valla bugün teknosada 9@9k ya baktımda benim telefonum daha kibar yaw
Evet X500 ün tasarımı daha estetik. Bugün 2GB hafıxa akrtı aldım taktım canavar gibi çalışıyor. 1.5Gb dolu 10 sn sürmüyor açması. Kesinlikle bir ksama yavaşlama olmuyor. Yalnız dün gece çok uğraştım java yükleyemedim. Yapabilen var mı? Tema olayıda yaş gibi duruyor. Malesef yok.
Merak gidermek için çektim biraz önce çektim. Gündüz bende daha denemedim dışarda falan ama eminim bunlardan iyidir.
Dosyadakileri; - Gece modunda çekmedim - Florasan ortamında ve sarı ışıkta çekildi - Çözünürlük 1280x1024 ( En yüksek) - Fotoğraf kalitesi süper hassas ( En yüksek) - Frekans 50 hertz (50 - 60 hertz )
Şimdilik bu kadar. Saygılar.
fotosu çok iyi değil mp3 ve pil için bile bu fiyata alınır
quote:
Orjinalden alıntı: zzoorroo
http:/****.com/files/169580659/X500-ilecekilmis-foto.rar.html ( r a p i d s h a r e )
Merak gidermek için çektim biraz önce çektim. Gündüz bende daha denemedim dışarda falan ama eminim bunlardan iyidir.
Dosyadakileri; - Gece modunda çekmedim - Florasan ortamında ve sarı ışıkta çekildi - Çözünürlük 1280x1024 ( En yüksek) - Fotoğraf kalitesi süper hassas ( En yüksek) - Frekans 50 hertz (50 - 60 hertz )
Şimdilik bu kadar. Saygılar.
resimler çok da kötü değil aslında. teşekkürler.
Rica ederim. Tema ve Java işini halleden var mı??
tema yok ya
philips telefonlara tema destegi veren bi site varmı bildiginiz..
bu adresten java oyun ve uygulamaları indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları (iki tane olacak uzantıları .jar ve .jad) xxxx klasörüne kopyalayın. Kartı tekrar telefonunuza takın ve Dosyalarım/Sd kart/Diğerleri/java and apll./ xxxx/aaaa.jar çal diyerek javayı çalıştırabilirsiniz.
Adresteki javaların bazıları ücretli bazıları da düzgün çalışmayabilir. Virüs tahlikesine karşın indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçirinmenizi tavsiye ederim.
Tema olayına gelince bende denedim olmuyor. Galiba elimizdekilerle yetineceğiz.
quote:
Orjinalden alıntı: zzoorroo
Arkadaşlar Java yüklemeyi başardım. Diğerleri klasöründeki java and applications alt klasörüne xxxxx adında bir kalsör açın
bu adresten java oyun ve uygulamaları indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları (iki tane olacak uzantıları .jar ve .jad) xxxx klasörüne kopyalayın. Kartı tekrar telefonunuza takın ve Dosyalarım/Sd kart/Diğerleri/java and apll./ xxxx/aaaa.jar çal diyerek javayı çalıştırabilirsiniz.
Adresteki javaların bazıları ücretli bazıları da düzgün çalışmayabilir. Virüs tahlikesine karşın indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçirinmenizi tavsiye ederim.
Tema olayına gelince bende denedim olmuyor. Galiba elimizdekilerle yetineceğiz.
sd kart bile alamadık daha
neler yükledin burdan faydalı...
Namaz vakitlerini gösteren program, matematik formülleri integral fonlsiyon falan hesaplıyor (demo versiyon ama), Kuran- Kerim arapça, Esma-ül hüsna ingilizce manaları ve açıklaması, Bomberman bildiğimiz meşhur oyun.
bugün bankada şarj aletini takacak priz bulamayınca bu aleti almakta karar kıldım :) bu arada renk olarak böyle gümüş rengi mi var? sipariş verince başka renk gelme olasılığı var mı? her yerde sadece bu renk var çünkü ve ben de bunu istiyorum zaten
quote:
bu arada renk olarak böyle gümüş rengi mi var? sipariş verince başka renk gelme olasılığı var mı? her yerde sadece bu renk var çünkü ve ben de bunu istiyorum zaten
Tek renk var zaten o da gümüş. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
başka renk yok zaten
hayırlı olsun..
fabrika şarzı ile 5 gün oldu...alalı bir sürü kurcaladım radyo dinledim mp3 dinledim hala devam...
Evvela telefonun USB, Şarj ve kulaklık girişinin aynı portdan yapıldığını ve bu portunda telefonun altında değil yan tarafında bulunduğunu belirteyim. Telefonun altı kısmında iğne ucu büyüklüğünde bir mikrofon girişi dışında hiçbirşey yok.
Arkadaşlar,
Bu cihazı, internet mağazaları dışında, İstanbul'da bulabileceğimiz adres, mağaza vb. bilen var mı?
Yurt dışı internet sitelerinden sürekli olarak alışveriş yapıyorum; en ufak bir sorun yaşamadım. Türkiye'deki bir internet mağazasından bir kere bir ürün aldım, tövbe ettim.
Bu telefonu canlı olarak görüp almak istiyorum.
Yer bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
bugüne kadar hep internet sitelerinden alışveriş yaptım. aksine ben de bu sitelerden hiç sorun yaşamadım. telefonu bu sabah hizlial.com'dan sipariş ettim. 193 lira. o siteden daha önce de sorunsuz alşveriş yaptım. deneyebilirsin sen de.
quote:
Orjinalden alıntı: videre
Arkadaşlar,
Bu cihazı, internet mağazaları dışında, İstanbul'da bulabileceğimiz adres, mağaza vb. bilen var mı?
Yurt dışı internet sitelerinden sürekli olarak alışveriş yapıyorum; en ufak bir sorun yaşamadım. Türkiye'deki bir internet mağazasından bir kere bir ürün aldım, tövbe ettim.
Bu telefonu canlı olarak görüp almak istiyorum.
Yer bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Çok teşekkür ederim Değerli Arkadaşım. Bir deneyim benim için yeterli oldu. Ben bu konuda sabit fikirli davranmaya devam etmeye kararlıyım.
İnternet mağazası dışında, yer ve(ya) mağaza adı, adresi bekliyorum arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu bugüne kadar hep internet sitelerinden alışveriş yaptım. aksine ben de bu sitelerden hiç sorun yaşamadım. telefonu bu sabah hizlial.com'dan sipariş ettim. 193 lira. o siteden daha önce de sorunsuz alşveriş yaptım. deneyebilirsin sen de.
quote:
Orjinalden alıntı: videre Arkadaşlar, Bu cihazı, internet mağazaları dışında, İstanbul'da bulabileceğimiz adres, mağaza vb. bilen var mı? Yurt dışı internet sitelerinden sürekli olarak alışveriş yapıyorum; en ufak bir sorun yaşamadım. Türkiye'deki bir internet mağazasından bir kere bir ürün aldım, tövbe ettim. Bu telefonu canlı olarak görüp almak istiyorum. Yer bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?