Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu senede philipse tövbe ettim .

birdahamı. nokia ve sony ericsson harici telefon almakmı . aslaaaaa.
  • philips ile ilgili nasıl bir sorun yaşadın ?

quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

geçen sene samsunga tövbe etmiştim .

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

geçen sene samsunga tövbe etmiştim .

Kardeş hangi modelinde sorun yaşadın bilmiyorum ama ben 1.5 aydır Philips X800 kullanıyorum kullandığım en hızlı, pili en uzun süren, ses ve görüntü niteliği en iyi tel. diyebilirim deneyimim ile sabit. Bir kez tel.'e alışma diye bir süre yok aldığım günün akşamında 4-5 yıldır kullandığım telden daha çok kullanmışım gibi geldi bana ki hayatında dokunmatik ekran kullanmamış biri olarak söylüyorum. Ama şu da bir gerçek Philips'in eski modellerinden çok iğrenç takır, tukur düğmeleri olan teller de var. Dediğim gibi son çıkan 4-5 modelde baya yol almışlar bu da başka bir gerçek. X500 kullanmadım bilemeyeceğim ama forumdaki arkadaşlar genel olarak hoşnutlar özellikle verim/eder açısından da cep pazarındaki yerini gittikçe sağlamlaştırıyor Philips.

• Modelden modele fark vardır. Firmanın birkaç modelindeki sorun yüzünden o modele olumsuz yaklaşılır.
    Bizim en çok kızdığımız model ise s220 idi.
  • Arkadaşlar, X500'ü internet mağazası dışında alan yok mu?

İstanbul'da X500 alabileceğim mağaza adı ve yeri söyleyin bana...
  • philipsin yeni modellerinde çok büyük gelişmeler var..

yeni modellerden sorun yaşayan varsa yazsın lütfen insanları yanlış yünlendirmeyelim...

ben elimden geldiğince yazdım eksileri artıları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: videre

Arkadaşlar, X500'ü internet mağazası dışında alan yok mu?

dostum avea bayilerinde olma ihtimali yüksek...
  • Çok teşekkür ederim. Birkaç Avea bayisine bakayım o halde...

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

quote:

Orjinalden alıntı: videre

Arkadaşlar, X500'ü internet mağazası dışında alan yok mu?

dostum avea bayilerinde olma ihtimali yüksek...
  • Philips kullanmadım, alacaktım ama yeni telefonlarında sesli arama yok???? Eski bikaç modelde var, onlarda kesinlikle piyasada yok. x800'ü bilmiyorum, zaten prada ve iphone kullanan birisi olarak artık dokunmatik tel benim işime yaramaz. 9@9g modeli için bakmadık yer bırakmadım bi hb.de var oda 270 civarı bi rakam istiyor. Philips sitesinde bile yok!! Ticaret nedir nasıl yapılır, bilen bilmeyen eskiden dükkan açardı, şimdi internet sitesi açıyor, ki buda en büyük benim diye bangır bangır reklam yapıyor, teknosa en son 99dan satmış aynı cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assd82 -- 5 Aralık 2008; 17:31:26 >

• Gerçekten çok ilginç Teknosa nakit 94,91 ytl.'ye HB 280 ytl.'ye satıyor. Neredeyse 3 katı neden böyle bir anormallik var anlamadım. Sonra insanlara on yere fiyat soruyor diye söyleniyorlar gel de sorma 100'e alabileceğin bir malı 300'e kakalıyorlar.
    Çok özellik ve artırılabilir bellek (2GB) istemiyorsan 95ytl'yi geçmesin diyorsan fiyatına göre piyasadaki en iyi tel. PHILIPS XENIUM 9@9G'dir. Ama dediğim gibi biraz özellik ve 200ytl. civarı ortalama bir tel istiyorsan X500 iyi bir seçim. İşyerimden bir arkadaş Teknosadan PHILIPS XENIUM 9@9G aldı çok da memnun o ikinci hattı için almıştı.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010743&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM

http://www.hepsiburada.com/philips-xenium-99g/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909g

