Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın akşam izlenimleri okuruz zannediyorum ha üstad?
  • evet arkadaşlar telefonun bugün elime geçti, genel olarak beğendim ben telefonu, dediğim gibi daha önce nokia 6230i kullandığım için çok yadırgamadım.
    menüleri kullanışlı, güvenlik duvarı özelliği işe yarıyor cidden bu açıdan çok beğendim

mp3 çaları arka planda çalabiliyor, hatta ana ekranda resmin üzerinde tuşları var boş ekranda şarkıları kontrol edebiliyorsunuz, müzük çaların programı çok başarılı bence, kulaklıkla denemedim henüz ama sesi dışarıya çok net ve gayet yüksek veriyor. şaşırttı beni açıkcası

bikaç mp3 ve resim yükledim hemen bluetotla, yüklemede, görüntülemede yada çalmada hiçbir problem yok.
    ekran kalitesi güsel, fotoğraf kalitesi bence iyi (nokia 6230i'ye göre) evre akşam oda ışığında geyt net resimleri var.

görüntü olarak hoş, boyut olarak 9@9k aynı, 6230i ile aynı benzer ölçülerde.

tek garipsediğim kısmı tuş takımı oldu, nokiadan sonra biras kaliesiz gibi geldi ama çok kötü değil oda.

siyah renkli tuşlar diğer tuşlardan biras daha alçakta, ancak yuvarlak yön tuşu numara tuşları ile aynı yükseklikte.
    tuşlarda karşılaştığım tek sorun aşağı yön tuşuna bastığınızı tam hissedemiyorsunuz, burası ergonomik olarak biras sıkıntılı geldi bana.

pili gerçekten kalın, ama telefon genel olarak kaba değil, 6230i ile aynı boyutlarda nerdeyse dediğim gibi.

pakette gelen pili direkt takıp kullanmaya başladım, 3/4 seviyedeydi 1-2 saat kurcaladıktan sonra yarıya düştü, henüz şarj, kulaklık yada usb kablosunu kullanmadım, bilgisayarada bağlamadım doğal olarak.

genel olarak beğendim diyebilirim, kullandıkça yorumlarımı yazarım yine

• usta imkanın varsa birkaç fotoğraf ta yollar mısın?
  • fotoğraf çekme imkanım olmadı bugün maalesef, ama en kısa sürede resimlerini çekip foruma eklemeye çalışırım.

bu arada kulaklığı takıp radyoyuda kurcaladım biras, 9@9k'da olduğu gibi radyo sesini dışarıya veremiyorsunuz maalesef çok büyük bi özelliğik değil, bunu neden eklememişler anlayamadım

ama radyoyuda ana ekrandayken görüp, kontrol edebiliyorsunuz yine, bu özellik çok güzel bence, bide rds olayıda iyi olmuş, kanalın ismini ekranda görebiliyorsunuz.
  • Nasıl yaa radyo sesini hiçbirşkilde hoparlörden vermiyor muyuz? ilginç doğrusu. Peki kulaklık sesi nasıl usta?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpi04

güvenlik duvarı özelliği işe yarıyor cidden bu açıdan çok beğendim

arkadaşım hayırlı olsun.
    bilmediğimden soruyorum anlamadımda..

güvenlik duvar özelliği nedir?
  • philips yine konuşturuyo müşterilerini hep aydınlatacak değil ya
  • evet kulaklık sesini dışarıya veremiyor maalesef, netten indirdiğim kitapçığında görememiştim, menülerinde göremedim bu özellik yok sanırım. çok müzük dinlemediğim ve emsal telefonları bilmediğim için karşılaştıramıyorum ama kulaklık sesi güzel ve kalitesi hiç fena değil bana göre. kulaklık kablosu üzerinde bi tuş var, oda aramaları cevaplayıp, reddetmek için sanırım.

güvenlik duvarı özelliği, istediğini numaralardan gelen mesajları veya aramaları veya hem mesajları hemde aramaları engelliyor. böylece aramasını istemediğiniz kişilerden kurtuluyorsunuz

engellediğiniz kişi aradığında siz hiçbirşey görmüyorsunuz fakat karşı tarafta telefonunuz meşgul çalıyor direkt, istenmeyen kişi mesaj gönderdiğinde ise bu mesajları spam kutusuna atıyor ve telefonda uyarı çıkmıyor hiç (ayarlarsanız ana ekranda simge yada bildirim olarak gösteriyor sanırım). ancak size mesaj gönderen kişiye iletildi raporu gidiyor.

• *Telefonda konuşurken herhangi bir sorun oluşuyor mu.. sesin gitmemesi gibi.. ya da ahize sesinin düşük olması gibi..

*Mesaj yazımı rahat mı..

*Hafıza kartına mesaj depolayabiliyor muyuz.. yoksa telin kendi hafızasıyla mı yetinmek lazım..

*Telin ağırlığı sorun yaratıyor mu..

Sorularım devam edecek
  • arkadaşlar banada geldi 20 dakka önce

biraz anlatim bende

kamerayla işimolmaz ama idare eder işte..

radyo w serisinden iyi değil idare eder..

kasa 9@9k ile aynı menü geçişleri gayet hızlı..

mp3 leri alarm mesaj ve zil sesi yapabiliyorsunuz..

tema 2 tane var henüz yükleme varmı bilmiyorum...

176/220 duvar kagıdı yüklenebiliyor.. mavi diş güzel çalışıyor..

