'un başı ve ayakları farklı oynamaya başladı gibi son zamanda :)
    bir kaç ufak sorun yaşadım kendileriyle.
    gitgide hepsiburada'ya benzer hal alıyor gibi.
    Yüzlerce keyfi iade gelince ne yapacak adamlar. Çamura yatacak tabii. Millet olarak cılkını çıkarmakta üstümüze yok.

Not. Kendilerinden 50PUs7304 alıp iade etmişliğim var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 3 Eylül 2020; 22:20:46 >
    iade değil mevzu
    1 arkadaşım vantilatör aldı bunlardan çizik çıktı ürün. başka bir arkadaşım koltuk aldı gene satıcısı kendileri istenenden farklı renk gönderdiler.. ( hepsine de ben tavsiye etmiştim öve öve bunları)
    burada biri TV almıştı. Kutu yerlerde sürüklenmiş yağmurun altında gelmiş.
    Ben 1 ürün aldım. Ürün bilgisi hatalıydı. Uğraşmadım. En azından ürün bilgisini düzeltin dedim. 1.5 ay sonra hala orada o hatalı bilgi vardı ve açıkçası önemli de bir hataydı..
    En son da xf9005 stoğa girecek mi diye sordum şaka gibi stoğa ne girer ne girmez bilmiyoruz dediler:)
    pazara gider gibi herhalde jeff bey beğendiğini yolluyor :)
    hatta baya baya öven mesajlarım vardı bunları.. sildim hepsini. kimsenin vebaline girmek istemem gereksiz övgüler dizip.. o kadar da mükemmel değil. haa gerçi 3d'yi yıllar sonra getirmişler herhalde 3 gün önceki siparişimde 3d güvenlik çıktı. kutlamak lazım 3 sene sonra bunu başarmışlar :))
    bu mesajı attıktan sonraki gün gelen başka bir kargom da kocaman bir delikle geldi kutuda. kargocu arkadaş adeta koşarak kaçtı. neyse ki ürün kırılacak bir şey değildi de sağlam çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 7 Eylül 2020; 0:9:23 >

• Eski logitech oyun kolunu bağladım hemen tanıdı. Sony kulaklık kablosuz bağladım. Ayrıca xbox 4k oyun denedim. Herhangi bir kasma falan yok. Gayet de oynanıyor yani. Ambilight çok iyi evde ışık açmıyorum :) Tv yi alacaklara amazonu öneriyorum. En azından sorun varsa iade edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Eski logitech oyun kolunu bağladım hemen tanıdı. Sony kulaklık kablosuz bağladım. Ayrıca xbox 4k oyun denedim. Herhangi bir kasma falan yok. Gayet de oynanıyor yani. Ambilight çok iyi evde ışık açmıyorum :) Tv yi alacaklara amazonu öneriyorum. En azından sorun varsa iade edebilirsiniz.
    Ben de kablosuz mouse bağladım . kısmen çalıştı . Gboard da harflere basmıyor mouse . İlginçtir diğer klavye AOSP onu seçince tuşlara basıyor ama o da arapça .Türkçe klavye yok ayarlarda .İlave klavye yüklemek mi lazım acaba . Bir de mouse la kullanırken sağ tuş geri olması lazım o da çalışmıyor . Mouse ayarlarını da bulamadım veya yok . Apple magic mouse bağladım onda da aynı .

Xiaomi nin Earbuds kulaklıklarını bağladım sorunsuz çalıştı .

Bir sorun da kullanılabilir hafıza 5 gb civarı görünüyor . 16 GB değil miydi bu TV ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 4 Eylül 2020; 12:2:36 >

• Evet aida 64 ile bakınca TV hafızası 5 GB Ram de 2 GB görünüyor. Sitede 16 GB flash bellek yazıyor . Ram hakkında bilgi yok. Display spec sitesinde 3 GB ram yazıyor. Yarın servise soracağım. Tercih sebeplerimden birisi 16 ya 3 hafıza idi. Uzun soluklu kullanacağımdan 3 GB ram önemli . Gerçekten 5 e 2 ise TV yi iade edeceğim. Büyük ihtimal kıvıracak ve kabul etmeyecekler. Sonu mahkemeye varmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 6 Eylül 2020; 23:49:6 >
  • Almayı düşünenler biraz daha beklesinler. Ben bunlarla uğraşacağım biraz. Türkiye üretimiyle ilgili bir dolap dönmüş anlaşılan . 7304 serisinin anakartı kullanılmış

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

resimler çıkmamış dostum.
    ne diyor servisleri?
    amazondan almadınız mı? cayma hakkı kullanın gitsin.
    ama mevzu tam neyse yazarsanız almayı düşünen herkes bilmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 7 Eylül 2020; 20:54:24 >
  • quote:

resimler çıkmamış dostum.
    ne diyor servisleri?
    amazondan almadınız mı? cayma hakkı kullanın gitsin.
    ama mevzu tam neyse yazarsanız almayı düşünen herkes bilmiş olur.
    Evet telefondan yüklenmedi sanırım. Büyük ihtimal paneli de MVA falan değildir bunların. Ölü piksel titreme vs razıydım ama böyle bir sahtekarlığı kabul edemem. Bir önceki serinin işlemcisi ve grafik birimi kullanılmış. Vatan dan almıştım . Mağazadan. Yarın vatan a gidip görüşeceğim. Olmadı Philips olmadı mahkeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 7 Eylül 2020; 21:2:33 >

çok geçmiş olsun :(
    mağazadan aldınızsa değiştirmezler/ iade almazlar maalesef.
    hele ki Vatan...
    Kartın eski modellere ait olduğunu nasıl anladınız? TV açılıp içine mi bakıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 7 Eylül 2020; 21:1:56 >
  • quote:

çok geçmiş olsun :(
    mağazadan aldınızsa değiştirmezler/ iade almazlar maalesef.
    hele ki Vatan...
    Kartın eski modellere ait olduğunu nasıl anladınız? TV açılıp içine mi bakıldı?
    Aida64 ile baktım. Zaten 2gb ram ve 5gb hafıza işkillendirmişti beni

Resimler mobil sürüm de gözüküyor ama siz nereden bakıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 7 Eylül 2020; 21:6:32 >
  • 2. resmi anlamadım.
    yalnız bunların resmi sitesinde ve hatta klavuzunda 3g ram diye bir bilgi görmedim ben.
    o displayspec. sitesi 3 olduğunu iddia etmiş ama...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.