• cihaz bugün elime geçti. ilk izlenimlerim:

oldukça pratik bir makine. hemen alışıyor insan. sanki aylardır kullanıyorum.
    menüleri hızlı. öyle çatır çatır çalışmıyor ama yine de hızlı sayılır.
    mesaj yazımı çok rahat. ister t9 ister diğer türlü süratli yazılabiliyor.
    telefon şekli oldukça hoş. fakat biraz kalın geldi bana. bataryadan kaynaklanıyor, keşke biraz daha ince olsaydı.
    biraz da ağır gibi sanki. resim olayını ve müzik olayını denemedim.
    dışı metalik renk ve sanki hemen çizilecek gibi bir hava veriyor. belki yeni olduğnda üzerine titriyorum :) yakında diğer telefonlarıma döner zaten :D
  • Gerçekten öyle bellek kartı alacak olmasam dediğini yapacaktım zaten ama şu 8GB'lik kartı alayım bakarım. Ben de düşünüyorum. İkinci hat için gerçekten uygun uzun konuşmalarda kulaklık ile konuşarak tel.'i kafamıza dayamaktan kurtuluyoruz.
  • elimde olmayan mala ben 20 ytl de yazarım
    Ancak bu ne kadar etik
    Zamanında kardeşim çok takmıştı bu teknosaya
    Elinde olmayan malların fiyatını yarılayıp haksız rekabet yaptığından dolayı
    Hatta onların birde teknosa etiketi vardı.Etiket yerinden çıkarsa garanti ölüyordu
    Etiketi telefon kutusunun açılan yerine yapıştırmışlardı.
    Kaç defa ceza aldı.
    Erkeklerse 909v yi veya 909k yı o fiyata satabilseler ya
    Güler Hanım Çinlilerin Bilbaordlarına bakarken Teknosadaki tuhaf davranışları gözden kaçırıyor.
    Çinliye güleceğine, kendi halkına gül güler hanım

-----------
    Hepsiburadaya gelirsek bu mal bitti
    Muhtemelen haberleri yok. Veya eski stokları var
    Ayrıca üzerinde devam eden işlemi olan bir ürünse yayından kaldıramassınız
    Muhtemelen iade değişim gibi bir konu varki yayından kaldırmıyorlar
  • Kardeş öyle diyorsun ama Teknosa gibi kurumsal satıcılar küçük satıcılara göre daha namuslu ben bir mp3 çalar geri verdim ve parasını aldım bir de ürün değişikliği yaptım. Sen git bunu küçük bir dükkanda yap bakayım daha ağzını açmadan tehditler savurmaya başlarlar. Son olarak arkadaş PHILIPS XENIUM 9@9G ben de PHILIPS XENIUM X800 aldık onda da hiçbir sorun yok bende de. Kardeşim bir mağazadan kulaklık değişimi yapmak istedi neymiş kutuyu açmışmış ne yapacaktı falınamı yatacaktı. İşin özü ben elektronik alış-verişlerimi genelde kurumsal satıcılardan yapıyorum herhangi bir sorun olduğunda bugüne kadar kafam ağrımadı ama ne zaman küçük bir işletmeden alış-veriş yaptıysam ya üründe ya da fiyatında bir dalavere oldu. O nedenle nitelik, özgün ürün güvencesi ve ekonomiklik açısından zaten rakipsizler ne diye ötekilerle başımı ağrıtayım, hiç gereği yok. Ama her ürünü de ucuz satacaklar diye bir kural yok bakarsın işine gelirse alırsın. Hem şimdi internet avantajı da var daha evinden çıkmadan alacağın bir mal hakkında ayrıntılı teknik özellik ve fiyat bilgilerine kolayca ulaşabiliyorsun. Satıcının sana ne kadar doğru söyleyip, söylemediğini ölçebiliyorsun her ne kadar göreceli olsa da.

