Şimdi Ara

Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
29.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

arkadaşlar bir de qg3371 modeli var. bunun ile farkı nedir acaba?

Onda vücut tüyü alma ucu yok bildiğim kadarıyla.

Ama piyasada daha pahalı onun fiyatı, kafam karıştı iyice.
  • quote:

quote:

quote:

Eski stok makineler daha ucuz oluyor. Bayiden yeni çekilen mal daha pahalı oluyor.
    Bence onunla alakası vardır.
    Dolar çok arttı. Firmaların stokları bitip yenilenince bu makineler pahalanır bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eski stok makineler daha ucuz oluyor. Bayiden yeni çekilen mal daha pahalı oluyor.
    Bence onunla alakası vardır.
    Dolar çok arttı. Firmaların stokları bitip yenilenince bu makineler pahalanır bence.

Anladım kardeş sağolasın bilgi için.

• Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle Philips qg3380 satın almış bulunuyorum, sizlere başımdan geçen ilginç bir olayı paylaşmak istiyorum, spor yapan biri olduğum için kişisel bakımıma özen gösteren biriyim daha önceki kullandığım makine de Philips ve çok memnun kaldığım için Philips den yana devam etmek istedim, İstanbul Pendik de yaşıyorum ve antrenman bitiminde bimeks marina şubesine gittim ve Philips Standını buldum ve en başta Philips qg3380 vardı vücut için uygun olduğunu söyledi satış danışmanı güzel dedim fiyat ne kadar almak istiyorum arkadaşlar fiyat tam olarak 299 tl gözlerime inanamadım gerçekten işin komik yanı satış danışmanı arkadaş indirimli hali bu kaçırmayın dedi hayır teşekkürler dedim ve çıktım ve eve gelirken farklı bir alışveriş merkezinde Philips ürünleri gördüm ve içeri girip fiyat sordum satıcının söylediği rakam 167 tl ve satın aldım merak edip ürün numaraları na baktım ve aynı ürün olduğunu gördüm merak eden olursa diye bimeks in fotoğrafı nı çektim ekliyorum
     Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle Philips qg3380 satın almış bulunuyorum, sizlere başımdan geçen ilginç bir olayı paylaşmak istiyorum, spor yapan biri olduğum için kişisel bakımıma özen gösteren biriyim daha önceki kullandığım makine de Philips ve çok memnun kaldığım için Philips den yana devam etmek istedim, İstanbul Pendik de yaşıyorum ve antrenman bitiminde bimeks marina şubesine gittim ve Philips Standını buldum ve en başta Philips qg3380 vardı vücut için uygun olduğunu söyledi satış danışmanı güzel dedim fiyat ne kadar almak istiyorum arkadaşlar fiyat tam olarak 299 tl gözlerime inanamadım gerçekten işin komik yanı satış danışmanı arkadaş indirimli hali bu kaçırmayın dedi hayır teşekkürler dedim ve çıktım ve eve gelirken farklı bir alışveriş merkezinde Philips ürünleri gördüm ve içeri girip fiyat sordum satıcının söylediği rakam 167 tl ve satın aldım merak edip ürün numaraları na baktım ve aynı ürün olduğunu gördüm merak eden olursa diye bimeks in fotoğrafı nı çektim ekliyorum

Bende bugün aynı ürünü bimeksten aldım heryerde 199 tl idi teknosa vatan vs.bimekste 209 du müdürünü tadığım için alim dedim 16 tl de hediye çeki verdiler 193 tlye almış oldum.şunu belirtmek isterim cihazla ilgili sağdan ikimci başlık traj bıçağı gibi sıfır alio fazlasıyla tatmin edici

• TECNOTIP T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsın metal olan başlık arada tıkanıyor tornevida ile açmalısın kolay bir şekilde açılabiliyor diğer yandan su geçirmez olması güzel kolay bir şekilde temizleniyor bu arada bimeks in müdür arkadaşınsa selam söyle biraz diğer elektronik marketlerden ilham alsınlar o fiyat ne yahu
  • Aynn bimeks te biraz pahalı oluyo indirim yakalamak lazım ama indirim olduğu zamanda iyi indirim yapıolar..sanırım dengelemeye çalışıyolar