Benim en çok hoşuma giden özellik oto açma kapama...

herhalde benim şarjım bu özellikle 1 ay gider..

tuş takımı oldukça kullanışlı parmagınız büyükse yön tuşları biraz zor gelebilir.. basma alanı dar çünkü..

benim telefonu alma nedenim pili ve radyosu idi radyosu biraz beklentimin altında çıktı ama olsun..

pili baya kalın geldi ama telefon o kadar kaba değil w810 ile aynı sanırım kalınlık

pek mesaj çekmem ama yazma kolay..

şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 29 Kasım 2008; 15:40:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

*Telefonda konuşurken herhangi bir sorun oluşuyor mu.. sesin gitmemesi gibi.. ya da ahize sesinin düşük olması gibi..

*Mesaj yazımı rahat mı..

*Hafıza kartına mesaj depolayabiliyor muyuz.. yoksa telin kendi hafızasıyla mı yetinmek lazım..

*Telin ağırlığı sorun yaratıyor mu..

Sorularım devam edecek

konuşma gayet net

mesaj yazmak rahat

hafıza kartına kayıt varmı tam bilemiyorum

anormal biagırlıgı yok gayet normal geldi bana..
  • Benimkisi hala yolda gözüküyor. Sanırım pazartesiye kaldı artık. Fotoğraf paylaşırsanız çok daha iyi olacak. Eline geçen arkadaşların güle güle kullanması temennisyle....
  • cevaplar için çok tşkler @Mr.Extrem
  • Mr. Extrem,
    babama almayı düşünüyorum.
    Ekran görüntüsü nasıl. Rakamlar kolay görünüyor mu?
    Bir de rehber de isimler nasıl gözüküyor?
    Şimdiden cevapların için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: horafa

Mr. Extrem,
    babama almayı düşünüyorum.
    Ekran görüntüsü nasıl. Rakamlar kolay görünüyor mu?
    Bir de rehber de isimler nasıl gözüküyor?
    Şimdiden cevapların için teşekkür ederim.

dostum gayet okunur bi tel

rehber aynı nokia gibi isim ve altında numara var..

ekranda aynı anda 5 kişinin ismi görünüyor..

bu telefonu alan pişman olmaz

bi tek kamera vasat

aslen yaşlılar için çok ideal şarzım bitti fark etmedim dertleri olmaz ..

ben şimdi bide otomatik açılıp kapanma yaptım herhalde 1 ay gider şarzı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 29 Kasım 2008; 16:54:09 >

• bişey daha söyleyeyim gördügüm en çok kısa yolu olan telefon bu

4 yon + 2 üst tuşa istediğiniz kısa yolu atayabiliyorsunuz...
  • Ben de az önce Eminönü'nden 195 liraya aldım. Şimdilik kanım kaynadı telefona :-)
    Menülerde gezinmek çok kullanışlı ve zevkli, 1100(ya da 1110, fenerli olan)dan sonra abartıyo da olabilir tabii..!

Radyo ve mp3 denedim, gayet yeterli görünüyo. mp3 hoparlöre verildiğine kalite düşük tabii ama ses çok yüksek çıkıyo, açık alanda bile işe yaraması açısından güzel. Kulaklık takınca kalite ortalama mp3 çalarlar gibi, orası da yeterli yani.
    Handsfree önemliydi benim için, çok başarılı. Hem alıcı hem verici kısmı.
    Genel olarak hoparlör sesinden de çekincelerim vardı, aleyhinde çok konuşulduğu için. Bana yeterli geldi önce. Sonradan fark ettim ki sesi kısıktaymış hem de :-)

Beğenmediğim kısımlarıysa, tüm çıkışları aynı yere vermiş olmaları. Maliyet kısmak için başka bi şey yapsalarmış keşke. Bir de aşırı sert girişi, kulaklık takmak bi dert, çıkarmak ayrı dert.Zamanla alışır diye umuyorum. Son olarak da pil kapağını bildiğin tenekeden yapmışlar. Tiz ses çıkartıyo temasta, bazılarını rahatsız edebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: tersagun

Ben de az önce Eminönü'nden 195 liraya aldım. Şimdilik kanım kaynadı telefona :-)
    Menülerde gezinmek çok kullanışlı ve zevkli, 1100(ya da 1110, fenerli olan)dan sonra abartıyo da olabilir tabii..!

Radyo ve mp3 denedim, gayet yeterli görünüyo. mp3 hoparlöre verildiğine kalite düşük tabii ama ses çok yüksek çıkıyo, açık alanda bile işe yaraması açısından güzel. Kulaklık takınca kalite ortalama mp3 çalarlar gibi, orası da yeterli yani.
    Handsfree önemliydi benim için, çok başarılı. Hem alıcı hem verici kısmı.
    Genel olarak hoparlör sesinden de çekincelerim vardı, aleyhinde çok konuşulduğu için. Bana yeterli geldi önce. Sonradan fark ettim ki sesi kısıktaymış hem de :-)

Beğenmediğim kısımlarıysa, tüm çıkışları aynı yere vermiş olmaları. Maliyet kısmak için başka bi şey yapsalarmış keşke. Bir de aşırı sert girişi, kulaklık takmak bi dert, çıkarmak ayrı dert.Zamanla alışır diye umuyorum. Son olarak da pil kapağını bildiğin tenekeden yapmışlar. Tiz ses çıkartıyo temasta, bazılarını rahatsız edebilir.

hayırlı olsun..

• Eline geçen arkadaşlar fotoğraf ekleyebilirler mi? Başlığa renk getirecektir.
  • zorro görüntü olarak 9@9k dan nerdeyse hiç farkı yok üst tuş takımı hariç..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.