Şimdi Ara

PHILIPS SHP805 mi? SENNHEISER HD202 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha da kafam karıştı...

En son fiyat performans olarak bu ikisi kaldı...
    Philips 805 modeli 45 ytl, Sennheiser hd202 modeli 55 ytl...

Oyun oynarken, müzik dinlerken, nadiren de film izlerken kullanacağım...

Kullananlar bir yardımcı olsanız da hangisini alacağımı bulsam...

Şimdiden teşekkürler...

• Bazısı Philips kulaklıklardan uzak durun yazmış... Ama sebebini yazmamış...
    Var mı böyle bir durum? Ya da 805 modeli için bu olumsuzluk geçerli mi?
  • uzak durun demelerinin nedeni philips lerin diğerleri kadar kaliteli olmamasından dolayıdır belki bu işten analmıyosan shp805 de iyi diye bilirsin ama SENNHEISER HD202 kalitesisin yanına bile yaklaşamayacaktır SENNHEISER'ı hiç düşünmeden alabilirsin çünkü çok pro ve kaliteli bir markadır philipsse gore
  • Peki SENNHEISER HD202 mi? Yoksa SENNHEISER HD 457 mi daha iyi?
  • bende 2 si arasındaydım hatta senhieseri kafaya koymustum ki kulaklık yastıklarının suni deri olduğunu görünce 180 derece dondum.
    deri olmuyo yanmaya başlıyo beni sıkıntı basıyo artık sesi biraz daha kotude olsa kesin olarak philips.
  • philipsin 300 ytl lik sesini sennheiser dan 200 ytl ye alırsın hatta daha iyisini alırsın.Philips almadan bi düşünün.Philips adı olan ama pek tadı olmayan bir marka ya da şöylesi daha doğru fiyatına göre tat vermeyen bir marka.
  • Ben 200ytl'lik bir sennheiser ile karşılaştırdım (tam model hatırlamıyorum) kullandığım Philips SBCHS900'ü baya bir deneme sürem de oldu. Ama aralarında Philipsin daha yüksek ve kulağa hoş gelen basslarından başka bir fark göremedim.
    Edit: Yinede HS900'ü önermiyorum çünkü kulaklara çok fazla baskı uyguluyor 5ytl'lik bir sony kulaklığım vardı eskiden ondaki rahatlığı başka bir kulaklıkta bulamadım hala arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 3 Nisan 2007; 0:10:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bas için hd202,ayrıntı temiz ses yerinde frekns v konfor için 805.saçma yorumlara gerek yok
  • ikiside iyi firma ben philps kunlandim memnundum yok ole bisi yaramaz die seenheiser i cok ovuyolar ama ben olsam sennheiser alirdim
  • hd 202 kullandım bass ları süper ama tizleri istediğim gibi değildi bass seversen hd 202 al derim
  • 805 kullanıyorum bass tiz yönünden gayet iyi ama kulaklarım pancar gibi oluyor sıcaklıktan
    Müziklerde winampta 4Front Headphones plugini ile süper ses elde ediliyor.
  • Sennheiser kalite, detay ve konfor konusunda philips, creative gibi markaların kulaklıklarını ezer geçer bunu diyorum başka birşey demiyorum...
  • Kalite de öyle olabilir; ama philips ve Creative'in de başarılı olduğu modelleri var Selim.
  • phılıps kulaklık ların %70 iiyi değil fakat nadirende olsa kaliteli ve f/p iyi kulklıkları var(sennheiserle hemen hemen aynı kalitede olanlar)

örn phılıps shp 805 ve sbchp 800 bunları alın pişman olmazsınız
  • philips 805 sesi olduğu gibi dışarı veriyor
    bu sesi kısmanın çaresi yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.