• makineye başlığı takınca çalışmıyor. dızzz :) diye ses çıkıyor. kıl tüyünün biraz temizledim ama.
    nasıl çözerim
  • Kesinlikle almayın üründe üretim hatası olduğu kanaatindeyim. 6 ay kullandım ve sürekli kullanılan başlık yerine oturmuyor . ürün piyasada 155TL başlığın sadece 1 tanesi için 42TL istiyorlar kullanan herkeste aynı şikayet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunKanlı

Kesinlikle almayın üründe üretim hatası olduğu kanaatindeyim. 6 ay kullandım ve sürekli kullanılan başlık yerine oturmuyor . ürün piyasada 155TL başlığın sadece 1 tanesi için 42TL istiyorlar kullanan herkeste aynı şikayet var.

Aynen. 120ye aldım 3 başlık toplam fiyatı geçiyor. Sadece makinenin kendisi garanti kapsamında, diğer parçalara kullanıcı hatası diyorlar. En iyisi philipsden bir daha böyle yüksek fiyatlı multigroom ürün almamak. Sözde 3 yıl garanti var ama sadece ana makine için ki o da hiç bozulacak gibi değil.
  • https://www.sikayetvar.com/philips-qg3380-su-gecirmez-erkek-bakim-setti-arizasi

Linkteki kronik arıza bende de baş gösterdi son 1 aydır. Garantim bu ağustosta doluyor. Okuduklarım karşısında ciddi bir philips düşmanlığı edindim. Servisle uğraşmak yerine gidip adam gibi bir Braun alıp philips için de lanetler okumaya devam edeceğim, her teknoloji mağazasında da philipsin bu tutumunu insanlara dile getirip almalarının önüne geçeceğim. Neymiş çok takıp çıkartmışsınız diyorlarmış, yahu ben haftada 1 kere traş oluyorum, her gün traş olan insan için bile bunu söyleyemezsiniz ki, sonuçta başlığını değiştirilebilir ürettiyseniz aksamının dayanıklılığını da ona göre yapmanız lazımdı. Bu ve benzeri serisi tasarım ve üretim hatalıdır, kabul etmeleri ve parçaları ücretsiz değiştirmeleri lazım. Ama nerde.... Kesinlikle uzak durun...

Edit: Sinirden eksik yazmışım, haftada 1, en fazla 2 (nadiren) kez kullanmama rağmen pil şarjı şu an ortalama yarım saat gidiyor. Garanti kapsamında pili değiştiriyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 4 Temmuz 2016; 0:59:11 >

• Arkadaşlar merhaba, sakallarım orta/sert gbi olduğu için braun yerine turbosu var diye philips tercih ettim ama sizlerin yorumları görünce biraz tırstım. Braun alsam uzun sakalları(10-20mm arası) keserken zorlanıyor, elimde cruzer 6 da var. beard and head arkadaşta vardı motor gücü az gelmişti bana. Bununda aparatları sorunlu dyorsunuz. Titiz biriyimdir düzgün kullanırım braun cruzer 3 üm 8 yaşında hala çalışıyor, kardeşime vermiştim :) Ama sakallarım sertleştiği için cruzer6 da bana göre değil artık. daha güçlüsü lazımdı ondan aldım philips multigroomu sakal için kullanıcam genel olarak.

Benim sorumsa size aldığım philips qg 3380 ürün geldi fakat kutusu ve burun aparatı videodakilerden farklı Bende 4 tarak var diğerinde 3. Bendeki kutu böyle, burun aparatysa bendeki metal tüp gibi internettekiler siyah plastik. Philips kendi siteindede ucu metal tüp gibi. Ürün endonezya üretimi sahte olabilirmi? Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywzckr -- 4 Temmuz 2016; 13:41:20 >

