Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X800 güzel hoş ama mesaj yazmak işkence olur onda birde yürürken vesayire mesajlaşmak zor olur. Benim gibi bol mesajlaşanlara ideal olduğunu sanmıyorum o yüzden X500 tercih ettim ama mesaj derdim olmasa tabiki X800 alırdım.
  • valla işsizim fazla para vermek istemiyorum ..

x500 fiyat olarak daha uygun geliyor..
  • Çok oy katılımı olmamış ama bu sonuç bile telefon için büyük artı böyle büyük bir telefon inceleme sitesinde..

http://www.gsmarena.com/philips_x500-2538.php
  • ben heralde x500 almaktan vazgeçicem x800'e kayma oldu bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 25 Kasım 2008; 23:43:34 >
  • quote:

Arkadaşlar X500'ün özellik bakımından PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k )'ya göre artıları

1) VGA yerine 1,3MP kamera
    2) Edge bağlantısı
    3) Ekran Çözünürlüğü 128x160 yerine 176x220
    4) 64K renk yerine 262K renk
    5) 9@9k 170 ytl. X500 200 ytl. civarı
    Bence en çok 9@9k 150 ytl. X500 de 170 ytl. olmalıydı eğer böyle olsa hem salak, salak reklamlara para harcayacaklarına daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşarak Philips ürünlerini en güzel biçimde tanıtmış olur hem de gönüllerde taht kurmuş olurlardı ama nerede herkes bağcıyı pataklama derdinde üzüm yemenin değil. Tabi bunu yapacak olan bayi değil dağıtıcı onlarda kazançlarından ödün vermek istemiyorlar böylelikle kısır döngü sürüp gidiyor. Benim size tavsiyem çok ivedi değil ise, beklemekte yarar var. En azından birkaç yerde daha satışa sunulsun örneğin Teknosa ve Hepsiburada.com.'da fiyatı biraz daha düşecek gibi.

6) Java desteği var

• http://www.binbircesit.com/pinfo.asp?pid=71121

Ürün Kodu : X500-XENIUM
    Marka : PHILIPS
    Fiyatı : 203,67 YTL
    Kdv Dahil Fiyatı : 203,67 YTL
    Havale İnd. (%2) : 199,59 YTL
    Stok Durumu : Stoklarımızda
    Güncelleme Tarihi : 26.11.2008 10:50:00
  • https://esabilgisayar.com.tr/site/yazdir.asp?dsy_id=39567

Garanti Süresi : 24
    Fiyat : 184,20 YTL
    KDV Dahil Fiyat : 217,36 YTL
    Taksitle : 12 X 18,11 YTL
  • http://www.hizlipc.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=32899

Stok Kodu : X500-XENIUM
    Ürün Adı : X500-XENIUM CEP TELEFONU
    Marka : PHILIPS
    Garanti Süresi : 24 Ay
    Fiyat : 175,86 YTL + KDV
    Kdv Dahil : 207,51 YTL
  • arkadaşlar henüz telefonu alan yok herhalde, olumlu yada olumsuz yorum yapanlar olmadı hiç.

ayrıca istanbul anadolu yakasında gidip yerinden bu telefonu alabileceğimiz bi satıcı yokmu acaba?
    duyan, bilen, gören, alan birileri varsa bilgi versin lütfen...
  • arkadaşlar telefon hepsiburada da satılmaya başladı, fiyatı 208,99 YTL
    ben siparişimi verdim bile bu mesajı yazmadan önce
    telefon elime ulaşınca yorumlarımı eklemeye çalışırım.
    çok bekledik ama umarım beklediğimize değer
  • hayırlı olsun ..

benim kafam karıştı bu telefonumu alsam x800 mü alsam karar veremiyorum..

bakalım hangisi olursa ikiside baya iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpi04

arkadaşlar telefon hepsiburada da satılmaya başladı, fiyatı 208,99 YTL
    ben siparişimi verdim bile bu mesajı yazmadan önce
    telefon elime ulaşınca yorumlarımı eklemeye çalışırım.
    çok bekledik ama umarım beklediğimize değer

şimdiden hayırlı olsun kardeşim..
    ne zaman eline geçicekmiş?
  • teşekkür ederim arkadaşlar.

sipariş takibinden baktığımda "üreticiden bekliyor" şeklinde görünüyor, daha öncede çok kereler alışveriş yaptım hepsiburada.comdan, o yüzden 2-3 gün içinde teslim ederler diye düşünüyorum. bekleyip göreceğiz artık

etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama 2 gün önce gaza gelip mesaj göndermiştim hepsiburadaya, telefon satışa çıktı ekleyin siteye de alalım diye
  • telefonu alan arkadaşlardan acilen inceleme bekliyoruz
  • Hayırlı olsun arkadaş. Telefon eline geçince izlenimlerini aktarırsan seviniriz.
  • Ya arkadaşlar, ben bu Philips telefonları tam olarak çözemedim.. Öncelikle, x serisi şu garip isimli serinin daha kalitesi mi sayılmakta, yoksa sadece tasarım farkı mı var?
    x500, k ve u modellerini inceliyorum ben, üçünün de hem özellikleri hem fiyatları birbirine çok yakın. Göremediğim ayrıntılar mı var acaba? Yoksa Philips de artık Nokia mantığıyla 32 tane model çıkarmaya doğru mu gidiyo benzer özellikli? :-)

Bu saydığım 3 telefonun da mp3 ve radyo özelliği var (bu kadar abartılan RDS radyo olayını da anlayamadım, 100 yerine Power FM yazmasından başka ne gibi bi artısı var?)
    Bluetooth ve benzeri özellikler hepsinde aynı, u modelinin pili diğer ikisine göre daha zayıf.
    Ve bir de kamera farklılıkları var ama hiç kamerası olmasa da önemli diil benim için.

