< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (275. sayfa)

-
-
Trt özellikle sinyal seviyesini düşürüyormuş. UEFA istemiş. Yayın hakları gereği vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfırda kursam TGKS ' de çıkmıyor. Bende TGKS olnadan kanalları "Sıralanmamış" seçeneğiyle tarattım. HD değil normal TRT1 çıktı
Teşekkürler.
-
Uydu arama yapılınca turksat 42e çıkması lazım sonra da tıvıbu turksat tgks ve sıralanmış seçenekleri çıkması gerek normal trt sinema tarzı Alttan üstten siyah görüntü verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maç yokken arama yapmak lazım geçen gün maç varken sinyal alamadım sonra sabahtan denedim buldu
-
Zaten birebir dediğiniz gibi yaptım hocam ama TRT1 HD ve TRT1 normal yayınları açmıyor. Sıralanmamış taramada HD olmayan yayını yakaladım ev onla seyredebildim.
-
Enteresan
manuel transponder ekleyip taratmalısınız..
Frekans: 11794
Polarizasyon: Dikey (V)
Sembol Oranı: 30000
-
Arkadaşlar, güncelleme sonrası wifi bağlantısında sınırlı erişim şeklinde bağlanıyor bir türlü çözemedim, konu başlığında yaptığım aramada manuel saat yöntemlerden biri olarak gösterilmiş ama bende işe yaramadı açıkçası fabrika ayarlarına dönüp bir sürü iş çıkarmak istemiyorum, bir çözüm önerisi olan var mı
Öylede denedim hocam. Sonuç alamadık. Şimdilik "Sıralanmamiş" tarama ile sorunu çözdük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genemi şifre değişti ? Sıralanmamiş tarama bu sefer işe yaramıyor. Bu işin Philips TV lerde kesin sorunu yokmu yav ?
Uyduyu yeniden kurup tkgs arama yaptım trt1 HD açıldı bende . Saçma sapan işler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Guncelleme uyarisini kapatmak isteyenler icin, ben yaptim calisiyor.
1. On the remote-Frequent settings.
2. Manage Apps.
3. Special app access.
4. Display over other apps.
5. Scroll to "Settings".
6. Disable the toggle.
58pus8505/62 internetten Android 9 dan 11 e yükselme geldi. Yükselttim 201.000.248.227 versiyon oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.ROOT -- 17 Temmuz 2024; 17:33:26 > -
Bende aynı sorunu yaşıyorum. TV ti yeniden kurdum her şey sıfırlandı ama gene sorun devam ediyor. Yeniden kur dan yaptım acaba fabrika ayarlarına dön desem olur muydu bilemedim denemedim bir daha
-
Bu nedir hocam
Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası kumanda takılı kalıyor. Mesela sesi açma butonuna bir kere basıyorum. Ses en sonuna kadar gidiyor. Engel olmaya çalışsam bile olmuyor. Kanal listesinde aşağı veya yukarı basıyorum listenin sonuna kadar kendisi basılı kalmış gibi gidip geliyor. Sorun fiziki kumandada değil Android tv uygulaması üstünde de böyle oluyor. Sorun ne acaba bilen var mıdır?
TPM191E_R.201 güncellemesi ile Kodi ve VLC ile harddiskteki medyalar görüntülenemiyor. TVde gömülü Ortam uygulaması ile medyalar oynatılıyor ama 3.parti uygulamalar dosyaları göstermiyor.
Downgrade mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X