Şimdi Ara

Philips Xenium X500 Saat Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldım telefonu ve çok memnunum,sadece şarj olayı yüzünden aldım.Ancak saatini ayarlıyorum ayarlıyorum ileri gidiyor hep.Sebep ve çözüm bilen varmı?
    Teşekkürler.

• bendede 588 modeli var. saatini ne yaptıysam 1 saat geri alamadım.kafayı sıyıracağım.
  • * x500 aldım geçen hafta, bir kez ileri aldı ssati. Ertesi gün saat formatini 24 saat yerine 12 saat olarak değiştirdim. Bir haftadır da sorun yok sizde deneyin bakalım ne olacak.
  • ** Olmadı yine...Dün gece ileri gitmiş saat...İşe yaramadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* x500 aldım geçen hafta, bir kez ileri aldı ssati. Ertesi gün saat formatini 24 saat yerine 12 saat olarak değiştirdim. Bir haftadır da sorun yok sizde deneyin bakalım ne olacak.
  • telefonu yeni ayarladım her ayarlamamda inatla saati 1 saat ileri alıyor yokmu çözümü bunun ?
  • Hangi konuda okudum bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayan bir arkadaş teknik serviste yazılım güncellemesi yaptırarak sorunun çözüldüğünü söylemişti.
    Teknik servise telefon edip konu hakkında kesin bilgi edinebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Hangi konuda okudum bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayan bir arkadaş teknik serviste yazılım güncellemesi yaptırarak sorunun çözüldüğünü söylemişti.
    Teknik servise telefon edip konu hakkında kesin bilgi edinebilirsiniz.

evet teknik serviste sorun çözülmüştü zaten bir tek bu sorunu çözebildiler, beyazlama ve bazı menülerdeki sorunları düzeltemediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.