Şimdi Ara

philips veya lg(32lg5000 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 güne kadar bi tane 32" lcd alıcam 32LG5000 ve PHILIPS 32PFL5403D/12 arasında kaldım. philips nedense kafamda daha ağır basıyor. tv yi netten film indirip izlemek ve ps3 için kullanıcam. normal yayın olarakta normal digiturk war.

hangisini seçmeliyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaslan -- 29 Kasım 2008; 16:01:03 >

• ben 32pfl5403d/12 aldım yaklaşık 1 ay önce.bu fiyat aralığı için çok iyi.beklediğimin üstünde bir kaliyle karşılaştım.çok memnunum.tavsiye ederim.
  • kullanım amacın neydi?? ben ps3 ün yanında netten film indiripte izlemek istiyorum 2 si için en uygunu arıyorum tabi ps3 öncelkli
  • arkadaşlar başka fikir verebilcek yokmu 1 günüm kaldı ve karar vermem lazım sonuçta öle 50-60 milyon wermcz. bu 2 tv arasından hangisi seçmeliyim yada bu özelliklerde 1.200 ytl civarı başka tv warmı en fazla 1.250 verebilirim çünkü...
  • hocam philips'i gormedim ama lg'nin performasından kullanan hemen hemen herkes memnun...
  • 32 açısından çneri yapamayacağımda fiyat açısından vatan ı bir incele derim, kdv kadar indirim kampanyaları varmış belki fiyat açısından yardımım dokunabilir.
  • bakıcam teşekkürler. en iyisi satıcılara danışmak o zman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32'' için philips tavsiye ederim 5 serisi gerçekten başarılı lg fena değil ama cihazın sigorta aksamı biraz kalitesiz yani oturduğun yerde voltaj dalgalanması varsa cihazda sorun yaşayabilirsin.
  • vlla hala karar veremedim ve yarın alıcam :S
  • vlla pek fikir veren olmadı bugün 1.200 ytl ye 32lg5000 i aldım. yarın gelip kurcaklar inş pişman olmam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.