Philips Tv Remote adlı program var onu android telefona kurup oradan kumanda etmeyi dene sorun devam etmiyor sa kumanda kaynaklı olabilir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp2 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (276. sayfa)
-
-
Vlc ile baktım bende sorun yok harici hdd den video oynuyor. Vlc uygulamasının verilerini silip gerekli izinleri verirseniz sorununuz muhtemelen düzelir. Yada google playden kaldırıp kurun gene izinleri sorar, izin verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurup kaldırma, izinleri tanımlama vs hepsini yaptım olmadı. Şu anda sadece MX Player ile dosyaları görebiliyorum.
Ben yükseltme yapmadan önce vlc kurulu idi sen in yazını görünce denedim direkt çalıştı. Ben ayar yapmadım. 1 tb hdd ile usb 3.0 olan bağlantı noktasından denedim. Tv yi fabrika ayarlarına alınca çalışmasa birsey diyemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PUS8506 TV'de Dolby Vision filmleri Torrent'ten indirip sorunsuzca izleyebiliyor musunuz?
Bende sadece HDR gözüküyor filmler Dolby Vision olmasına rağmen
-
arkadaşlar philips 8808 model tv kullanıcısıyım, netten film izlerken, diyalog sahnelerinde ses kısık, ancak hareketli sahnelerde ses aniden yükseliyor, her sahnede sesi eşitlemek için nasıl bir ayar yapabiliriz?
-
@mrkaraburc @yucelugr @DR.ROOT
hocalarım kodi ile film izlerken sıkıntı yaşıyorum 70-80 GB'lık 4K Dolby Vision Remux filmleri
taşınabilir harddiskten TV'ye bağlayıp kodiden açıyorum 10-15 dakika sonra görüntü donuyor çözümü nedir acaba
kodi varsayılan ayarlarda her şey kurulduğu gibi sıfır hiçbir ayarı değiştirmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 29 Temmuz 2024; 21:48:37 > -
Bu yeni seri televizyonların bridge ile bağlantı olayı ile ilgili bir gelişme var mı? Ampülleri aldık onlar bana bakıyor ben onlara.
-
Arkadaşlar güncelleme almayan Philips akıllı televizyonun, android sürümü yükseltilir mi? Dün mesela exxen APK indirip kurdum,açıldı ama ters şekilde açıldı🙃
Eğer kastettiğin şey TV adroid versiyon güncelleme ise, marka modele göre arama yaparak, firmware dosyası ile usb üzerinden yaparsın. Yüklemiş olduğun Exxen mobil sürüm apk olup, ters açılmasını önlemek için Setorientation apk kullanabilirsin..
-
Bilgi için teşekkürler dostum.ben android box aldım,çok yavaşladı herşey.bundan kurtulmak için Android box'a geçiş yaptım mecburen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar, yeni bir tv alacağım da, philips'in seri numaralarıyla ilgili bir sorum olacak.
8108 mi, 8308 mi, 8508 mi, 8808 mi, bunlardan hangisini almak lazım, en bariz (önemli) farkı nedir, eğer hepsi aynı panelse hangisi düşük fiyatlıysa onu mu alayım, çünkü en önemlisi paneli.
örneğin 55pus8108 modeli 22 bin lira, ama 55pus8808 modeli 34 bin lira, yani paneli aynı ise geri kalan yazılımsal özelliklere 12 bin lira fazla vermeye değer mi bunu öğrenmek istiyorum.
-
www.displayspecifications.comPhilips - TVs and desktop monitorshttps://www.displayspecifications.com/en/brand/3750b
-
Bu son güncellemerden sonra görüntü kalitem çok bozuldu. Yani bana mı öyle geliyor diyeceğim ama görüntü donuk, puslu tabir edilen türden. Eskiden çok daha iyi görüntü alıyordum. Bilen birisi varsa görüntü ayarlarında yardımcı olursa sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar;
babamların kullandığı Philips PUS8505 model TVye Temmuz'da güncelleme gelmiş
Güncelleme sonrası android işletim sistemi aşırı kasıyor.
Ana ekranda yukarı aşağı, sağa sola geçişler de dahi takılıyor.
Kumanda tuşlarını geç algılıyor, geç yanıt veriyor.
Ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler
-
Merhaba arkadaslar, evin internegine bagladigim tv ye agi unutturamiyorum. Yolunu bilen var mi?
Malesef kasma oluyor. Fabrika ayarlarını denediniz mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı derece kasma oluyor, hem de sürekli. Sinir bozucu gerçekten
Fabrika ayarlarına dönmedim
Tüm TV kanalları ve favoriler gidecek diye çekindim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 23 Ağustos 2024; 8:56:20 > -
Merhaba hocam,
Philips PUS8505 model TVye Temmuz'da güncelleme gelmiş
Güncelleme sonrası android işletim sistemi aşırı kasıyor.
Ana ekranda yukarı aşağı, sağa sola geçişler de dahi takılıyor.
Kumanda tuşlarını geç algılıyor, geç yanıt veriyor.
Android 9'a dönmek istiyorum.
Aşağıdaki Upgrade Loader indirdim.
Bunu kurunca kanallarım silinir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 5 Eylül 2024; 14:42:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X