Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.555
Cevap
128
Favori
366.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
Giriş
    toengels philips blog
    Philips TV Firmware Archiv / Previous Firmware Versions - Toengels Philips Blog
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-archiv/#2020

Bu linkten Android 9 upgradeloader indir usb ye at, tak ve cihazı yeniden başlat

• ozzyemre O kullanıcısına yanıt

Philips pişmanlıktır

• Gentlemenc G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum ama ana sayfasına atıyor sitenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk.01.46 -- 3 Kasım 2024; 22:45:24 >
  • brk.01.46 B kullanıcısına yanıt
    toengels philips blog
    Philips TV Firmware Archiv / Previous Firmware Versions - Toengels Philips Blog
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-archiv/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#2020
  • hangi lanet uygulamayı güncellediysem internet bağlantısına bişey oldu çok yavaşladı sınırılı erişim diyor internete onudu düzeltemedim fikri veya önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 26 Kasım 2024; 14:56:14 >
  • Yazılım atıyorum ama sürekli güncelleyin diye bildirim geldiği için mecburen güncelliyorum ama şimdi de reset kendinden kapanma gibi saçma sapan sorunlarla uğraşıyorum. Güncelleme yap bildirimlerini nasıl kapatabilirim
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum, araştırmaya fırsatım olmadı, güncelleme bildirimlerini kapatmayı bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • arkadaslar merhaba. kumandanin ses komut tusuna basiyorum konusuyorum ama yazmiyor tv. arizali midir reseti falan varmidir bunun? kumandayi tv ye tekrar tanittim ama duzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

kılavuzda bulamadım şöyle saçma bir durum oldu modemin hizmet ayarlarını değiştirip başka bir yerde kullanmıştım tekrar eski ayarlara getirdim telefon vs vs bağlanıyor ama tv sınırlı erişim diyor. youtube vs giremiyorum netflix açıyor film izliyorum ama kalan tüm ayarlar sınırlı erişim bu başına gelen var mı? Tv üzeerinde bir tuş yok demi silirken falan bi ayarı kapanmış olabilir mi? Telefonun int paylaşıp denedim onada sınırlı erişim diyor.

aynı sorunu tv ilk aldığımdada yaşamışım çok garip o zaman reset atarak mı çözdüm acaba. şikayet var a girdim herkes aynı dertten müzdarip çok ilginç. kim bilir hangi uygulama neden oluyor bu işe.

www.sikayetvar.com
    Philips TV Sınırlı Erişim Hatası
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv/philips-tv-sinirli-erisim-hatasi-8

• A.E.C kullanıcısına yanıt

youtube ayrı izin vermek lazım sanırım eğer orda sorun yaşıyorsanız. Android ayarlarından izinleri kontrol edin.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    yok hocam olmadi arizali heralde kumandanin mikrofonu
  • akhenaten kullanıcısına yanıt
    Kardeş philips ten uzak dur bence. Sonra biz gibi formlarda sürünürsün
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.