Şimdi Ara

Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
29.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağı zaman geçmiş. Neler dersiniz şu an? ALmayı düşünüyorum da. Göğüsü 3e vurmak, sakalı sıfır ya da kirli kesmek, fualler düzeltmek, burun kulak için özellikle. BEn de haftada 2 haftada bir kullanıyorum.
  • bence bu fiyat aralıgında en iyisi bu yaş 18 olacak pek sakalımız yok ama sıfıra yakın en iyi makine bu inş üzmez alınca editlerim yorumumu v.s
  • n11 den aldım, bugün kargoya verilmesini bekliyorum. 11 tl yeni üye indirimi, bir de az bişey n11 puanım vardı, 123,00 tl ye geldi.

sakalları genelde uzun kullanıyorum. sakal düzeltmek, kısaltmak ve vucut aparatı için aldım ürünü.

kullanımdan sonra yine yorum yaparım.
  • fonseca_ F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende QC3340 olan modeli var.Kipadan almıştım 78 tl ye.Hızlı şarj özelliği yok almışken 3380 modelini almak daha mantıklı.Hızlı şarj özelliği var.
  • hibo40 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye ederim bu ürünü.Gerçekten kaliteli bir ürün.Hızlı şarj olma özelliği var.Sanırsam 15 dakika şarjla 1 saat kullanım süresi sunuyor.Geçenlerde Carrefourda 130 tl ye kadar düştüğünü gördüm.Takip edin Babalar günü yaklaştığı için güzel bir indirimle alabilirsiniz.
  • Aprartların çıkması gibi durum var mı? Sıfır, kirli sakal ve göğüs için 3 e vurmayı iyi beceriyor mu?
  • Remington HC5810 Genius Saç Kesme Makinesi bu urunle hepsi yapılabilir gayet kalıte urun dur
  • 6 aydır 3380 kullanıyorum. Genel olarak oldukça memnunum. Yalnızca burun aparatı işlevsiz, babamdaki normal pille çalışan fonex marka cihaz çok daha iyi burun kılı alıyor.

Bodygroom aparatı iyi, sadece kılları çok uzatmamak lazım, yoksa hızlı hareket ettirilirse yolma yapıp insanın canını acıtabiliyor.

Genel anlamda memnunum, daha işlevsel bir cihaz görmedim henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

6 aydır 3380 kullanıyorum. Genel olarak oldukça memnunum. Yalnızca burun aparatı işlevsiz, babamdaki normal pille çalışan fonex marka cihaz çok daha iyi burun kılı alıyor.

Bodygroom aparatı iyi, sadece kılları çok uzatmamak lazım, yoksa hızlı hareket ettirilirse yolma yapıp insanın canını acıtabiliyor.

Genel anlamda memnunum, daha işlevsel bir cihaz görmedim henüz.

Sakal için sıfır, kirli, 3 numara, göğüs için de 3 numarayqa vurmada başarılı mı peki üstat?
  • Sıfır sakal ne kadar uzunlukta bırakıyor?
  • Arkadaşlar ilk aldığımda biraz pişman oldum demiştim ama şuan gerçekten menmunum sıfıra yakın kesiyor gayet işimi görüyor zaten ben sakal için almıştım şuan bi sıkıntısı yok tavsiye edilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 11 Temmuz 2015; 17:25:19 >
  • Detaylı inceleme merak edenler için

Teknoseyir

https://www.youtube.com/watch?v=XO8EEgjweyk

edit: Konuda video verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 12 Ekim 2015; 23:02:39 >
  • banada sıfır alan ve 3 numara yapan makine lazım mevcut olan iyice bozuldu köreldi.
  • Bende zamanla içerisindeki beyazımsı olan yağ gitti. Metal olan başlığı takınca eskisine göre çok fazla titreşim ve ses yapıyor, çoğu zamanda duruyor kendiliğinden. Diğer başlıklarda pek bir sorun yok ama onlarda da ses fazla çıkmaya başladı. Sanırım yağın gitmesinden kaynaklanıyor bu durum, hangi yağdan sürmek lazım buna bilgisi olan var mı ?
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu ben de yaşıyorum şu anda. Yağladım, yağ ile ilgisi yok. o başlığı tutan plastiğin, ana makineye bağlandığı plastikler deforme oluyor, çok titrediği için de makine hem ses çıkartıyor hem de emniyet olarak kendini kapatıyor. Sanırım tek çare servis.
  • Plastiğin sürtünme sonucu aşınması malesef küçük aletlerde kötü bir etki

• ilk defa kullanıyorum çok başarılı kesinlikle tavsiyr ediyorum.

• arkadaşlar bir de qg3371 modeli var. bunun ile farkı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

arkadaşlar bir de qg3371 modeli var. bunun ile farkı nedir acaba?

Onda vücut tüyü alma ucu yok bildiğim kadarıyla.
  • Taraklı makineler genellikle sıfır alamaz.
    Folyolu makineler lazım onun için.
    Folyolular da taraklı olmuyor. Yani ya 0 oluyor ya hiç kullanmıyorsunuz.
    Bu makinede folyolu uç var o sıfır alıyordur muhtemelen ama onun da çapı ufak. Sadece üstteki tüyleri alalım, ufak bir bölgeyi sıfırlayıp şekil verelim diye yapmışlar.
    Sıfır için 7 serisi Braun makinem var onu kullanıyorum.
    İkisinin kombinasyonu her türlü işi görüyor ama biraz pahalı oldu tabi toplamda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.