Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an fiyat biraz pahalı önerilen fiyat 225 ytl zaten 184 ytl bayi fiyatı
  • bi sitede daha satışına başlanmış 221,54 YTL

http://www.binbircesit.com/pinfo.asp?pid=71121

bende telefonu hemen almayı düşünüyorum ama güvenilir bi satış sitesinden almak istiyorum açıkcası,
    çıktı çıkacak derken tam 2 aydır bekliyorum walla, sabırsızlanmaya başladım artık :)))
    yoksa çoktan 9Q9k alacaktım bi tane.
  • haklısın biraz daha bekleyip almak lazım 3310 kullanıyorum bu teli alıcam diye
  • Aynen bende 9@9k alacaktım sırf X500 çıkacak diye ertledim. Madem avea bayilerinden sipariş edilebiliyor, internetten almaya lüzum yok bence.
  • işte fiyat 225 lira falandır avea da
  • İlk siparişleri gönderdik. Yarın fiyatı biraz yukarı alacağız. Uyarı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ticaretbudur.com

İlk siparişleri gönderdik. Yarın fiyatı biraz yukarı alacağız. Uyarı geldi

Ne uyarısı bu serbest piyasa değil mi kardeşim sabit bir fiyattan mı satılacak her yerde
  • çok talep olursa tabi yukarı çekerler
  • ya herşey iyi güzel hoş da usb 1.1 arabirimini kullanıyor bu telefon. telefona bişeyler yüklemek ölüm olur
  • fiyat moralimi bozmaya başladı neden satılmıyor onuda anlamadım vegatel dagıtıma başladı ama c5 neden dagatmıyor acaba büyük siteler genelde c5 ten alıyor philips telefonları
  • satan sitelerde telefon hakkında neden bilgi yazmıyor? Hoş ihtiyacamız yok ama baştan savma iş yapıyorlar gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Ayrıca 200 den fazlası çok bence.
  • bencede 195 iyi fiyat..
    fazlası talep var diye olmamalı..
  • arkadaşlar vegatelin kampanyasına bakın

yakında tüm avea bayilerinde görürsünüz teli

Bavullarınızı Hazırlayın!
    Uygun fiyatlı Philips telefonlar, maksimum kazancın yanı sıra şimdi de sizlere muhteşem bir tatil kazandırıyor. 31 Aralık'a kadar, toplamda;

* 20 adet Philips Xenium X500 ( 2 aya kadar bekleme süresi)
    * 50 adet Philips 192 (Türkiye'nin renkli ekranlı ve en cazip fiyatlı telefonu)
    * 20 adet Philips 199 (FM Radyo ve şık tasarım)
    * 10 adet Philips M600 (Uzun çalma süresi, üstün ses kalitesi ve sürpriz hediyeler)

Siparişi veren* tüm bayileri, 19-22 Şubat tarihleri arasında, Uludağ-Ağaoğlu My Resort Hotel'de çift kişilik ve unutulmaz bir kayak tatili bekliyor!

Ayrıntılı bilgi için: 0 555 733 74 02/03

*Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
    **Kampanyamız sadece Avea bayileri için geçerlidir.

• ticaret budur = atilla donanım haber üyelerine indirimin varmı?

birde ürünü direkt vegatelden gönderebiliyormusun sipariş verene ?
  • Belirli bir fiyatın altında satılamazmış. Düşünce doğru. Çünkü bir distribütör bayi ayakta olduğu sürece var.
    Tedarik gideri fazla olan bayiyi düşük kar marjı batıracaktır. Biz daha önce genaral mobile, wentto, raks gibi firmalardan uyarı almıştık hatta wenttoyu yayından kaldırmak zorunda kaldık.
    Bizi büyük e-mağaza ile karşılaştırıyorlar. Bir kere büyük e-mağazaların taksit oranları iyi ama bizim bu konuda sıkıntımız var(Bankaların anadolu ayrımı, reklamlarına ters hareketleri). Biz az kullanılan Türkiye Finans, PTT nakit, Kredi kartı nakit ve Havale eft ile satış yapıyoruz.
    A sitesi ile aynı fiyata satacak olursak müşteri bizi tercih etmeyecektir. Çünkü A firmasının taksit oranları iyidir. Oysa biz genellikle nakit satıyoruz.
    Vega ile ilk defa sırf bu ürün için çalışıyoruz. 5 yıla yakın C5 ile çalışıyoruz ancak C5 X500 için henüz karar vermiş değil.
    Veganın bayi destekleri iyi değil. Ne müşteriye sevkiyat var ne de kargoları ödüyorlar
    Bayi kampanyalarıda iyi değil.
    Bizden philips alanlar aksesuar sıkıntısı yaşamadılar. C5 hemen hemen herkesin aksesuar sıkıntısını orjinalini bedava olarak verdi.
    Veganın ne yapacağı malum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urundepom.com -- 24 Kasım 2008; 23:13:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

ticaret budur = atilla donanım haber üyelerine indirimin varmı?

birde ürünü direkt vegatelden gönderebiliyormusun sipariş verene ?

Biz DH ye sürekli indirim kampanya yapıyoruz.
    Philips telefonlar için kampanyamızda var.
    Sepette 10 ytl indirim diye
    http://forum.donanimhaber.com/m_27591486/mpage_1//tm.htm#27614463
    Burada duyurdu kardemişimizin birisi ama Tabi bu yeterli değil
    Anons reklam düşündük 30.10.2008 den bu yana donanimhaber reklam müdürü kardeşimizden cevap bekliyoruz
    Sanırım Donanimhabere reklam veren çok ve sıra var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urundepom.com -- 24 Kasım 2008; 23:12:10 >

• yaw koskoca nette x500 ile ilgili bi geniş inceleme sitesi yokmu???

tanıtım videosuda yok heralde...??

bi ark link vermişti burda ordaki inceleme güzeldi mesela..

ama başka yokmu?
    varmı bulan arklar???
  • Güzel bir inceleme yapacağım diyene 30 ytl hediye çeki veririm.
    Veya siz inceleyin ben sizin denediğinizi alırım diyene 30 ytl indirim yaparım yarınki fiyattan
  • çok tuhaf telefonla ilgili hiç bir reklam hiçbir tanıtım yok..

piyasaya çıkalı nerdeyse 1 hafta oldu hiç bir büyük firma satmıyor...

nasıl iştir anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.