Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazın pil kapağı nasıl açılıyor sık hat değiştiren birisi olduğum için benim için önemli bu yani dandik bi kaç çıkarmadan sonra kapakta yalama vs.. gibi şeyler oluşuyormu yoksa yüksek kalitedemi? bu arada paketten kaç adet kapak çıkıyor cihazı en çok film izlemek için alıcam philips mp4 çalar vardı bende onda filmler çok donuyor ve takılıyordu arkadaşım bu gibi sorunlar yok diye yanıt vermiş saolsun umarım aldıktan sonra pişman olmam
  • ah şu telefon 2-3 video formatı daha tanısaydı tadından yenmezdi
    elimde olan filmlerin hepsi ya avi ya mkv,hiçbirini kendisi açmıyor.çevirmek ayrı dert öff öfff...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK

sonunda becerdim hacı eyw :=) topicden bi ark da bas bas kulaklıgın resmını istemişti onu da cektım gonlu olsun :=)

bahsettiğin kişi ben oluyorum galiba, iyi görünüyor kulaklıklar da, tşk resimler için bu arada herkes bişeyler diyor, yok kamerası kaliteli olsaydı, yok sesleri daha iyi olsaydı, yok wi-fi olsaydı vs, haklısınız bu özellikler olsaydı mükemmel olurdu ama o zaman da bu tlf fiyatı 350 değil piyasadaki diğer tlf gibi 1000 ytl olurdu, o yüzden bu tlf olduğu gibi kabullenelim bence çünkü özellik olarak olmasa da f/p açısından bence mükemmele yakın

• Arkadaşlar öncelikle x800 ü alanlara hayırlı olsun ve incelemelere katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.

Bana da arkadaşım dün tavsiye etti,çok övdü benim de aklımda vardı zaten deiştirmek bi bakayım dedim.Yorumlarınızı incelemelerinizi de okudum.Düşüncelerim oldukça olumlu ama hala içimde ya pişman olursam diye bi his var.

Ben kilolu biriyim ve telefonu cebime koydugumda,birisinin yazık bacağında ur var diye bakmasını istemiyorum. Samsung SGD-D520 kullanıyorum . Öncesinde kullandıgım Nokia 3650 den sonra inanlmaz derecede rahatlamıstım . Su an bunu alınca tekrar aynı kabusu yasamak ıstemıoyrum acıkcası.Elimde tasımak zorunda kalmak ıstemıyorum.

Bir de ben telefonumun hızlı çalışmasını ve geliştirilebilir işlevsel bir şey olmaı isterim.Bu telefonu aldığımda acaba farklı programlar yukleyıp genişletebilir miyim ? Gerçi sadece MSN kullanıyorum şu an ama eger aldıgımda onu da kullanamassam canım sıkılacak.

Bir de bu telefonda Office dökümanlarını hazırlama ya da inceleme imkanımız var mı ? Ve ajandası kullanıslı mı ?

Bu telefon beni 2 sene götürse yeter sanırım.2 sene ıcınde arızalanma olursa,parcaları ne kadar pahalı da olsa garantıye odetırız ondan sonra da 1 sene ben dayansam 3 sene sonra yenı bısı alırım zaten ( bozulsa falan yani ).Ama asıl problem bi sorun cıktıgında illa satın aldıgımız teknosaya mı getirmemiz gerekli ? Yoksa ben kocaeli teknosadan alıp ankara teknosaya gaaranti kapsamında tamir edilmesi icin gonderebılır mıym ?

Çok soru sordum arkadaşlar ama inanın bu soruların cevaplarını aldıktan sonra hemen gidip alıcam sanırım.Şimdiden teşekkür ediyorum..

Ha bi de ii bayramlar..

• tekonasada gprs/wap yazıyor msn kursak calısırmı?
    we 1 kac gune alıcam telefonu o zaman ondan cektıgım resımlerı koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 1 Ekim 2008; 18:17:12 >
  • daha öncede sordum ama arada kaldı heralde..browserı tam olarak neleri destekliyo?? ana sayfa olarak avea açılıyo güya ama neredeyse renksiz textten oluşuyo..umarım bi ayardan kaynaklanıyodur..resimleri göster seçeneği aktif benim görebildiğim..
  • cihaz browsere e sahip değil sadece gprs uzerinden wap adreslerıne bagalanbiliyoruz.cihaza pgram atmaya elwerişli değil java dosyalarını acabilir.jar olan files leri msn olayı java altyapali olanalrla cozulebilir en yakın surede msn yukeyıp denıcem bıkac tane attım program bozuktu bılen kontoru az giden saglam msn progamı bilen warsa soyleyebilirmi? usttekı ark.sormus cihaz cok buyuk değil normal bı tel boyutunda bende cepde tasşiyoum cok belli olmuyo emın olabilirisn bundan. ajanda oldukca kullanılır yalnız progam ws ws kullanmak ısıtıyosan symbıanlı bı nokia ya yonel.ha urun pdf formartını destekl,yor dıye okudum ama denemedım bnm için gerekli değil.teknosaya ariza için sormustum garantı kapsamında bizzat fatura ile ibraz ettiğinizde sizin adına teknık serwise gonderiyorlar

bende bluettoh kulaklık arasttriyorum bt uzerinden muzik dinlemek için tr de fiyatlar ucmus usa dan akrabayala getirmeye calişcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

cihaz browsere e sahip değil sadece gprs uzerinden wap adreslerıne bagalanbiliyoruz.cihaza pgram atmaya elwerişli değil java dosyalarını acabilir.jar olan files leri msn olayı java altyapali olanalrla cozulebilir en yakın surede msn yukeyıp denıcem bıkac tane attım program bozuktu bılen kontoru az giden saglam msn progamı bilen warsa soyleyebilirmi? usttekı ark.sormus cihaz cok buyuk değil normal bı tel boyutunda bende cepde tasşiyoum cok belli olmuyo emın olabilirisn bundan. ajanda oldukca kullanılır yalnız progam ws ws kullanmak ısıtıyosan symbıanlı bı nokia ya yonel.ha urun pdf formartını destekl,yor dıye okudum ama denemedım bnm için gerekli değil.teknosaya ariza için sormustum garantı kapsamında bizzat fatura ile ibraz ettiğinizde sizin adına teknık serwise gonderiyorlar

bende bluettoh kulaklık arasttriyorum bt uzerinden muzik dinlemek için tr de fiyatlar ucmus usa dan akrabayala getirmeye calişcam

Tesekkür ederim..İnşallah yarın öglen saatlerinde arkadasla beraber alıcaz iki tane .. Hayrolsun bakalım..

• jayrlıs olsun buarada 2 teknosya tesafufen ugradım sordum urun stoklarda mewcut değilmiş geldiği gibi tukenmiş :=)
  • browser yoksa bile javayla halledilemezmi bu sorun??edge i napayım ben internet olmadıktan sonra..benim denediğim msn programlarında tuştakımı olmadığından sorun oldu.
    ayrıca her türlü doküman açabiliyo denedim hepsini(doc,pdf,xls,ppt,txt).
  • kullanan arkadaşlar kulaklık kalitesinden bahsedebilirlermi acaba çünkü kullanan birisi kulaklığın kötü olduğunu sölemiş, bn de bu telefonu özellkle müzik amaçlı alacağım için sorayım dedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yves

browser yoksa bile javayla halledilemezmi bu sorun??edge i napayım ben internet olmadıktan sonra..benim denediğim msn programlarında tuştakımı olmadığından sorun oldu.
    ayrıca her türlü doküman açabiliyo denedim hepsini(doc,pdf,xls,ppt,txt).

(doc,pdf,xls,ppt,txt).peki bu dokumanları duzenleme sansımız varmı yoksa sadece acıyormu
  • dokümanları sadece açıp görüntüleme olanağı var..malesef düzenleme yapılamıyor..kulaklık kötü olmamakla birlikte mükemmel de değil..
  • Akşamüstü beyazıtta telefonu sordum 400 ytl dediler.Hepsiburadada 331 ytl nakit dedim bulabilirsen al dedi.Almadan çıktım.Kapışılıyormu nedir.Yarın teknosaya gidecem artık
  • yalnız tekrarlıyorum m.gmail.com a 6 yıl öncesinin telefonu 3100 la bile girip maillere bakabiliyorsam böylesine güzel bir telefondan da en az onun kadarını beklerim..umarım bi şekilde bu ihtiyacımı giderebilirim yoksa hayal kırıklığı olucak benim için..opera minimi kurar landscape modda takılırım diyodum ne güzel..
  • office i nasıl açıyor. resim gibin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forges

Akşamüstü beyazıtta telefonu sordum 400 ytl dediler.Hepsiburadada 331 ytl nakit dedim bulabilirsen al dedi.Almadan çıktım.Kapışılıyormu nedir.Yarın teknosaya gidecem artık

beyazıdda nerde sordun ? tenosada peşin 330 kusur fakat cogu magazasında stok tuknmiş mıllet hucum etmiş yav :) buarada ark sormus kulklık cok da ıyı değil ama kotude değil bt kulaklıkda mukemmel sonuc alınıyomus bıraz arastrma ypım bt streo kulklık almak hedefım :) cx300+ creatıve zenn yetmıomus gıbı

ah ah tum param elektronıge gıdıyo
  • 2 gün önce cihazı teknosadan 349ytl'ye aldım.
    cihaz kesinlikle fiyatından fazla performans sergiliyor.
    kesinlikle kaliteli ve hızlı.
    dışa verdiği ses tatminkar.kulaklıkla alınan ses iyi(ekolayzır ayarı ile).
    tuş kilidi cihazın yan tarafında yer alıyor.
    çokhızlı mesaj yazan yada gün içinde sıklıkla mesajlaşan arkadaşlar cihazda biraz sıkıntı yaşayabilir.zira dokunarakhızlı yazmakzor..
    doludolu 2 gün oldu ve hala fabrika şarjı bitmedi:))(2 saatlik konuşma video ve müzik dinleme ve kurcalama)
    müzik dinlerken menülerde dolaşabiliyorsunuz.hatta telefonun ana yüzüne geçince müzik player'i kısa yol olarak atıyor.
    birkaç video'yu alt yazı gömüp 3gp yaptım.birkaçtane de klip.görüntü kalitesi tatminkar.kesinlikle takılma olmuyor.
    wf ve gprs "benim için olmazsa olmaz" demiyorsanız kesnlikle daha iyisini bulamıyacağınıza emin olun.bakarsınız philips x800 başarısınınardından bu özelliklerin olduğu bir tlf çıkarır:)

• fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir cihaz ....sırf cif formatında 30fps film izlemek yada uzun batarya performansıyla dokunmatik ekran kullanmak için bile alınabilir..........umarım bir sonraki modelde kaliteli bir kamera daha kaliteli video kaydedici ve çok iyi bir mp3 çalar olur...............
  • arkadaşlar peki bu telefona sonradan tema yüklemek mümkünmü???
    denedinizmi hiç???
    ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.