Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyoruz artık gösterin şu fotoğrafları..
  • @ mr_daw666: 4 gb'lik sd kart alcaktın, firsatın oldu mu almaya? kartın kapasitesi büyüyünce yavaşlama oldu mu tlf.da diye soracaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserto

@ mr_daw666: 4 gb'lik sd kart alcaktın, firsatın oldu mu almaya? kartın kapasitesi büyüyünce yavaşlama oldu mu tlf.da diye soracaktım

yok dostum para kalmadığı için alamadım ama en geç bayramdan sonraya alıcam .ama yavaşlama olacağını zannetmiyorum çünkü o zaman 8 gb desteği koymazlardı
  • wi fi olsaymış bir 6600, sx1, 3310, w810i gibi efsane cihaz olurmuş.wi fi olsun 100 ytl daha pahalı olsun.böyle dokunmatik ekranın bir anlamı yok.internete bağlanamıyorsun (wi fi ile tabi) java dokunmatik ekran desteklemiyor.yani elimdeki telefonu göz ardı edip alacağım bir telefon değil.yeni telefon alacak olanlara hitap eder belki.philips ortalığı kasıp kavurabilecekken niye böyle yapmış anlaşılır değil.
  • sar değeri nedir????
  • 0,854 fazla yav.beğenmiştim telefonu..philips x800
  • @ mr_daw666: hbr bekliyorum yine de senden sd kart konusunda, bir de hala kulaklığın resmini bekliyorum fırsatın olursa
    bu arada SAR değeri 0,854, çok deil gibi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserto -- 30 Eylül 2008; 19:28:38 >
  • 332 ytl iyi fiyat.Sar değeri nedir?,Şebeke sorunu yaşadınız mı?(çok yeni cihaz ama...),malzeme kalitesi nasıl?(1 yıl içinde dökülmeler başlar mı),Yanında yedek batarya veriliyor mu?
    bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 29 Aralık 2012; 23:14:50 >
  • Az önce ürünü Teknosa'da inceledim.Ürünün fotoğraf kalitesi ilk sayfadaki gibi değil.Ben Otofokuslu resim çektim gayet güzel bir sonuç aldım.
  • benım telefonu satıyım ertesı gun gıdıp alıcam onu su an 2 alıcısı war bakalım ne olucak
  • bende ciddi bir şekilde bu telden almayı düşünüyorum gerçekten peynir ekmek gibi satılabilecek bir telefon bu..
    ya 2.el p1i yada x800 alıcam..
  • arkadaşlar bugün gittim teknosaya inceledim.fotoğrafı gerekten kötü değil ilk baştaki fotoda arkadaş biraz oynatmış ondan olsa gerek kötülüğü.ben çektim tatmin edice bir kalitesi var ama süper diyemem.malzeme kalitesi vegörünüşü bence güzel.bende almayı düşünüyorum artık pahalı lüks telefonlardan sıkıldım.elimdeki n82 yi satıp bunu alıcam ileride gerekirse bidaha alırım :Dyurtdışından geldiği için telefon fazla önemsemiyorum.
    bide orada biri geldiiphoneve samsung omnia sordu satıcıya mağazamda omnia yok dedi iphone la farklarını sordu satıcı kemküm edince dayanamadım:Ddöktüm içimdekilerimi.adama öyle konuştumki iphonedan vazgeçip omniayada kesin karar kıldı.sonra x800 ü gösterip bi övdüm :D bunla omnia arasında kaldı bende detaylı bidaha araştirim dedi çıktı gitti:D:D

• ama arkadaşların dedikleri gibi içinde bide wi fi olaydı bu sayfada almayı düşünenlerin hepsi çoktan almış kullanıyor olacaklardı.bende dahil tabi
  • bende bugün teknosada x800 ü inceledim resimde göründüğü kadar büyük değil hatta kibar bile diyebilirim ayrıca menü geçişleri çok iyi n73 yada n95 gibi geç açılmaları yok fiyatına göre bence mükemmel artı şarjının uzun gitmesi artı bi özellik resim kalitesi 2 mp ama bence yeterli geçen gün baktığım sony w880 piyasa değeri 350 ytl civarı ve ondan daha iyi resim çektiğini söyleyebilirim videosu biraz takılarak gidio gibi ama yanlış anlaşılmasın bence kaliteli video çekio artı resim ve özellikle video yu x800 ün ekranından izlemek çok keyifli tek hoşuma gitmeyen özelliği menüsünün çok sade ve aynı renklerden olması ama tema yüklenirse bu sorun belki giderilebilir mesaj yazması ve numara tuşlaması hızlı ancak mesaj yazarken kalem kullanılması daha iyi olur yoksa biraz gıcık edebilir son olarak fiyatına göre süper bence
  • Vallahi alan arkadaşlar çok yvaş altı üstü iki resim koyacaklar ya Hadi dün bayramdı bari bugün halledin şu resimleri koymayı da bizde nasiplenelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 1 Ekim 2008; 8:16:02 >
  • arakadaslar resım kalitesidnen faz la bişi bekelmeyın bukadar cok merak i anlayabilmiş değilim.

arkadas wifi olsun demiş olsun da anam sende .. bulmussun ......lisini isityosun diecem kusura bakma urun ozeeliklden cok şekil we masaya koydugunda diğer telefonları tip olarak ezebilecek bi cihaz daha fazlasunı bu fiyat araliğinda beklememk gerekir. Telfonun kasasi oldukca iyi psp ye benziyor yalnız yandakı gumus renkli kısım cepde bozuk para ws tasindiği anda cizilmeye mahkum gibi duruyor onun haricinde telefonun kasasi ws oldukca basarili ciddi bi hawa katiyo.yedek batarya werillmiyor anca topici iyi okursanız batarya kapak kulaklık kaybolması durumunda fatura ile birlikde teknıosaya ugradiğinizda philips ucretsiz oalrak tedarik edecektir size diye acıklama aldım teknosa calişanalri tarafından.malum bayramdı pc de olamıyoduk anca cekebildim resımleri yalnız ilk cekimim falandi otofokus olayı kamera ayarlari falan tam becermedim sanırım shake olmus azcık.

buarada webcam olayını cozemedım :(

• arkadaşlar bu cihaz gerçektende çok güzel bişeye benziyor acaba film nasıl izlenir bu telefonda eğer donma takılma vs.. gibi sorunlar yoksa kesinlikle favori telefonum olur film oynatma hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim
  • bu konuda içimi rahatlattınız
    quote:

Orjinalden alıntı: ihmert

Az önce ürünü Teknosa'da inceledim.Ürünün fotoğraf kalitesi ilk sayfadaki gibi değil.Ben Otofokuslu resim çektim gayet güzel bir sonuç aldım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.