• ywzckr Y kullanıcısına yanıt
    ürünü nereden aldınız bende almak istiyorum ve denediyseniz memnun musunuz ?
  • nevzat tülemen N kullanıcısına yanıt
    en ucuz gitti gidiyordaydı ordan aldım hocam, bu tarz ürünlerde garanti mekanik aksam olduğundan en ucuz nerdeyse ordan almak lazım. Sakallarım gür olmasına karşın gayet iyi kesti. Vucut aparatı çok iyi diyebilirim. Ama başlıklar kaliteli değil pek zamanla aşınır altındaki yağı bitmeden yenilemek lazım.
    hocam bende az once vatandan aldim kutusu ayni
    suan sarja taktim bekliyorum
    bu arada aynen burun aparati farkli gibi
    bide turboya basarken gicirti sesi geliyor mu sizde de o canimi sikti

• saç,sakal,vücut için bodygroom arıyorum. önerilerinizi alabilir miyim ?
  • LaHeL kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün malzeme kalitesi biraz düşük. Bende turboda ses yapmıyo ama vucut aparatı iyi kesti 2 kez sonra bangırıyo şimdi daha bi kaç kullanımda ses yapmaya başladı.
    verdik o parayı berberde moser in şarjlısıyla traş oldum philipse bin basıyor. 90 liraya alalım dedi berber o an içime oturdu. Kendimi vucut aparatı var diye avutuyorum :D
    Philips adına para vermişiz o kadar. Başlıkların girişindeki yağ bitince kendine silikonlu gres yağı bul kardeşim yoksa başlıkları aşındırırsın tanesine 45 lira filan istiyorlar diyolar.
    dostum urun rezalet ya o kadar yoruma aldanip 189 tl verdik vatandan aldik bes para etmiyor

simdide calismiyor kendi orjinal basligi tikaninc kendi kendine duruyor cihaz. vatana gittim yetkili servisin adresini verdi

ben boyle bisi gormedim ya harbi rezalet
    napcam bilmiyorum

• Dostum bendede sakal desen gür bıyık desen malkoçoğlu gibi. Devlet kısmını kovalamayı bırakınca özelde takılıyom böyle
    Traş makinam var 2 tane ama uzun sakalı keserken tarak kullanmadan kesemiyorum diye aldım bu philips denilen meleti. Ama gücü yetmiyo pek. Bide orantılı kesmedi hiç 1 cm üzerinde ayarladığımda. Tarakları çok kötü makinayı normal tarakla kullanırsan gücü normal kesebiliyor az ustalık istiyor, berberim makas vermişti onla da bıyıkları düzeltiyorum. Amma velakin bu philips Moser gibi değil. Moseri girdirince banamasın demeden benim 2 cm lik sakalı 6 mm çok rahat düşürdü o an philipse sövdüm zaten. Berber sat bu makinayı dedi ben sana moser gitiririm dedi.
    Sen takılıyorsa fırça da çıkmıyor bu seride ben braunun fırçasıyla açmıştım tıkanınca. Annen yada eşin filan onların epilatörünün fırçasıyla temizle makinanın başlığını kürdanla da içerden temizle. Sora 1 damla yağ damlat parmağına sürersin açılınca kendi tarağını değilde normal saç tarağı sakalına geçir bu makinayı yukarıdan vurarak incelterek kes. Bu söylediklerin garantiye de girmez kesin. Eğer makinayı garantiye sokabilirsen iade et hiç uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywzckr -- 21 Temmuz 2016; 23:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ywzckr

Hocam ürünün malzeme kalitesi biraz düşük. Bende turboda ses yapmıyo ama vucut aparatı iyi kesti 2 kez sonra bangırıyo şimdi daha bi kaç kullanımda ses yapmaya başladı.
    verdik o parayı berberde moser in şarjlısıyla traş oldum philipse bin basıyor. 90 liraya alalım dedi berber o an içime oturdu. Kendimi vucut aparatı var diye avutuyorum :D
    Philips adına para vermişiz o kadar. Başlıkların girişindeki yağ bitince kendine silikonlu gres yağı bul kardeşim yoksa başlıkları aşındırırsın tanesine 45 lira filan istiyorlar diyolar.

hocam selam,

değmez mi bu makinayı almaya ? gittigidiyorda 150 tl ve banada bakım kiti gerekli. öneriniz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.