Şimdi Ara

Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
29.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sakal için bir makine almaya karar verdim ancak ben sürekli traş olan biri değilim ve arada uzadığı zaman alıp hemen kısaltmak istiyorum.
    normal sakal traş makineleri günlük kullanım ve sinek kaydı için ideal oluyor ancak ben haftada bir traş olurum.
    İstediğim sakalım uzadığında sinek kaydı olmasa bile düzgün şekilde sakalımı kısaltması ve sorun yaşamayacağım bir ürün olması.
    Philips QG3380 bakım kiti güzel gibi duruyor. ayrıca bir çok aparatı var ; saç,sakal,göğüs,şekil verme,koltuk altı,etek kaldı

F/p olarak alınabilecek bir ürünmüdür ve ihtiyaçlarımı karşılar mı?

Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo40 -- 17 Nisan 2014; 18:40:42 >

• Ben vatandan QG3380/16 aldım 4 aydır kullanıyordum. Makine çalışmamaya başladı. Nasıl olsa garantisi var diyerek servise gittim. Bugün aradılar. İçine su aldığı için garanti dışı bıraktılar. Kullanıcı hatasıymış. Makine su geçirmesi imkansızmış,benden kaynaklıymış,basınçlı suya tutmuş olabilirmişim. Bizim duşta oto yıkama var sanki. Ana merkezi aradım. Henüz dönmediler. Benimle resmen dalga geçti servis, ama orada görüşeceğiz personelle. Ürün duşta kullanıyor diyorum, servisteki adam su almış yapacak bir şey yok diyor. Şikayetvara yazıp tüketici haklarından alacağım sanırım hakkımı. Bir dahada philips almam,aldırmam. Evde philips tv falan da vardı. Şimdi bozulursa ona da bir şey uydururlar. Bu makineyi alacak olanlar bilsin ki bozulursa garantisi yok. Duşta kullanacaksınız,su değecek.Sonra bozulunca da diyecekler ki su almış. Kullanıcı hatası. Şikayetvar linkini de yazacağım. 20 liralık makine alın, braun alın çok çok daha iyidir. Philips ürünlerin garantisi yok...
  • fikri olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siparisiniver.com

Bu mesaj silindi.
    ya şu başlığa kullanan, memnun olan saç kesme işini iyi yapan birileri yorum yapsın..bu model ve alt modelleri nasıldır ya da şu an piyasada bulunan modellerden hangisi işe yarar bir haftadır bakıyorum herkes her makineye iyi kötü bir sürü yorum yapmış..daha bebek olan oğlumun saçlarını keseceğim saçını falan çekiyorda diyemez.düzgün kesen makina arıyorum bulamadım,kara veremedim,,forum arkadaşları bi el atın duruma..

birde bu model var fiyat olarak uygun ama PHILIPS QC3340/16 7Sİ1 ARADA ERKEK BAKIM SETİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 18 Nisan 2014; 12:07:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

ya şu başlığa kullanan, memnun olan saç kesme işini iyi yapan birileri yorum yapsın..bu model ve alt modelleri nasıldır ya da şu an piyasada bulunan modellerden hangisi işe yarar bir haftadır bakıyorum herkes her makineye iyi kötü bir sürü yorum yapmış..daha bebek olan oğlumun saçlarını keseceğim saçını falan çekiyorda diyemez.düzgün kesen makina arıyorum bulamadım,kara veremedim,,forum arkadaşları bi el atın duruma..

