slm arkadasalar bugun kamreyı aldık ve talımatlara gore kamreyı bılgısayar baglamadan cd sını kurduk ve bılgısayarı yenıden baslatık ve camreyı taktık msnde konusurekn baglantı bı ara..... koptu ve bılgısayar reset attk yenıden baglantı ve bılgısayar acılmıyor cunku donup kalıyor cam engelıyor usbden cıkardım ama reset atım f4 ten enson yapılandırmayı secıp calıstırdım ama masa ustune gelınce kamerayı bagladım yenı donanım buldu dıye sag alta cıktı ma m normal yuklem seyı fılan cıkmadı yenı donaım ekleden de donanım duzgun calısıyor dıyo ama msnde gorusme yaprken yok sadce goruntu ses yok bıde msde kıs lıstesını orda yukarda araclardan ses ve goruntu kurulumunda da kamrea gozukmuyor yanı anlayan varsa bı yardım etsın arkadalar
kamerayı pc de farklı bir usb girşine tak daha sonra aygıt yöneticsine gir oradan kamera üzenide soru işareti varsa sag tus sürücü güncelleştir yap
farklı usb derken 4 tane yuva var zaten ayrı ayrı
olay su kamerayı mesela usb slotunun bi tanesinde tanıtırsın yarın bir gün bi sey usb baglantısını tanıttıgın usb girişinin hemen yanındakine baglarsın kameraayı görmeme gibi durumları olabiliyor..
altındaki veya üstündekine tanıtmadıgın bir usb girişi demek istedim
yok normal taktım ben
yanı ılk kurulum yaptıgıma bos bıtane usnb bım var zaten
diger dolu olan usb de ne varsa cıkar onun yerine tak alala.gif
ok denıyım
bişi olmadı aynı sorun yok msn de tanımlı gozukmuyo ama kamereya karsı taraf benı goruyo konusma yaparken ama ses yok
bil. sag tus aygıt yöneticisi kameranın üzerinde soru işareti varsa tanımmaıs demektir.
kaldırdım artık soru ısaretın unlameı tanıtım sımdı yukleme yaptı kendı donanımı buldu cd den yıklettım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme