Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonumun ilk full şarjı 13 gün gitti arkadaşlar. otomatik açılıp kapanmayı aktif hale getirerek 01:00 ile 07:00 saatleri arasında kapalı olacak şekilde ayarlamıştım. 2. telefon olarak kullandığım için çok yoğun kullanmıyorum telefonu. aslında şarjının daha uzun gideceğini düşünüyordum ben açıkcası, az kullanımda en az bir ay gitmeliydi bence.

ilk birkaç şarjdan sonra şarj süresinin arttığını okumuştum 9@9k'nın yorumlarında, umarım X500 içinde öyle olur.

telefondan genel olarak memnunum ancak konuşurken ahizeden az geldiği için biraz şikayetçiyim sadece.
  • Merhaba,
    Bu telefonu İZMİRDE bulup satın alan varmı? Ben bulamadım.Satıldığı yeri bilen varsa lütfen yazsın.

Zaman dar bu telefon kısa zamanda İzmir'e gelmez ise philips champion modelini almayı düşünüyorum.

(philips Xenium X500) i bir süre kadar beklemeye değermi özellik kullanım kalite vb. önemli bir fark varmı championa göre.

Bu telefonlarıgören kullanan tecrübe eden arkadaşlardan ACİLEN tavsiye bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Merhaba,
    Bu telefonu İZMİRDE bulup satın alan varmı? Ben bulamadım.Satıldığı yeri bilen varsa lütfen yazsın.

Zaman dar bu telefon kısa zamanda İzmir'e gelmez ise philips champion modelini almayı düşünüyorum.

(philips Xenium X500) i bir süre kadar beklemeye değermi özellik kullanım kalite vb. önemli bir fark varmı championa göre.

Bu telefonlarıgören kullanan tecrübe eden arkadaşlardan ACİLEN tavsiye bekliyorum.

Teşekkürler.

Avea bayileriyle görüşebilirsiniz. Bence acele etmeyin championun düzeltilmiş ve eksikleri giderilmiş modelidir X500.
  • Aynen, benim telefonum da şebekeye bağlanmıyo..

Vegatel'e mi yoksa satın aldığımız yere mi ulaşmamız gerekiyor acaba?

Hmm, Vegatel sadece dağıtıcıymış, maalesef Başarı'ya kalmış işimiz :-) Aldığım yeri aradığımda Başarı'yla muhatap olmam gerektiğini söylediler ama hadi bakalım.. Bu sıralar da pek zamanım yok bunlarla uğraşacak ama servis servis dolaştırırlar şimdi bunlar

NW22: Abi bence acele etme almak için, bak üretim hatası ver telefonlarda. Hele bi ne olduğu ortaya çıksın, sonra telefonsuz kalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 17 Aralık 2008; 12:19:07 >
  • Arkadaşlar,

Aranızda hiç İzmirde Yaşayan Yokmu?

Bu telefon Türkiyeye geleli bir ayı geçmedimi?

İzmirde carrefour, Kipa, Teknosa Karşıyaka ve Çankayada ki bazı AVEA ve Turkcell Bayilerine sordum. Hiçbir yerde yok.

İZMİRDE PHİLİPS XENİUM X500 SATAN BİR YER YOKMU?

Lütfen satıldığı yeri bilen varsa yazsın.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar,

X500 aldım, pakette çıkan yazılımı bilgisayara yükledim. Ama cihazı bilgisayara bir türlü tanıtamıyorum.

Bilmem gereken özel bir bilgi var mı?
  • Telefonun menüsünden bağlanabilirlikten Pc senkronizasyonu seçili olacak telefonu yeniden kapat aç. daha sonra Philips phone tools u çalıştır. programı açarken ilk çıkan pencereden yeni profil oluştur ileri de. PC telefonu arayacaktır. Bende ilk aldığımda çok uğraşmıştım. Yeni profil oluşturunca daha kolay tanıyo ben her pc bağlantısında profil oluşturuyorum. Hoş artık hafıza kartı var çok kolay. Pc den MP3 atmak kablo ile ölüm 15-20 dakika alıyor benden söylmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

Telefonun menüsünden bağlanabilirlikten Pc senkronizasyonu seçili olacak telefonu yeniden kapat aç. daha sonra Philips phone tools u çalıştır. programı açarken ilk çıkan pencereden yeni profil oluştur ileri de. PC telefonu arayacaktır. Bende ilk aldığımda çok uğraşmıştım. Yeni profil oluşturunca daha kolay tanıyo ben her pc bağlantısında profil oluşturuyorum. Hoş artık hafıza kartı var çok kolay. Pc den MP3 atmak kablo ile ölüm 15-20 dakika alıyor benden söylmesi.

Teşekkür ederim Değerli Arkadaşım. Dediklerini denedim, sorunu hallettim.
  • Daha önce 1 hafta 9@9 u modelini kullanmış fakat başarılı bulmamış geri göndermiş birisiyim.

x 500 modelini bu hafta almayı düşünüyorum fakat aklımdaki soruları kullanlar cevaplarsa sevinirim...

1-u modelinde ekranın önünden çizgiler geçiyordu böyle çok dikkat edince gözüküyordu.Sanki hz farkından olan şey.Bu modelde böyle birşey varmI?

2-Pili 2 haftayı bulsa yeter bana.2 hafta oluyormu?

3-Mp3 ses seviyesi ve baslar sizce nasıl?Mesela sony k750 ile yada başka bir telefonla yada bir mp3 çalar ile kıyaslayabilrimisniz?

4-Konuşurken ahizede ses u modelinde çok düşük gelmişti bana ses.Bu modelde sizce nasıl?Çok yüksek olupta kıstığınız oldumu?

Çok teşekkürler...
  • quote:

Daha önce 1 hafta 9@9 u modelini kullanmış fakat başarılı bulmamış geri göndermiş birisiyim.

x 500 modelini bu hafta almayı düşünüyorum fakat aklımdaki soruları kullanlar cevaplarsa sevinirim...

1-u modelinde ekranın önünden çizgiler geçiyordu böyle çok dikkat edince gözüküyordu.Sanki hz farkından olan şey.Bu modelde böyle birşey varmI?

2-Pili 2 haftayı bulsa yeter bana.2 hafta oluyormu?

3-Mp3 ses seviyesi ve baslar sizce nasıl?Mesela sony k750 ile yada başka bir telefonla yada bir mp3 çalar ile kıyaslayabilrimisniz?

4-Konuşurken ahizede ses u modelinde çok düşük gelmişti bana ses.Bu modelde sizce nasıl?Çok yüksek olupta kıstığınız oldumu?

Çok teşekkürler...

1.Ekranın önünden herhangi birşey geçmiyor. Kamera çalıştığında loş ortamlarda olabiliyor dediğiniz çizgiler.

2. Kullanmanıza bağlı. Benim kullanımımla 12-13 gün gidiyor. (Çok sık görüşme yok ancak günde en az 30 SMS var, Gece 03 ila sabah 10 arası açıkkalma şartı ile. henüz ikinci şarjım 3-4 ten sonra bataryanın daha performanslı olacağını ümit ediyorum.

3.Dışarıya verdiği ses çok yüksek, çok kaliteli değil ama tatmin edici. Kulaklıktan çıkan ses bana göre düşük ve kalitesiz ancak Güzel bir mavidiş kulaklık ile çözülebilir.

4.Ahize sesini hiç kısamadım ama duyamamazlık gibi bir problemim olmadı. Kulaklık müzikte kötü ancak konuşmada bana iyi geldi.
    yardımıcı olması temennisyle....

• cevabın için teşekkürler.En kısa zmanda alacağım...Yorumlarımı paylaşacağım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

vay be philipse bak 20 tane model satıyor şu an..

motorolayı geçti...

Zaten son zamanlarda motorolanın adını bile duyamaz olduk. Philips Motorola' yı katladı.
  • arkadaşlar alıcam bu teli ama bi arkadaş şebeke problemi oldu demiş bi arkadaşta ekran kapanıp gidiyo falan demiş nedir bu durum alınca bendede sorun çıkmasın.
    bide mesaj göndermesi nasıl kolay yazılıyormu ve iletim mesajları nasıl yani gönderdiğin mesajların hangilerinin iletilip iletilmediğini nasıl görüyorsunuz vede iletim raporları nasıl geliyo.
    şu şebeke problemi ve msjlar menüsü ile ilgili geniş bi açıklama yaparsanız çok sevinirim...
    saygılar ugur
  • mesajlar menüsü iletim raporları ve gidenlerin iletilip iletilmediği nasıl belli oluyor bi açıklarsanız memmun olurum, bide bi arkadaş şebeke problemi var demiş biriside ekran kapanıyo falan demiş nedir bu durum bi açıklarsanız çok sevinicem. alınca bende problem yaşamayayım diyorum bi izah ederseniz çok sevinicem.
    saygılar. . .
  • quote:

arkadaşlar alıcam bu teli ama bi arkadaş şebeke problemi oldu demiş bi arkadaşta ekran kapanıp gidiyo falan demiş nedir bu durum alınca bendede sorun çıkmasın.
    bide mesaj göndermesi nasıl kolay yazılıyormu ve iletim mesajları nasıl yani gönderdiğin mesajların hangilerinin iletilip iletilmediğini nasıl görüyorsunuz vede iletim raporları nasıl geliyo.
    şu şebeke problemi ve msjlar menüsü ile ilgili geniş bi açıklama yaparsanız çok sevinirim...
    saygılar ugur

Şebeke problemi yaşayanlar var ancak ben yaşamadım. Mesaj yazmak gayet rahat. Kısayol tuşu oluştuarak SMS gönder kısmına girebilirsiniz. Son gönderdiğiniz kişileri listeliyor yine aynı kişiye gönderecekseniz rehbere girmeden seçebiliyosunuz. Ayrıca gelen mesaja cevapla menüsü mevcut. İletim raporu ekrana yazı olarak geliyor mesaj değil. Yardımcı olması temennisyle....

• cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
    bide nokia nın tercihleri gibi ayar yaparken örneğin aramalar sesli gelen msj uyarıları sessize falan ayarlayabiliyormuyuz.
  • T9 tamamen kapatılabiliyor dimi, yani ayarlar menüsünden kapatabiliyoruz dimi her defasında iptal etmek zor oluyo bazı samsunglarda öyle çünkü.
  • Benim X500 deneyimi maalesef başlayamadan sona eriyor. Bayramdan sonra aldım, çeşitli sebepler yüzünden hiç kullanamadım. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, bazen ekran gidiyor. Benimkinde ekran bembeyaz olup hiçbir şey görünmüyordu. Sonra ya kendi kendine geliyordu veya cihazı kapatıp açmam gerekiyordu. Bunun yanında, bana sorun olarak görünen diğer bir kaç özellik sebebiyle, X500'ü yılbaşında arkadaşa hediye etmeye karar verdim. Ben, sadece pil ömrü çok uzun olduğu için aldım. Ama diğer sebepler yüzüden kullanamadım.
  • Ekranın bembayaz olması şebeke ile alakalı kendi kendine geliyor sonra. Arkadaşımda sony ericsson var o da öyle oluyor.

quote:

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
    bide nokia nın tercihleri gibi ayar yaparken örneğin aramalar sesli gelen msj uyarıları sessize falan ayarlayabiliyormuyuz.

Profil ayarlarını istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Aramalar sesli mesaj sessiz olmuyor sanıyorum ancak sessiz bir mp3 dosyasını profilden gösterirseniz olur tahmin ediyorum. En son mesajı hangi girişile yazdıysanız yeni yazacağınız mesajda da o giriş geçerlidir.
  • arkadaşlar kapsamlı bi inceleme yaptım. buyrun bakın www.begonyalardiyari.com
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.