Şimdi Ara

Satılık Garantili LG 55EG920V OLED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Garantili LG 55EG920V OLED TV
    12.12.2015 Cevahir Teknosadan alınmış olan LG 55EG920V OLED TV'nin LG garantisi 12.12.2017 de bitmiş olup Teknosa ek garantisi 12.12.2018 tarihine kadar sürmektedir. (Dileyen arkadaşlarla sipariş numarasını paylaşabilirim kontrol etmeleri için). Çok severek kullanmış olduğum ürünü bir süre yurtdışına gideceğim için satıyorum. Ürün çok temiz kullanılmış olup (en ufak bir çizik bile mevcut değildir) orjinal kutusu ve aksamları ile beraber teslim edilecektir. Ürünün sıfır üründen hiçbirfarkı mevcut değildir. OLED ve 4K teknolojisini barındıran bu TV'yi seyredince diğer görüntülerin ne kadar kalitesiz olduğunu anlayabilirsiniz. Ben 2015 aralıkta 9000 lira vererek aldığım TV şu an 8000 liradan satılıyor piyasada. TV yi alan kişiye TV ile beraber almış olduğum özellikle bu ürün için üretilmiş LG Curve 1500 TL lik ses sistemide hediye edilecektir. Ekteki resimlerde bu ürünle ilgili görselleri görebilirsiniz. Yine görsellerde LG ürün satın alınma tarih ve garanti bilgileri mevcuttur. Ürün Kocaeli Karamürseldeki evimdedir. Ürünü alacak olan kişi kargo tercihini bana bildirir yada elden teslim alabilir. Satılık Garantili LG 55EG920V OLED TV Satılık Garantili LG 55EG920V OLED TVSatılık Garantili LG 55EG920V OLED TVSatılık Garantili LG 55EG920V OLED TVSatılık Garantili LG 55EG920V OLED TVSatılık Garantili LG 55EG920V OLED TVSatılık Garantili LG 55EG920V OLED TV
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı son 6500'e düşürerek güncelledim. 8000+1500 TL iki ürün için 2 sene garantili 9500 yerine 1 sene garantili olarak 6500 TL.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.