birde bu model var fiyat olarak uygun ama PHILIPS QC3340/16 7Sİ1 ARADA ERKEK BAKIM SETİ

ben bu makineyi sipariş verdim. bu konuda detaylı bir araştırma yaptım. öncelikle ihtiyacını belirlemen lazım.
    ben hergün traş olurum sinek kaydı traş makinesi istiyorum diyorsan aradığın ürün bu değil.
    ben arada bir traş olurum. uzayan sakalımı kısaltmak , düzeltmek ve şekil vermek için kullanacağım diyorsan bu ürün senin için ideal.
    aynı zamanda saç kesmek için vücut temizliği için de oldukça güzel bir ürüne benziyor.
    Sadece oğlunun saçlarını traş etmek istiyorsan farklı bir beklentin yoksa sadece saç kesme işlemi için ideal bakabilirsin. berberlerde kullanılan traş makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo40 -- 18 Nisan 2014; 14:17:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo40

quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

ben bu makineyi sipariş verdim. bu konuda detaylı bir araştırma yaptım. öncelikle ihtiyacını belirlemen lazım.
    ben hergün traş olurum sinek kaydı traş makinesi istiyorum diyorsan aradığın ürün bu değil.
    ben arada bir traş olurum. uzayan sakalımı kısaltmak , düzeltmek ve şekil vermek için kullanacağım diyorsan bu ürün senin için ideal.
    aynı zamanda saç kesmek için vücut temizliği için de oldukça güzel bir ürüne benziyor.
    Sadece oğlunun saçlarını traş etmek istiyorsan farklı bir beklentin yoksa sadece saç kesme işlemi için ideal bakabilirsin. berberlerde kullanılan traş makinesi

Alıntıları Göster
    Makineyi sipariş etmeden once ince eleyip sık dokudum. Yorumlar gayet iyi. Benim iin f / p acısından en iyi urun. 139.90 tl ye geliyordu BKM Express kullanarak 20 tl nakit kazandı. 119.90 a geldi. n11 den aldım. cmt sipariş verdim ama daha kargoya verilmedi sanırım. Hergün sinekkaydı olana uygun değil. Ben sürekli kirli sakallı oldugum için urunun iyi olacagını dusunuyorum. Sinekkaydı gerekse de her zaman olmayacagı ıcın jilette fusion proglide var onu kullanacagım. İlerde iş hayatına atılınca sinekkaydı için arc serisi kullanacagım. ama bu makine baş köşede durur.

• madmax_88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de almayı düşünüyorum. Özellikle genital bölgede kullanılabiliyor mu ona göre alacağım.
    Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

Hocam ben de almayı düşünüyorum. Özellikle genital bölgede kullanılabiliyor mu ona göre alacağım.
    Yorumlarınızı bekliyoruz.
    saç kesme performansı fiyasko... yetersiz kalıyor gücü... diğer aparatlar ideal sayılabilir... gür ve uzun sakalımı sorunsuzca kirli sakal kıvamına getirdi fakat dediğim gibi saç için yetersiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

saç kesme performansı fiyasko... yetersiz kalıyor gücü... diğer aparatlar ideal sayılabilir... gür ve uzun sakalımı sorunsuzca kirli sakal kıvamına getirdi fakat dediğim gibi saç için yetersiz...

Alıntıları Göster
    Bence cok guzel bir urun sac içinde iyi. Cok uzun sac olursa tabi gucu yetersiz gelir ki 7 mm ye sacımı duzgun bir ssekilde 10 dk surduyse anca birde yıkamadıgım saca. 1 mm den 20 mm ye kadar aralıgı var. Sakal içinde sac içinde guzel plastik parcalara daha dayanıklı yapılsa cok iyi olurdu. burun aparatını kullanacagımı sanmıyorum onun haricinde bu fiyata boyle urun bulunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax_88

Bence cok guzel bir urun sac içinde iyi. Cok uzun sac olursa tabi gucu yetersiz gelir ki 7 mm ye sacımı duzgun bir ssekilde 10 dk surduyse anca birde yıkamadıgım saca. 1 mm den 20 mm ye kadar aralıgı var. Sakal içinde sac içinde guzel plastik parcalara daha dayanıklı yapılsa cok iyi olurdu. burun aparatını kullanacagımı sanmıyorum onun haricinde bu fiyata boyle urun bulunmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam koltukaltında kullandım. jiletten cok daha iyi 0 değil ama oldukca tatminkar . Metal baslıgını kullandım diger baslıklarda denemedım denense belkı daha iyi olur. genital bolgede de ust kısımda kullandım oda gayet iyi artık jilet turu seyler kullanmayacam oldukcada hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax_88

