Bildirim
PHILIPS SBD6000/00 ipod hoparlörü hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yok bi zararı -
bi dakika ya? sbd 6000 şarj ediyor mu? hani şu darty nin verdiği? Yani adptör almaya gerek kalmıyor? Darty ye almaya gittiğimde eleman şarj etmiyor demişti o yüzden almamıştım. Cevabınızı bekliyorum -
Hoparlör kapalıyken bile şarj ediyor hemde usbden hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeomert -- 24 Şubat 2009; 15:10:58 > -
Off ya! Kampanyanın ilk günü sırf bu ürün için darty ye gitmiştim. Oradaki eleman şarj etmiyor sadece hoparlör diyince almamıştım. Şimdi gittim kalmamış tabii. Neyse nasip değilmiş. Ama artık birşey alacakken mağaza elemanlarına bırakmam işimi. Kendim araştırırım. -
internet sitesinde yok arkadaşlar!! -
Onun hoparlörleri ana dock tan ayrılıp sırf sarj için kullanılabilinirmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: L_O_S_T
Onun hoparlörleri ana dock tan ayrılıp sırf sarj için kullanılabilinirmi?
Denedim ve kullanılıyor:) -
arkadaslar benım elımde bikactane var bu kolonlardan isteyen olursa satarım garantili bi sekilde
kutu bile acılmamıs urunlerdir. -
Arkadaşım biz 29 tl gibi bir fiyattan bahsediyoruz sen ise gelmiş bende var 90 tl ye satıyorum diyorsun. Kusura bakma ama Allah'a şükür kafamız çalışıyor. -
:D:D:D walla ggden logitech aldım 66 Tl ye...gerçi zararına bir satış oldu sanırım...darty den alamadım diye üzülmüştüm ama şimdi iyi ki diyorum...sağlam bir ürün çıktı...
-
arkadaslar ısteyen warsa bu hoparlorden normal bır fıyata satarım ısteyenler bna maıl atsın ilkercolak1@hotmail.com -
Cikletten çıkıyor herhalde bu tipler. 29 liralık hoparlöre biri 50 ister diğeri 90 ister. Kafayı peynir ekmekle yemedik diyoruz ama anlatamıyoruz -
kocum 29 ytlık hoparloru bulursan alırsın o fıyata .) 2 tanede bna al :) ayrıca bıs oraya gdıoz hmn bıten bır malı sabahın korunde kalkıp gdıoz yol parası verıoss ıstersen uzerıne para verelım :) sen kafayı yemıssın para vermemek ıcın kendını yıyosun :) -
Hem suçlu hem güçlü demiş atalarımız. Çok güzel bir laf değil mi kayzebabeeeeeee
Takıl sen öyle kendi halinde... -
quote:
Orjinalden alıntı: keyzeebabee
kocum 29 ytlık hoparloru bulursan alırsın o fıyata .) 2 tanede bna al :) ayrıca bıs oraya gdıoz hmn bıten bır malı sabahın korunde kalkıp gdıoz yol parası verıoss ıstersen uzerıne para verelım :) sen kafayı yemıssın para vermemek ıcın kendını yıyosun :)
Şu mesajı Türkçe'yi katletmeden yazabilir misin? Sana zahmet. -
quote:
Orjinalden alıntı: gkhns
:D:D:D walla ggden logitech aldım 66 Tl ye...gerçi zararına bir satış oldu sanırım...darty den alamadım diye üzülmüştüm ama şimdi iyi ki diyorum...sağlam bir ürün çıktı...
bu ürün iphone 2g ilede uyumlumu? -
Bu urunleri almadan once deneyebileceginiz bir elktronik marketten test etmek sart.o yuzden denemeden almayin.logitech benim touch 2g ile uyumlu.ama iphone farkeder mi bilemiyorum.bu arada harman kardon play & go harika bir sese sahip. Ama 850 gibi bir etiketi var.yine de hayran kaldim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X