< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo40 -- 17 Nisan 2014; 18:40:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo40 -- 17 Nisan 2014; 18:40:42 > |
Ben vatandan QG3380/16 aldım 4 aydır kullanıyordum. Makine çalışmamaya başladı. Nasıl olsa garantisi var diyerek servise gittim. Bugün aradılar. İçine su aldığı için garanti dışı bıraktılar. Kullanıcı hatasıymış. Makine su geçirmesi imkansızmış,benden kaynaklıymış,basınçlı suya tutmuş olabilirmişim. Bizim duşta oto yıkama var sanki. Ana merkezi aradım. Henüz dönmediler. Benimle resmen dalga geçti servis, ama orada görüşeceğiz personelle. Ürün duşta kullanıyor diyorum, servisteki adam su almış yapacak bir şey yok diyor. Şikayetvara yazıp tüketici haklarından alacağım sanırım hakkımı. Bir dahada philips almam,aldırmam. Evde philips tv falan da vardı. Şimdi bozulursa ona da bir şey uydururlar. Bu makineyi alacak olanlar bilsin ki bozulursa garantisi yok. Duşta kullanacaksınız,su değecek.Sonra bozulunca da diyecekler ki su almış. Kullanıcı hatası. Şikayetvar linkini de yazacağım. 20 liralık makine alın, braun alın çok çok daha iyidir. Philips ürünlerin garantisi yok...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 18 Nisan 2014; 12:07:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo40 -- 18 Nisan 2014; 14:17:01 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|