Makineyi sipariş etmeden once ince eleyip sık dokudum. Yorumlar gayet iyi. Benim iin f / p acısından en iyi urun. 139.90 tl ye geliyordu BKM Express kullanarak 20 tl nakit kazandı. 119.90 a geldi. n11 den aldım. cmt sipariş verdim ama daha kargoya verilmedi sanırım. Hergün sinekkaydı olana uygun değil. Ben sürekli kirli sakallı oldugum için urunun iyi olacagını dusunuyorum. Sinekkaydı gerekse de her zaman olmayacagı ıcın jilette fusion proglide var onu kullanacagım. İlerde iş hayatına atılınca sinekkaydı için arc serisi kullanacagım. ama bu makine baş köşede durur.

Konuya uzagim, makinalardan pek anlamiyorum.
    Arastirdigima gore sakal kisaltmak icin bu makinayi veya braun cruzeri tavsiye ediyorlar.

Sac kesme beklentim yok, sakal kisaltsin, biyiklara sekil versin ve faulleri duzeltsin bu amacla kullanilacak bir urun tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a.noctua A kullanıcısına yanıt
    Bu modelin bir alt modeli olan QG3371 olanı aldım. Bundan tek eksiği sanırım vücut aparatı olmaması. Şarj konusunda bu modelle aynı özellikte. İlk kullanım sonucunda gayet olumlu diyebilirim. Taraksız kesimde dahi uçları yuvarlatılmış olduğundan cildimde hiç tahriç yapmadı. Ayrıca daha önce kullandığım adı sanı belli olmayan makine ölü deriyi yüzer gibi kavlama yaptırıyordu. Bunda kesinlikle öyle birşey yok. Cildimde yumuşak hissi veriyor. Kirli sakal kullananlara tavsiye ederim. Benim çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Bu mesaj silindi.
    kıl kesmek için üretilmiş bir makine. ve istediğin kılı alıyor. sıkıntı yok :) sinek kaydı harici her türlü işi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.noctua

Arastirdigima gore sakal kisaltmak icin bu makinayi veya braun cruzeri tavsiye ediyorlar.

Sac kesme beklentim yok, sakal kisaltsin, biyiklara sekil versin ve faulleri duzeltsin bu amacla kullanilacak bir urun tavsiyeniz var mi?

Braun Cruzerı ortalama 2 senedir kullanıyorum. Şarjı oldukça iyi, şimdiye kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı.

Fakat başlık kalitesi oldukça düşük. Aynı zamanda bıçaklarının keskinliği iyi olmadığı için arada sırada yolabiliyor. Bıçakları çatalımsı olduğu içinde cildinizi ciddi şekilde çizebilir veya derinizi yolabilir. Bunun dışında tamamen su geçirmez olduğu için su altında rahatça kullanabilirsiniz.

Yukarıda saydığım sebeplerden ötürü hali hazırda halan gayet iyi çalışan Cruzerımı rafa kaldırdım ve bu gün bu aletten bende aldım bir tane. Özellikle 3-5 günde bir traş olan ve kirli sakalı seven birisi olarak bu alet tam benim işimi görecek düzeyde. Aynı zamanda boyun altı aparatıda, genital bölgeler için iş görür sanırım.

147,90' a kargo dahil GG' dan aldım. Sanırım bu gün içerisinde veya yarın elimde olur. Fakat videodan izlediğim kadarıyla şarjdayken çalışmaması oldukça ciddi bir dez avantaj olacak gibi. Birde videoda aletin başlıklarından, su geçirmediğinden bahsedilmiş. Sanıyorum ki aletin mekanik kısmı da su geçirmez? Eğer u kısım su geçiriyorsa boşa para verdik demektir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orijinalden alıntı: a.noctua

Braun Cruzerı ortalama 2 senedir kullanıyorum. Şarjı oldukça iyi, şimdiye kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı.

