Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayi 209 ytl fiyat verdi. bayiden sipariş ettiriyorum yarın.
  • Çok güzel bakalım x800 ün verdiği ilgi oranına yaklaşabilcekmi
    Gücüm olsada distribütörü olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ticaretbudur.com

quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

X800 güzel hoş ama mesaj yazmak işkence olur onda birde yürürken vesayire mesajlaşmak zor olur. Benim gibi bol mesajlaşanlara ideal olduğunu sanmıyorum o yüzden X500 tercih ettim ama mesaj derdim olmasa tabiki X800 alırdım.

Mesaj konusunda ben de senin gibi düşünüyordum ta ki tel.'i alıncaya dek. Hayatımda ilk kez dokunmatik kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ilk başlarda tırstım anlamam diye ama aygıtın algılama hızı fırtına gibi daha değdirdiğin anda salise hızıyla geçiş yapıyor inanın abartmıyorum elinize alın kullanın hemen anlayacaksınız. En kolay mesaj yazdığım aynı zamanda en zevk alarak ve hızlı yazdığım telim. Şöyleki; size iki seçenek sunuyor 1.'si kalemle kendiniz yazabilirsiniz 2.'si QWERTY klavyesini açarak ki bilgisayar kullanan biri zaten harflerin yerine alışıktır tırnağınızın ucunu yeğnice değdirseniz bile anında algılayıp harfi yazıyor ben gerçekten çok şaşırdım eskiden 2-3dk.'da yazdığım mesajları 45-60sn.'de yazıyorum artık. Tam tersine tam mesaj telefonu kullananlar bilir. 7.1cm'lik ekrandan filim izlemenin keyfi bir başka, bunca etkinliğe uzun pil süresi, müzikçalar ve kaliteli video çekimi de cabası ne diyim Allah tüm hayranlarına almayı nasip etsin kendi telim diye değil gerçekten parasını hakeden ender modellerden biri.

Evet bayağıda bir kızdırmıştınız x800 sahiplerini

Yok kardeş ne kızacağım ben yalnızca deneyimlerime dayanarak bir tesbitte bulundum. Yoksa X500'de zımba gibi tel. kardeşime almayı düşünüyorum o işi nedeniyle çok konuşuyor kulaklıkla konuşsun diye hem pili de uzun gidiyor iyi olur ama şimdilik askıda fiyatını en çok 180ytl. yaparlar sanıyordum ancak herkes anlaşmış gibi 209ytl.'de karar kılmışlar fiyatının biraz inmesini bekleyeceğim. HB'de havale indirimli 198,54ytl. şu an için en ucuz fiyatı veren bu site galiba

http://www.hepsiburada.com/philips-x500/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepphx500

• havale ücretini de üzerine koyarsanız yine aynı hesaba gelir. HB fortisle anlaşmalı fortis havale ücreti almıyor. Fortisin yapacağı kıyakta orda kalsın lazım değil bana.
  • dışarda satan bi yer bulabilen varmı

yoksa hb dan sipariş verelim bari..
  • Avea bayilerinden sipariş ettirebilirsiniz.
    http://www.vegatel.com.tr/
    bayi arama kısmından ilinizdeki bayileri öğrenebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar, hepsiburada siparişimi bu akşam kargoya vermiş, yarın elime ulaşır sanırım, gelince ilk izlenimlerimi paylaşırım sizlerle.

ben en çok uzun pil ömrü ve güvenlik duvarı özelliği için tercih ettim x500'ü, onun dışında çok fazla bi beklentim yok açıkcası
    3 senedir nokia 6230i kullanıyorum, teknik özellikleri x500 ile aynı kağıt üzerinde, pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.

kitapçığından okuduğum kadarıyla 9@9k'daki arka planda mp3 çalamama özelliği düzeltilmiş sanırım, radyo sesinini dışarıya verecekmi onuda gelince göreceğiz artık. 9@9k'nın yorumlarında okuduğum ve bana en tuhaf gelen özelliler bunlardı. sizinde öğrenmek istediğiniz şeyler varsa yazın, yarın mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpi04

merhaba arkadaşlar, hepsiburada siparişimi bu akşam kargoya vermiş, yarın elime ulaşır sanırım, gelince ilk izlenimlerimi paylaşırım sizlerle.

ben en çok uzun pil ömrü ve güvenlik duvarı özelliği için tercih ettim x500'ü, onun dışında çok fazla bi beklentim yok açıkcası
    3 senedir nokia 6230i kullanıyorum, teknik özellikleri x500 ile aynı kağıt üzerinde, pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.

