sizce 9@9k arasındaki farklar düşünülünce ekstradan 50ytl vermek mantıklı mı arkadaşlar? ya 9k ya x500 alacağım. gerçi 292 de kafamı karıştırıyor ama bu ikisi daha mantıklı gibi. ama hangisi?
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
sizce 9@9k arasındaki farklar düşünülünce ekstradan 50ytl vermek mantıklı mı arkadaşlar? ya 9k ya x500 alacağım. gerçi 292 de kafamı karıştırıyor ama bu ikisi daha mantıklı gibi. ama hangisi?
sen bilirsin 50 lira senin için önemli değil ise x500 al bence.. anormal bi fark yok..
farkları yazdık üstte..
quote:
Orjinalden alıntı: zzoorroo
PC ye bağlamayı başardım. Çok harika bir Pc senkronizasyonu var. Çok kullanışlı ve çok basit.
ben mavi dişle mp3 attım resim attım pc baglantısı ile başka ne yapabiliyorsun ?
alan arkadaşlardan hala foto bekliyoruz??
işte o konuda kararsızım. yani aradaki fark sadece 1.3mp kamera ve ekran farkı. bu da 50ytl eder mi ona karar veremedim :)
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Extrem
quote:
sen bilirsin 50 lira senin için önemli değil ise x500 al bence.. anormal bi fark yok..
farkları yazdık üstte..
quote:
ben mavi dişle mp3 attım resim attım pc baglantısı ile başka ne yapabiliyorsun ?
Mesajı kalvye ile yazıp rahat bir şekilde bilgisayar üzerinden gönderebiliyorsunuz. Çağrı yapabiliyorsunuz. Planlayıcıyı kullanabilirsiniz çok detaylı bir yazılım. Resimlerinizi ve MP3 lerinizi trabsfer edebilirsiniz çok basit bir şekilde. Telefonu USB gibi kullanabiliyorsunuz.
quote:
alan arkadaşlardan hala foto bekliyoruz??
En yakın zamanda göndereceğim.
tema işini biz çözsek tam süper olacakta..
Arkadaşlar resim koymayı becemediğim için linkini veriyorum merak edenler bakabilir. Buyrun;
http://rapidshare.com/files/169251757/X500foto.rar.html (r a p i d s h a r e )
resmine falan hala kafası takılan varsa çok kaba bi telefon değil çokta kibar değil yani..
orta şeker...
quote:
resmine falan hala kafası takılan varsa çok kaba bi telefon değil çokta kibar değil yani..
orta şeker...
bırak bu orta seker laflarını yemezler aslanım almadın x800 ağlıyon simdi
quote:
Orjinalden alıntı: alattin_nuri
quote:
orta şeker...
bırak bu orta seker laflarını yemezler aslanım almadın x800 ağlıyon simdi
işte o konuda kararsızım. yani aradaki fark sadece 1.3mp kamera ve ekran farkı. bu da 50ytl eder mi ona karar veremedim :)
quote:
quote:
farkları yazdık üstte..
bence eder arkadaşım..üstelik sadece kamerası değilki...
sadece kamerası olsa bile.. bence vga olcağına hiç olmasın..kullanışmaz veya çektiğin resimler iyi gözükmez.. en azından 1.3 ile çekersen bişeye benzer... sen bilirsin...
quote:
Arkadaşlar resim koymayı becemediğim için linkini veriyorum merak edenler bakabilir. Buyrun;
http:/****.com/files/169251757/X500foto.rar.html (r a p i d s h a r e )
arkadaşım resimler için çok saol,emeğine sağlık...
9k'yı bugün mediamarkt'ta gördüm. valla hiç sevmedim. ekranı falan dandik. telefon da sanki öyle alımlı durmuyor gibi. fakat x500 yoktu. onu merak ediyorum. özellikle gümüş rengi olanını. fakat şu 292'yi gördüm. çok kibar gerçekten :) kocaman pırıl pırıl da bir ekranı var.
quote:
9k'yı bugün mediamarkt'ta gördüm. valla hiç sevmedim. ekranı falan dandik. telefon da sanki öyle alımlı durmuyor gibi. fakat x500 yoktu. onu merak ediyorum. özellikle gümüş rengi olanını. fakat şu 292'yi gördüm. çok kibar gerçekten :) kocaman pırıl pırıl da bir ekranı var.
x500 tuş rakımı ve ekran çözünürlügü 9@9k dan daha iyi
292 fena değil ama pil olayı diğer teller gibi..
seçim sana kalmış..
alırım x500 şarzı kafama takmam dersen en iyisini yaparsın
Fotolar ve yorumlar için teşekkürler.. Bu gidişle alacağız bu teli.. Siz biraz daha kullanın yorumlarınızı da esirgemeyin bizden bakalım
quote:
quote:
x500 tuş rakımı ve ekran çözünürlügü 9@9k dan daha iyi
292 fena değil ama pil olayı diğer teller gibi..
seçim sana kalmış..
alırım x500 şarzı kafama takmam dersen en iyisini yaparsın
haklısın aslında. 292 fena değil güzel telefon. ama sık kullanan için x500 daha iyi bir seçenek gibi duruyor. diğer özellikleri de satın almış oluyoruz zaten +100 lira ile. gün de 50'ye yakın mesaj atan bir insan için 292 yetersiz kalır. telefonu bi telefoncuda göreyim de yakından son kararımı vereyim :D
Fotoğraflar Faydalı olabildiyse ne mutlu. Günde elli mesaj azımsanacak birşey değil şarja takıp çıkarmak problem olmayacaksa 292 alın derim ancak X500 alırsanız şarj probleminiz olmaz. Kamerası 1.3 ama ben bilgisayara attım gayet güzel çıktı. Yalnız dediğiniz gibi biraz kalın k dan ince yalnız (1mm kadar). Şu bir gerçek ki k dan daha alımlı ve ihtişamlı duruyor. Ha birde X500 alınca en az 3 yıl arkanıza bakmazsınız veya bakmayacaksınız ki zarar etmeyin çünkü 2. eli yok Philipslerin. Olabildiğine maksimum kullanmak faydanıza olacaktır.
telefon yeterki 3 yıl dayansın ben kullanırım :) hiçbir telefon bana o kadar dayanmadı henüz :D bu arada telefonun çektiği resimlerden birkaç tane konuya ekleyebilirsek fikir sahibi oluruz.
quote:
Fotoğraflar Faydalı olabildiyse ne mutlu. Günde elli mesaj azımsanacak birşey değil şarja takıp çıkarmak problem olmayacaksa 292 alın derim ancak X500 alırsanız şarj probleminiz olmaz. Kamerası 1.3 ama ben bilgisayara attım gayet güzel çıktı. Yalnız dediğiniz gibi biraz kalın k dan ince yalnız (1mm kadar). Şu bir gerçek ki k dan daha alımlı ve ihtişamlı duruyor. Ha birde X500 alınca en az 3 yıl arkanıza bakmazsınız veya bakmayacaksınız ki zarar etmeyin çünkü 2. eli yok Philipslerin. Olabildiğine maksimum kullanmak faydanıza olacaktır.