Fakat başlık kalitesi oldukça düşük. Aynı zamanda bıçaklarının keskinliği iyi olmadığı için arada sırada yolabiliyor. Bıçakları çatalımsı olduğu içinde cildinizi ciddi şekilde çizebilir veya derinizi yolabilir. Bunun dışında tamamen su geçirmez olduğu için su altında rahatça kullanabilirsiniz.

Yukarıda saydığım sebeplerden ötürü hali hazırda halan gayet iyi çalışan Cruzerımı rafa kaldırdım ve bu gün bu aletten bende aldım bir tane. Özellikle 3-5 günde bir traş olan ve kirli sakalı seven birisi olarak bu alet tam benim işimi görecek düzeyde. Aynı zamanda boyun altı aparatıda, genital bölgeler için iş görür sanırım.

147,90' a kargo dahil GG' dan aldım. Sanırım bu gün içerisinde veya yarın elimde olur. Fakat videodan izlediğim kadarıyla şarjdayken çalışmaması oldukça ciddi bir dez avantaj olacak gibi. Birde videoda aletin başlıklarından, su geçirmediğinden bahsedilmiş. Sanıyorum ki aletin mekanik kısmı da su geçirmez? Eğer u kısım su geçiriyorsa boşa para verdik demektir ...

Alıntıları Göster
    Nasıl bir ürün sizce ? Panasonic ER-GY10CM504 bu üründe tavsiye ediliyor kirli sakal kullanım için hangisi ideal olabilir sizce?

Philips QG3340/16 Erkek Bakım Kit veya bu nasıl bir alt modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser-

Nasıl bir ürün sizce ? Panasonic ER-GY10CM504 bu üründe tavsiye ediliyor kirli sakal kullanım için hangisi ideal olabilir sizce?

Philips QG3340/16 Erkek Bakım Kit veya bu nasıl bir alt modeli

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar merhaba, kusuruma bakmayın bu başlığı görmemiştim, şimdi farkettim. Bu cihazı yeni aldım ve incelememi linkte bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_95146052/f_//tm.htm#95146052

• quote:

Orijinalden alıntı: Breyantin

ARkadaşlar merhaba, kusuruma bakmayın bu başlığı görmemiştim, şimdi farkettim. Bu cihazı yeni aldım ve incelememi linkte bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_95146052/f_//tm.htm#95146052

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün son günü. N11den alırsanız 135 liraya geliyor bu set. Yeni üyelik açın 20tl de sepette düşüyür. son 6 saat kaldı
    www.n11.com
    Qg3380 - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=qg3380

• ya sinek kaydi icin ne alcaz ? cruzer 4um var ama sinek kaydi teli sizlere omur. Baslikmi alsam ne karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

ya sinek kaydi icin ne alcaz ? cruzer 4um var ama sinek kaydi teli sizlere omur. Baslikmi alsam ne karar veremedim.
    Bugün aldım ben. Çelik başlıkla önce tıraş oldum. Kirli sakal bırakıyor 1-2 günlük kadar. Vücut aparatını boynumda deneyeyim derken onunla da sıfır tıraş yaptım sinek kaydı oldu. Turbo moda almayınca biraz güçsüz ve yavaş kalıyor sakal için bile. saça yeterli olacağını sanmıyorum.
  • Ürün harika ve şu sıralarda indirimde. Ben önceden almadıģıma pişmanım. Ayrıca motor gücü de çok iyi ,bence her erkekte olmalı.

• Arkadaşlar içindeki beyaz yağ gibi olan madde azaldığı için mi tam olarak bilmiyorum ama vücut temizliği için olan aparat temassızlık yapıyor yani hafif bastırınca çıkmaya başladı, ürünü alalı 1 sene oldu, o yağlatmayı nerede yaptıracağım, neden temassızlık oluyor sizce?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.