Şimdi Ara

Philips Vibe SA1VBE04W 4GB Radyo + Ses Kayıt + MP3/MP4 Player satın aldım harika!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bu ürünü aldım http://www.hepsiburada.com/philips-vibe-sa1vbe04w-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd54293&categoryId=9181 gerçekten beklediğimden harika çıktı özellikle benim gibi RADYO çok dinleyen biri olarak beni çok tatmin etti. Radyodan kayıt özelliği ve radyo ses çıkışı mplerimden bile harika olması beni çok şaşırttı. tavsiye ederim.....

• kardeşime almayı düşünüyorum ama türkçe dil desteği var mı
  • YENİ 8GB MP4 player BİRÇOK ÖZELLİĞE SAHİP çok ama çok şık zaten resimleri de görüyorsunuz %100 8gb (1 yıl garantili). sadece ve sadece 80 TL. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ kargo alıcıya ait olmak üzere 80 TL. KAÇIRMAYIN sadece 1 adet mevcut. Arkadaşlar cihaz çok kaliteli ses çıkış ve görüntüye sahip. yazı okuma, resim görüntüleme, telefon defteri özelliği gibi birçok özelliğin yanısıra; alan arkadaşa, koruyucu elastik kılıf ve manuel cd hediye olarak gönderilecektir. hayırlı olsun....HER TÜRLÜ ÖZEL SORUNUZA HEME CEVAP VERİLİR. İSTERSENİZ MSN DEN BAŞKA AÇIDAN RESİMLERİ GÖSTERİLİR...

Philips Vibe SA1VBE04W 4GB Radyo + Ses Kayıt + MP3/MP4 Player    satın aldım harika!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.