kitapçığından okuduğum kadarıyla 9@9k'daki arka planda mp3 çalamama özelliği düzeltilmiş sanırım, radyo sesinini dışarıya verecekmi onuda gelince göreceğiz artık. 9@9k'nın yorumlarında okuduğum ve bana en tuhaf gelen özelliler bunlardı. sizinde öğrenmek istediğiniz şeyler varsa yazın, yarın mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım

yrn ilk izlenimlerini bekliyorus o zaman

bide telin çeşitli resimlerini çekip bizle paylaşırsan seviniriz..
    pilin kalın olduğundan tel kalınmı bi bak bakalım..
    menüsü nasıl,genişmi güzelmi..
    merakla bekliyorus seni..
    tekrardan hayırlı olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: tersagun

Ya arkadaşlar, ben bu Philips telefonları tam olarak çözemedim.. Öncelikle, x serisi şu garip isimli serinin daha kalitesi mi sayılmakta, yoksa sadece tasarım farkı mı var?
    x500, k ve u modellerini inceliyorum ben, üçünün de hem özellikleri hem fiyatları birbirine çok yakın. Göremediğim ayrıntılar mı var acaba? Yoksa Philips de artık Nokia mantığıyla 32 tane model çıkarmaya doğru mu gidiyo benzer özellikli? :-)

Bu saydığım 3 telefonun da mp3 ve radyo özelliği var (bu kadar abartılan RDS radyo olayını da anlayamadım, 100 yerine Power FM yazmasından başka ne gibi bi artısı var?)
    Bluetooth ve benzeri özellikler hepsinde aynı, u modelinin pili diğer ikisine göre daha zayıf.
    Ve bir de kamera farklılıkları var ama hiç kamerası olmasa da önemli diil benim için.

Demek istediğim, x500'ün diğer telefonlara kıyasla artısı nedir, neden onu tercih edelim? Kalite farkı var mıdır mesela acaba yeni olan x500'de?

Teşekkürler olsun :-)

Tabii ki öncelikle şarj dayanıklılığı, sonra benzer özellikli telefonlara göre çok daha uygun fiyatlı olması ve üçüncü olarak artık bir telefonda olmazsa olmaz olarak gördüğüm "firewall" özelliği. Eskiden sadece reklam amaçlı mesaj gelirdi şimdi artık direkt arayıp telesekreter reklam mesajı dinletmeye başladılar. Firewall sayesinde bu tür istenmeyen mesaj ve telefonların büyük bir kısmından kurtulmuş oldum.

• bende siparişi verdim hepsi buradadan hayırlı olsun bana ..

inşallah pişman olmam...

gelince bende izlenimlerimi yazarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

bende siparişi verdim hepsi buradadan hayırlı olsun bana ..

inşallah pişman olmam...

gelince bende izlenimlerimi yazarım..

hani kardeşim,x800 e karar vermiştin noldu_?
    bu arada x800 299 ytl media markt te...
  • bugün iyice inceledim x800 ü bana göre değilmiş..

x500 e karar verdim
  • quote:

bugün iyice inceledim x800 ü bana göre değilmiş..

x500 e karar verdim

senin içinde hayırlı olsun kardeş..
    bende dokunmatiğe alışamadım..
    x500 e karar verdim ama önce bi yerde incelemek istiyorum yani görüp almak istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

bugün iyice inceledim x800 ü bana göre değilmiş..

x500 e karar verdim

senin içinde hayırlı olsun kardeş..
    bende dokunmatiğe alışamadım..
    x500 e karar verdim ama önce bi yerde incelemek istiyorum yani görüp almak istiyorum...

sağol kardeşim 9@9k yı inceledim biraz buda onun daha düzgünü oldugundan ii çıkacak inş.

• hayırlı olsun. güle güle kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Yok kardeş ne kızacağım ben yalnızca deneyimlerime dayanarak bir tesbitte bulundum. Yoksa X500'de zımba gibi tel. kardeşime almayı düşünüyorum o işi nedeniyle çok konuşuyor kulaklıkla konuşsun diye hem pili de uzun gidiyor iyi olur ama şimdilik askıda fiyatını en çok 180ytl. yaparlar sanıyordum ancak herkes anlaşmış gibi 209ytl.'de karar kılmışlar fiyatının biraz inmesini bekleyeceğim. HB'de havale indirimli 198,54ytl. şu an için en ucuz fiyatı veren bu site galiba

http://www.hepsiburada.com/philips-x500/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepphx500

Bizde havaleyle 186 ya geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ticaretbudur.com

quote:

Bizde havaleyle 186 ya geliyor

186ytl. diyorsun ama sitede 196,72ytl. olarak belirtilmiş. Donanımhaber indirimi yoksa aynı fiyata geliyor değişen bir şey yok.

http://www.ticaretbudur.com/urun/philips-x500-exenium_710305.aspx?CatID=27921

• Donanimhaber indirimi ile 186 küsür YTL
  • Bende Hb den sipariş etmiş bulunmaktayım telefon elime geçince ilk fırsatta izlenimlerimi paylaşacağım.
  • benimki yarın öğlen elimde olacak...

daha önce bi arkadaş vardı telefonu incelediysen yorum bekliyenler var...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.