Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.036
Cevap
189
Favori
176.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdeal capucino ve kahve yapımı için Öğütme ayarı kaçta olmalı.1 den 12 ya kadar ayar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11'den 4,00mm VİTON O-RİNG FKM ORİNG ISIYA DAYANIKLI VİTON ORİNG seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    urun.n11.com
    4,00mm VİTON O-RİNG FKM ORİNG ISIYA DAYANIKLI VİTON ORİNG Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/contalar/400mm-viton-o-ring-fkm-oring-isiya-dayanikli-viton-oring-P516562504

Merhaba arkadaşlar buradaki contalar makine için uygun olur mu?

• @aliserpil2006 orjinal gelen ayarda kullanıyorum.. 6-7 gibi.. espresso seviyorsanız sütsüz..1 e düşürebilirsiniz.. malum kahve çekerken 1 tık 1 tık ayar yapılması gerekiyor.

@serdarbaysu uygun değil bu contalar. sadece ısıya dayanıklı olması gerekmiyor, gıda onaylı ve slikon wmq olması gerekiyor.. ilk mesajda linkler var

• Temizlik tableti olarak neo barista tablet kullanan var mı.60 tablet 1.5 gram .140 tl civarında
    Ayrıca kireç çözücü olarak alternatif ne kullanılabilir.gojo expresso kireç çözücü sıvı veya bosch un 500 ml lık çözücüzünü kullanan var mı

• arslanut kullanıcısına yanıt

Merhaba parlak kahve renk olan seriden mi aldınız? Aynı sorunu bende yaşadım. Filtre aktif olmuyor, servisle görüştüm. Rapor aldım. İade ettim. Gri olan seriden aldım, herhangi bir problem yok basitçe aktif oldu. Cayma hakkınız var, iade edebilirsiniz bu durumla uğraşmak istemiyorsanız.

• eraxes E kullanıcısına yanıt

Evet kahve olan seri. MediaMarkt üzerinden aldık. Siz nasıl bir yol izlediniz ? Bende şuan ikaz durdu ama ben deaktive ettiğim için.

• Bu kahverengi seri Çin için üretilen seri deniliyor. Belki de filtreler bu seriyle uyumlu değildir. Bilemedim ben de.

Bende M.Markt dan aldım. Yetkili servis ile görüşün. Aktive olmadığını iade etmek istediğinizi belirtin. Rapor alıp, media markt a gönderebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yok çok basit, yazılım hatası var. Yetkili servis günceller isterseniz, bana İstanbula göndermemiz gerek dediler, o yüzden kabul etmedim. Filtre takmasanız da aktif oluyor diğer serilerde, oldukça basit bir durum ama can sıkıyor...

• eraxes E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Servis raporunda ne demişlerdi peki ? Sadece yazılım hatası mı ? Yoksa başka arızalarda olabilir mi acaba ? Kahve verememesi vs gibi.

Bilmiyorum sonradan başka olabilecek sorunları, 2_3 gün kullandım sadece. Servise gösterdim, yazılım hatası dendi, iade ettim. Raporda filtre aktivasyon sorunu yazıyor.

• aliserpil2006 A kullanıcısına yanıt

Heitmann Biyo Sıvı Kireç Sökücü Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

neo yu hiç kullanmadım ama yorumlar olumlu. tek takıldığım kauçuk plastik vb değmesin renk açabilir diyor.. bu işlem sırasında ön tarafa az da olsa sıçrama var, bilmiyorum parlak yüzeye zarar verir mi.. yerli ürüne benziyor ondan ucuz puly caff italyan

60 adet neo 140 tl

100 adet puly 260 tl Puly Caff Plus Pastiglie Tablet Temizlik, 1.35 gr, 100 Tablet Fiyatı (cafemarkt.com)

karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Ağustos 2022; 10:15:48 >

• Temizleyicinin sağlık açısından fosfat içermemesi gerekiyormuş .bunda var mı acaba fosfat.neo barista 1.5 gr tablet,diğeri 1.35 gram.0.15 ğr fazla 1 tablette..barista yerli üretim galiba

• aliserpil2006 A kullanıcısına yanıt

en fazla %5 tripol fosfat var.. bir çeşit tuz..

bildiğimiz fosfattan farklı mı kimyasal bilgim yok..

fosfat özellikle deterjandan çıkarılmasının sebebi atık su olarak çevreyi kirletmesinden çok çevreye fazla tuz salıp ekolojik dengeyi bozma riski.

google dan aratırsanız fosfat normalde zararsızdır

Fosfatlar nedir ve fosfatsız bulaşık makinesi deterjanları neden çevre için daha iyidir? (pril.com.tr)

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Ağustos 2022; 8:27:53 >

• Merhaba, 14 yıldır manuel espresso makinesi kullanmaktayım. Artık tam otomatik bir makineye geçme hevesindeyim. Uğraşmak zor geliyor açıkçası. Philips modellerini inceliyorum herhangi birini alabilirim ancak benim işimi 2231/40 modeli de görecek gibi duruyor. Aralarındaki içecek sayısı harici fark bulunuyorsa bu bilgiye hakim değilim. Benim aklıma takılan husus bu su arıtma filtresi. Ben manuel makinem ile şuana kadar masraf yapmadan kahve keyfimi sürdüm. Açıkçası bu filtre işi aklıma takılıyor. Filtre takılı olmadan kahve makinesi çalışıyor mu? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum. Sürekli damacana su kullanıyorum ve bu filtreyi gerekli görmüyorum. Brita sürahiyi de zamanında hevesle aldık ama hiçbir işe yaramadığını tds metre ile ölçümlerimde görünce bir kenarda bekliyor. Kullananlara saygım sonsuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt

filtresiz kullanılır. makine filtre tak deyince tamam der takmış gibi adımları takip edersiniz. 6 ayda bir kireç temizleyin yeterli olur ama cihaz bozulursa servise filtre kullanıyordum demeniz lazım garanti boyunca.

ilk mesajımı güncellemeye çalışıyorum.. amazon.com.tr yurtdışından gönderilen çok hesaplı muadil filtreler var.

linklere bakabilir ayrıca aratabilirsiniz.. karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Ağustos 2022; 21:57:47 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sabah makinayı açtım ve 3 kırımızı ışık hatasıyla karşılaştım. Hiçbir şekilde hata ışıkları sönmedi. Servise götürüyorum bakalım ne çıkacak. Tam 4 ay oldu

• Ep2231 cihaz kullanıyorum, yukarıdaki kahve öğütme ayarı kaçta olmalı? 1 den 12 ye kadar gidiyor

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt

Fabrika ayarlarına döndürmen lazım.benim de olmuştu yapınca düzeldi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.