• Ben zaten kötülemedim. Namuslu veya namussuz demedim. Sadece 2 yanlışı belirttim.
    O konulara hiç girmedim yani.
  • Arkadaşlar net cevabını alamadığım soruları tekrar sormak istiyorum.. Kullananlardan cevapları rica ediyorum..

*Telefona kilit koyabiliyor muyuz.. Başkalarının kişisel bölümlerine ulaşmaması için..

*Şebeke çekim gücü nasıl..

*Hafıza kartına mesajlar kayıt edilebiliyor mu? Ve de hafıza kartında herhangi bir yavaşlamaya neden oluyor mu?

*Mesajlar bölümüne içerisine istediğimiz mesajları atabileceğimiz bir klasör oluşturabiliyor muyuz? Ya da telefonun başka bölümüne..

Teşekkürler..
  • quote:

Arkadaşlar net cevabını alamadığım soruları tekrar sormak istiyorum.. Kullananlardan cevapları rica ediyorum..

*Telefona kilit koyabiliyor muyuz.. Başkalarının kişisel bölümlerine ulaşmaması için..

*Şebeke çekim gücü nasıl..

*Hafıza kartına mesajlar kayıt edilebiliyor mu? Ve de hafıza kartında herhangi bir yavaşlamaya neden oluyor mu?

*Mesajlar bölümüne içerisine istediğimiz mesajları atabileceğimiz bir klasör oluşturabiliyor muyuz? Ya da telefonun başka bölümüne..

Teşekkürler..

-Telefonun mesajlar rehber ve arama kaydına kilit koyabiliyosunuz

- Operatöre göre değişir ancak avea da herhangi bir problem olmadı gayet güzel.

- Hafıza kartına mesajlar kayıt edilmiyor. SIM veya telefon

- Mesajlar bölümünde sim arşivi var oraya kayıt edebiliyorsunuz.

- Mesajlarınızı hafiza kartı yoluyla değilde telefonu PC ye bağalayarak bilgisayara aktarabilirsiniz. Rehberi de aynı şekilde.

• @zzoorroo hocam çok sağol ya.. oldukça bilgilendirici bilgiler vermişsin.. bu bilgiler ışığında senin de sabrına dayanarak bir iki soru daha sormak istiyorum.. hafıza kartına mesaj kaydedilmiyor demişsin.. peki telin hafızası yaklaşık kaç sms alıyor deneme imkanın oldu mu? diğer bir sorum ise örneğin bi mp3 ü zil sesi yapmak istiyoruz bunun için o mp3 ü tel hafızasına mı atmamız gerekiyor?

şu kilit olayına ve de sim arşivi olayına çok sevindim
  • quote:

@zzoorroo hocam çok sağol ya.. oldukça bilgilendirici bilgiler vermişsin.. bu bilgiler ışığında senin de sabrına dayanarak bir iki soru daha sormak istiyorum.. hafıza kartına mesaj kaydedilmiyor demişsin.. peki telin hafızası yaklaşık kaç sms alıyor deneme imkanın oldu mu? diğer bir sorum ise örneğin bi mp3 ü zil sesi yapmak istiyoruz bunun için o mp3 ü tel hafızasına mı atmamız gerekiyor?

şu kilit olayına ve de sim arşivi olayına çok sevindim

Ne demek usta rica ederim. Niye bu başlıktayız bildiğimizi yazalım paylaşalım diye. Sormaktan çekinmeyelim.

Hiç denemedim ama 5000 SMS i geçer diyer tahmin ediyorum telefon hafızası 10 MB bunu da şuna dayanarak söylüyorum 300 kb lık bir hafızaya 300 SMS depeolamıştım daha önceki telefonumda. hadi bu 2 kb olsun mesaj başı eder 5000 SMS. MP3 zil sesi yaparken soruyor el hafızası mı, hafıza kartı mı diye yani telefonun belleğine atmana küzüm yok benim çok hoşuma gitti bu özelliği.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.