Şimdi Ara

Philips SHE1405BK kulaklık 39.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A101 de 23 Temmuz 2020'den itibaren satışa sunulacak. Kaliteli ve uzun ömürlü, kulaklık ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Hepsiburada da 55 TL ye satıyorlar.
    philips
    Satın al: Philips Mikrofonlu kulaklık SHE1405BK/10 Mikrofonlu kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/SHE1405BK_10/mikrofonlu-kulaklik

• hasansio kullanıcısına yanıt
    yorumları okuyup aldım . başta tereddüt ettim beklentimin çok üstünde tizleri kadar baslarıda güzel 10 mm hoparlör çapı var sesler net ve temiz premium hissi var

Nasil.tirt ? Bende tx-1 hifi vardi bozuldu bu fiyata ses konusunda rakipsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de iyi mi ?

• Ben almıştım 1 ay olmadan sol taraftan ses gelmemeye başladı.

• 5-10 tl lik kullaklık (philips kulaklık üretmeyi bilmiyor 2014 te teknosada %50 indirimli Philips SHL5705BKP kulaklık aldım yediğim kazığı hala unutamıyorum)

philipsin en kral kullaklığı 30 tl etmez geçen sene 45 tl aldığım HP H2800 kulaklık ses konusunda bunu 20 ile çarpar

Mart 2020 de 200 tlye trust 414 kullaklık mükemmel çıktı (ses + rahatlık + dışarıya ses vermeme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Temmuz 2020; 9:21:31 >

• babama alacaktım da kablosu çok ince durduğundan vazgeçtim.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Birkaç kez ben de değişik modellerde Philips marka kulaklık aldım, hepsi hüsrandı. Görselini paylaştığınız ürüne de sahibim. Sırf şekil, başka bir olayı yok. Konuda adı geçen kulaklık da öyle tahmin ediyorum ki çöp ötesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıyor muyuz şimdi gençler bu kulaklığı

• philips
    Satın al: Philips Kulak içi mikrofonlu kulaklık TX1BK/00 Kulak içi mikrofonlu kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/TX1BK_00/kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik

Bende bu vardi 2 yil.kadar dayandi sonra bozuldu memnundum. Ses kalitesi olsun, kablolari karismiyor ve cok hafif.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

5-10 tl lik kullaklık (philips kulaklık üretmeyi bilmiyor 2014 te teknosada %50 indirimli Philips SHL5705BKP kulaklık aldım yediğim kazığı hala unutamıyorum)

philipsin en kral kullaklığı 30 tl etmez geçen sene 45 tl aldığım HP H2800 kulaklık ses konusunda bunu 20 ile çarpar

Mart 2020 de 200 tlye trust 414 kullaklık mükemmel çıktı (ses + rahatlık + dışarıya ses vermeme)

Bu kadar net konuşmadan önce bunu bir deneyin bence.

• Kampec kullanıcısına yanıt
    En Kralına 30 tl Vermem
    Bana uzak olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Kampeccigim aldim parasinin hakkini veriyor. Koskoca a101 e bir tane gelmis. Tek.begenmedigim yani kablosu biraz ince ama kopma,bukulmeye dayanikli yumusak yapmislar. Tx-1 philipsten sonra bunun kablosu tabi ince gelir

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Odyofil misiniz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Evet yalniz bu aldigim eski kulaklikliga gore pek tatmin etmedi tizler pek canli gelmiyor,sonuk. Ne kadar ekmek o kadar kofte.

philips
    Satın al: Philips Kulak içi mikrofonlu kulaklık TX1BK/00 Kulak içi mikrofonlu kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/TX1BK_00/kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik

170 kagit.vermek yemedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.