Demek istediğim, x500'ün diğer telefonlara kıyasla artısı nedir, neden onu tercih edelim? Kalite farkı var mıdır mesela acaba yeni olan x500'de?

Teşekkürler olsun :-)

• philips in sitesini girip dediğniz modelleri mukayese yaptırırsanız fark olduğunu görürsünüz. k ve X500 olarak haklısınız X500 k nın düzletilmiş ve eksikleri giderilmiş modelidir. ama bir x 500 ile x 800 arasında ciddi farklar vardır. RDS çalan şarkı ismini de yazar çok önemli değil bencede. Ancak kısaca söylediğiniz modeller arasında ekran çözünürlükleri renk kalitesi megapiksel kalitesi gibi farklar vardır. Benim anladığım kadarıyla Philips müşteri isteği doğrultsunda modellerinindeki eksiklilikleri gidererek ihtiyacı maksimum seviyede karşılamak niyetinde. Bu yüzden birbirine benzer sandığımız ancak farkı olan telefonlar üretiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

X800 güzel hoş ama mesaj yazmak işkence olur onda birde yürürken vesayire mesajlaşmak zor olur. Benim gibi bol mesajlaşanlara ideal olduğunu sanmıyorum o yüzden X500 tercih ettim ama mesaj derdim olmasa tabiki X800 alırdım.

Mesaj konusunda ben de senin gibi düşünüyordum ta ki tel.'i alıncaya dek. Hayatımda ilk kez dokunmatik kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ilk başlarda tırstım anlamam diye ama aygıtın algılama hızı fırtına gibi daha değdirdiğin anda salise hızıyla geçiş yapıyor inanın abartmıyorum elinize alın kullanın hemen anlayacaksınız. En kolay mesaj yazdığım aynı zamanda en zevk alarak ve hızlı yazdığım telim. Şöyleki; size iki seçenek sunuyor 1.'si kalemle kendiniz yazabilirsiniz 2.'si QWERTY klavyesini açarak ki bilgisayar kullanan biri zaten harflerin yerine alışıktır tırnağınızın ucunu yeğnice değdirseniz bile anında algılayıp harfi yazıyor ben gerçekten çok şaşırdım eskiden 2-3dk.'da yazdığım mesajları 45-60sn.'de yazıyorum artık. Tam tersine tam mesaj telefonu kullananlar bilir. 7.1cm'lik ekrandan filim izlemenin keyfi bir başka, bunca etkinliğe uzun pil süresi, müzikçalar ve kaliteli video çekimi de cabası ne diyim Allah tüm hayranlarına almayı nasip etsin kendi telim diye değil gerçekten parasını hakeden ender modellerden biri.

• nerdenalsak.com 'da 211YTL ye düşmüş. stoktada var, işte linki;

www.nerdenalsak.com/asp/show_stock.asp?product=X500-XENIUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

X800 güzel hoş ama mesaj yazmak işkence olur onda birde yürürken vesayire mesajlaşmak zor olur. Benim gibi bol mesajlaşanlara ideal olduğunu sanmıyorum o yüzden X500 tercih ettim ama mesaj derdim olmasa tabiki X800 alırdım.

Mesaj konusunda ben de senin gibi düşünüyordum ta ki tel.'i alıncaya dek. Hayatımda ilk kez dokunmatik kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ilk başlarda tırstım anlamam diye ama aygıtın algılama hızı fırtına gibi daha değdirdiğin anda salise hızıyla geçiş yapıyor inanın abartmıyorum elinize alın kullanın hemen anlayacaksınız. En kolay mesaj yazdığım aynı zamanda en zevk alarak ve hızlı yazdığım telim. Şöyleki; size iki seçenek sunuyor 1.'si kalemle kendiniz yazabilirsiniz 2.'si QWERTY klavyesini açarak ki bilgisayar kullanan biri zaten harflerin yerine alışıktır tırnağınızın ucunu yeğnice değdirseniz bile anında algılayıp harfi yazıyor ben gerçekten çok şaşırdım eskiden 2-3dk.'da yazdığım mesajları 45-60sn.'de yazıyorum artık. Tam tersine tam mesaj telefonu kullananlar bilir. 7.1cm'lik ekrandan filim izlemenin keyfi bir başka, bunca etkinliğe uzun pil süresi, müzikçalar ve kaliteli video çekimi de cabası ne diyim Allah tüm hayranlarına almayı nasip etsin kendi telim diye değil gerçekten parasını hakeden ender modellerden biri.

Evet bayağıda bir kızdırmıştınız x800 sahiplerini

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.