Şimdi Ara

Philips SHE1405BK kulaklık 39.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senfer dt6 aldık bakalım ne olacak, ben odyofil değilim ama ucundan bişiler biliyorum :) çinden gelene kadar idare etmelik kulaklık alacaktım vazgeçtim sanırım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philips iyi diyorsunuz sanırım. Bende koşu için aşağıdaki üründen almayı düşünüyorum umarım iyidir.
    philips
    Satın al: Philips Mikrofonlu kablosuz kulaklık TAUN102BK/00 Mikrofonlu kablosuz kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/TAUN102BK_00/3000-series-mikrofonlu-kablosuz-kulaklik
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Vergi kargo dahil kaca aldin ? Kullandigin cihaz ne ?

Aldigin kulaklik gene benim eski philips tx-1 tokatlayamiyor frekans araligi iyide empedans dusuk, agirlik olarak fazla birde kablolar duz standart tip. Hi-res sertifikasi yok

Jbl-c100 baktim ozellikler ayni, xioami fresh edition baktim frekans araligi disinda hepsi ayni ozellikler kullananlar cabuk bozuluyor demisler sag sol ses gidiyormus falan filan. Geriye a101 deki bu kaldi premiumdan buna gecince pek begenmedim ama piyasadakilere gore dolgun,canli ses veriyor basslari guclu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    Sarj suresi cok iyi. Sony mdr ex300 kullandim,ep630 falan ama philipsteki kaliteyi bulamadim. Askerde bile kullandim zor sartlarda 2 yili devirdi adam akilli kullansam 5 yil giderdi tx1

Su kutuda tasinan ufak.kulakliklardan sarji uzun mu gidiyor ? Xioami airpods falan

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Samsung galaxy s7, sansa clip plus var bide masaüstü anakartına takıyorum. Vergi hariç toplam 130, daha henüz gelmedi, o yüzden vergi kaç tl bilmiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şarj süresi yaklaşık aynı gibi fakat tasarım olarak bu tip olanları daha çok beğeniyorum. Fiyat olarakta 300 lerden 180 lere düşmüş markada Philips olunca aklıma yattı. Anker falan da var bu fiyatlara şarjı biraz daha uzun.
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    180 tl ye nerede gordunuz ? Bende alacagim spor yaparken kullanirim bu paraya daha iyisi yok sanirim.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM?magaza=Hepsiburada

Bluetooth kulakliklardan anlamam ama xioami vs den iyi gorundu.

Hepsiburada da denk geldim bende bir de sitesinde çok yakında diye gösterdikleri başka bir model var o güzelmiş ama ne zaman çıkarsa artık.
    www.hepsiburada.com
    Philips TAUN102BK/00 Kulakiçi Mikrofonlu Kablosuz Bluetooth Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-taun102bk-00-kulakici-mikrofonlu-kablosuz-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBV00000P3BXY

philips
    Satın al: Philips Kablosuz kulak içi kulaklık TAE4205BK/00 Kablosuz kulak içi kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/TAE4205BK_00/kablosuz-kulak-ici-kulaklik

Bir de aşağıdaki ürün var gürültü önleyici çift telefon desteği de var.

• Mikrofonu pek iyi değil bu kulaklığın. Az daha bütçeyi arttırıp farklı kulaklığa yönelmek daha iyi olacaktır. ama bütçe buysa alınabilecek kulaklık.

• ben de kullanıyorum bu kulaklığı kıyafetin cebinde unutunca çamaşır makinesinde yıkandı.mikrofonu artık çalışmıyor.daha önce böyle unuttuğumda kulaklıklar tam çalışır olurdu pek kaliteli değil.ses de çok iyi değil orta düzeyde.kur yüksek kulaklıklar da pahalı ondan dolayı idareten almıştık idare ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.