Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
128
Favori
370.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi öğlen gittim aldım q70t yi umarım memnun kalırım olurda istediğiniz test geldikten sonra yapabilirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim aldım videosunu çektim.

Aynı problemler devam ediyor. İlla almak isteyen varsa buyursun

youtube inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 14 Eylül 2020; 19:15:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Gittim aldım videosunu çektim.

Aynı problemler devam ediyor. İlla almak isteyen varsa buyursun

youtube inceleme
    Link ölü. Neyi gittiniz aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    58Pu8505 hocam ama iade edicem gibi duruyor şuan

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Açıklık ben de de var ama sendeki kadar değil sanırım. Toza bakmadım ve bakmayı da istemiyorum açıkçası . Açıklık ve toz Paneli kasaya monte ederken oluyor herhalde . Sunny deki elemanların halt yemesi gibi geliyor bana. Yoksa saçmalıktan başka bişey değil. Görüntü kalitesinın ben bu kadar kolay istediğim kıvama geleceğini düşünmezdim. Kolay oldu açıkçası. 7304 de çok uğramıştım. Panel kalitesi düzelmiş olabilir. Ram ve rom olayı beni çok üzmezse uğraşmayı düşünmüyorum açıkçası. Seri sonuna doğru anakartları değiştirip 3 16 yaparlarsa o zaman mahkeme yoluna giderim belki. Neticede şimdilik devam diyorum ben .

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğinize sağlık çok faydalı olmuş, tarafsız yorumlar ve ne istediğini bilerek alma adına güzel fikirler vermişsiniz. Teşekkürler.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    En azından şuan bile toz ve panel açıklığı sorunu ile 2 sene içerisinde istediğimiz zaman iade edebiliriz.

• Son derece aydınlatıcı ve tarafsız bir inceleme olmuş. Teşekkürler. Ve güle güle kullanın. Ben de Hue sistem sahibi birr kullanıcı olarak aynı düşünceler içerisindeyim.

Boşluk sorununu da bu video sayesinde Philips Türkiye, Hollanda ve TP vision genel merkeze iletme konusunu değerlendirmenizi rica ederim. Çeviri vb konusunda yardım gerekirse seve seve yaparım. Yeter ki Türkiye üretim bantlarında kalite problemi olduğunu farkedip düzeltsinler.

• @runeterra

İnceleme için cok tesekkurler..Tam zamanında çok da faydalı oldu.
    Acaba 50 inc versiyonda panel acıklıgı sıkıntısı var mıdır onu merak ediyorum.
    Artık şansımı deneyeyip alayım diyorum.
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Benimde bugün geldi yarın kurulumu bekleyeceğiz. İnceleme yaparım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratteas -- 15 Eylül 2020; 19:57:6 >
  • muratteas M kullanıcısına yanıt
    Samsung mu philips mi aldınız?

• stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Bende Philips düşünüyordum, yorumlar, görseller fikrimi değiştirdi. Mağazalarda dolaştım. Bütçeyi biraz aşarak Q70 aldım. Bugün kuruldu. Akşama eve gidip para kart işlemlerini halledeceğim. :)
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratteas -- 16 Eylül 2020; 15:50:13 >
  • muratteas M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun benimkide bugün kuruldu yanlış bir karar vermedigime tekrar sevindim :) en çok hosuma giden olay ise digiturk kutusunu tanıması tum islemler tek kumanda dan halledilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

En azından şuan bile toz ve panel açıklığı sorunu ile 2 sene içerisinde istediğimiz zaman iade edebiliriz.
    Prosedür nasıl işliyor? Biraz detay verebilir misiniz?
    Siz kaçıncı ay veya yıl iade ettiniz? Hakem heyeti ne gibi evraklar istedi? neler yaşandı mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 16 Eylül 2020; 21:37:28 >
  • mose17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum öncelikle işlemlerin tamamını online yapıyorsunuz web sitesi üzerinden tüketici şikayetlerini gerçekleştirin benim elimde televizyonu üç kere değiştirildine dair rapor vardı ben bu raporları da tek tek sisteme yükledim fatura yükledim ürünün arızalı resimlerini yükledim daha sonra Pandemi süreci araya girince yaklaşık yedi ay kadar bekledim yedi ay sonunda karar çıktı

• alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Yayın kalitesi düşük kalmaz, yayının kare hızının 24/25 vb. karelerde olmasının bir nedeni var. Titreme yapıyorsa sizin televizyonunuzun kalitesi düşüktür. Monitörlerde de 24 kare görüntüler izliyoruz hangisinde titreme gördünüz hayatınızda? Ancak aşırı kalitesiz bir monitörde titreme görürsünüz.

60 kare yayın diye bir şey söz konusu olamaz. Zaten olmamalı da çünkü oyunlar haricindeki yüksek karede izlenen gerçek görüntüler son derece kötü ve doğal dışı duruyor. Ha motionflow falan olmuş ha yüksek kare olmuş ikisi de aynı derecede kötü duruyor. YouTube'da 60p olarak yüklenen videoları izlemekte zorlanıyorum ben eğer oyun değilseler ve video yükleyenlerin hepsini uyarıyorum bu konuda. Bu kadar bilinçsiz tüketici olmayı bırakın. Her rakamın en yükseğini aramaktan vazgeçin de gerçekten araştırarak, öğrenerek, anlayarak karar verin.

• Philips 50, 58 pus8505 modellerini alanlar son deneyimlerini paylaşabilir mi, biraz daha bilgi sahibi olurduk?

• Yurtdisindan birisi test videosu çekmiş yorumlarda birisi speclerini sormuş ve cevap olarak malı g71 ve mt5597 kullandığını söylemiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=1TW-Y8BiH1k&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkride -- 20 Eylül 2020; 20:22:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Yurtdisindan birisi test videosu çekmiş yorumlarda birisi speclerini sormuş ve cevap olarak malı g71 ve mt5597 kullandığını söylemiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=1TW-Y8BiH1k&feature=youtu.be
    Soruyu soran benim . Ezbere cevap verdi gibi sanki.
    Tam olarak cevap vermemiş . Aida kilitli falan demiş sanki. 5-12 depolama demiş tam anlamadım.
    İngilizcesi daha iyi olan tam tercüme etsin.
    3D mark ı ben de yükledim ama TV ruhunu teslim edecekti neredeyse. 2 FPS lerde süründü.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Philips 50, 58 pus8505 modellerini alanlar son deneyimlerini paylaşabilir mi, biraz daha bilgi sahibi olurduk?
    Şimdilik gayet memnunum. Görüntü kalitesi gayet tatmin edici. Gündüz performansı çok iyi.

Ama geçen modelin donanımını koymalarını hazmedemiyorum hala. Yurt dışı modeline yüksek donanım koydukları ispatlanırsa büyük ihtimal mahkeme yoluyla paramı iade almaya çalışacağım. Zaman gösterecek.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.